Valla öyle kız hani bilim adamı doktor falan havası var valla isimleri gibi yaşarmış bence çok güzel. Umay diyince de aklıma hep güzel yüzlü iri gözlü Bi kız geliyo inşallah öyle olurDemi Bilge de zeki çocuk havası estirmiyor mu
Allah razı olsun inşallahAllah razı olsun inşallah sizinde herşey yolunda gider
Ayy inşallah akıllı hayırlı çocuklar olsunlarValla öyle kız hani bilim adamı doktor falan havası var valla isimleri gibi yaşarmış bence çok güzel. Umay diyince de aklıma hep güzel yüzlü iri gözlü Bi kız geliyo inşallah öyle olur
Allah kimseyi yormasın rabbim ol derse olur Allah bu guruplarda olan tüm arkadaşlara yardım etsin inşallah hiç kimse sıkıntı yaşamaz ben üç aydır bu guruplara üye olmaya çalışıyom beceremedim şimdi mesajlarıda zor buluyorumYani maddi olanak olmayınca da elden birşey gelmiyor. İnşallah tutunmuşlardır canım. Rabbim gönlüne göre versin.
Ay tamam canım bi atayım onadaHadi inşallah o zaman öyle geldi bana ama ben pek anlayamıyorum benimkini ikra meyra var kulüpte o bildi baya da biliyor isteersen at
İnşAllah inşallah bacımAyy inşallah akıllı hayırlı çocuklar olsunlar
Söylerse haber ver bize deAy tamam canım bi atayım onada
Tamam tabikiSöylerse haber ver bize de
Benim transferden 12. Gün sonra kan dğerim 13.7 acaba gebelik varmıdır bugün telefon elimden düşmedi yarın gidecem hastaneye sürekli lekelenmem var diye endişeliyim iyi akşamlarAnkaradayım benden 7 yumurta biri boştu sonra beştanesi döllendi üçüncü gün iki tane transfer oldu birgün sonra dondurma iilemi için aradılar hiç imkan yok dedik dört buçuk beş dediler eşim yok deyip kapattı ben geri aradım dedim bakarız bir gün sonra aradılar biri gerilemişti para yokdiye buna bile sevindik sonra dediler dondurulacak kalitede değiller eğer onşar iyi olupta dondurmasaydık vicdan azabı çekerdik zaten ev kredisi ödüyoz bu tedavi içinde kredi çektik kimseye söylemedik sadece kızkardeşlerime dedim onlarda dua etsinler diye inşallah biri tutmuştur diye dua ediyorum
Vay be ne ara 5 ay olduk 19. Haftao zamanUltrasonu baz alıyoruz valla ama al benden de o kadar. Yine attı 5 gün. Ya yarmagül gelicek yada çok acelesi var
Bizdede tam tersidir ne varsa kizlarda var. Ama dediginde dogru tabikiYaa demek ki bizim antenler zayıf hissedemiyoruzhiç öyle deme canım. Babaannemin 6 kızı vardı. 2'sini tenzih ediyorum yurt disindalar. Ama inan o kadın son nefesine kadar hep bizimleydi. Ne alırlardı, ne gelip bakarlardı. Duyguların cinsiyeti yok. Vefa da aynen öyle canım babam içlerinde anaya babaya en hayırlısı oldu anlayacağın ve tabii biricik annem
Ayaklarını yüksek tutman lazım. Fazlada yerinden kalkma. Yarın ola hayr ola. Haberdar edersin.Benim transferden 12. Gün sonra kan dğerim 13.7 acaba gebelik varmıdır bugün telefon elimden düşmedi yarın gidecem hastaneye sürekli lekelenmem var diye endişeliyim iyi akşamlar
Yokmuş gibi iki gündür rahattım saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah tutunmuştur inşallahsağlıklıAyaklarını yüksek tutman lazım. Fazlada yerinden kalkma. Yarın ola hayr ola. Haberdar edersin.
Teşekkür ederim iki gündür rahat davra ıyordum saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah yarın güzel bir haber alırımAyaklarını yüksek tutman lazım. Fazlada yerinden kalkma. Yarın ola hayr ola. Haberdar edersin.
Hoşgeldin bulantılarCanım bugün gidecektim saatimi değiştirdiler bana uymuyor dedim. Yarın gideceğim. Dün gece midem bulandınasıl zorlamışsam koyduğum fitil geri çıkmış ilk defa böyle oldum. O yüzden ben şok bugünde çok iyi değilim. Dün geceden dolayı da sabah çok istedim gitmeyi noluyor bir bilek dedik ama yarına kısmetmiş.
Yaşın tutmuyor olabilir hatırlamayaEvet ya bizimki baya netleşti kız olmadan öncede diyoduk ondan sanırım başka isim diyince yabancı geliyo bana biraztabi cinsiyet değişmezse inşallh değişmez. Ay hiç hatırlamıyorum şarkıcıyı.
Ilaçlarini da birakmaYokmuş gibi iki gündür rahattım saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah tutunmuştur inşallahsağlıklı
Teşekkür ederim iki gündür rahat davra ıyordum saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah yarın güzel bir haber alırım
maşallah büyümüşÇok sağol11+3 deyim gerçekten öyle temizliğe falan hiç gelmiyormuş anladım kimsede riske atmasın cidden
Gerilik olucak mı diye bence. Yani şöyle, diyelim geç yumurtladin ve geç döllendi. Ultrasonla aranda 1 hafta var. 1 hafta gerisin. Standart olarak 1 hafta geri devam etmen lazım. Gerilememesi lazım yani. Doğum bebeğin gelisimine göre oluyor diye biliyorum.Vay be ne ara 5 ay olduk 19. Haftao zamanbenimde ayni surekli atiyor. Madem ole neden o zaman son adet tarihini soruyolar. Bence bi yanlislk var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?