Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Demi Bilge de zeki çocuk havası estirmiyor mu
Valla öyle kız hani bilim adamı doktor falan havası var valla isimleri gibi yaşarmış bence çok güzel. Umay diyince de aklıma hep güzel yüzlü iri gözlü Bi kız geliyo inşallah öyle olur

Yani maddi olanak olmayınca da elden birşey gelmiyor. İnşallah tutunmuşlardır canım. Rabbim gönlüne göre versin.

Yani maddi olanak olmayınca da elden birşey gelmiyor. İnşallah tutunmuşlardır canım. Rabbim gönlüne göre versin.
Allah kimseyi yormasın rabbim ol derse olur Allah bu guruplarda olan tüm arkadaşlara yardım etsin inşallah hiç kimse sıkıntı yaşamaz ben üç aydır bu guruplara üye olmaya çalışıyom beceremedim şimdi mesajlarıda zor buluyorum

Kizlarr nasilsiniz? bayagi yazismissiniz isimler falan ne guzel heyecanlar degil mi, bnm de kizimin adi Mina, kardesi kiz olursa Mila erkek olursa Omer Kaan koyacagiz, bu arada yazilan tum isimler cok guzel lakin bazilari asiri yaygin, misal Defne, kizimin sinifi 13 kisi 3u Defne

Benim transferden 12. Gün sonra kan dğerim 13.7 acaba gebelik varmıdır bugün telefon elimden düşmedi yarın gidecem hastaneye sürekli lekelenmem var diye endişeliyim iyi akşamlar

Ultrasonu baz alıyoruz valla ama al benden de o kadar. Yine attı 5 gün. Ya yarmagül gelicek yada çok acelesi var
Vay be ne ara 5 ay olduk 19. Haftao zaman benimde ayni surekli atiyor. Madem ole neden o zaman son adet tarihini soruyolar. Bence bi yanlislk var ya

Bizdede tam tersidir ne varsa kizlarda var. Ama dediginde dogru tabiki

Benim transferden 12. Gün sonra kan dğerim 13.7 acaba gebelik varmıdır bugün telefon elimden düşmedi yarın gidecem hastaneye sürekli lekelenmem var diye endişeliyim iyi akşamlar
Ayaklarını yüksek tutman lazım. Fazlada yerinden kalkma. Yarın ola hayr ola. Haberdar edersin.

Ayaklarını yüksek tutman lazım. Fazlada yerinden kalkma. Yarın ola hayr ola. Haberdar edersin.
Yokmuş gibi iki gündür rahattım saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah tutunmuştur inşallahsağlıklı
Teşekkür ederim iki gündür rahat davra ıyordum saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah yarın güzel bir haber alırım

Hoşgeldin bulantılar neyse geciyor Allah'tan zamanla. Yarin kacta gidiceksin? Hayırlı haberlerle dön canım

Ilaçlarini da birakma

Çok sağol 11+3 deyim gerçekten öyle temizliğe falan hiç gelmiyormuş anladım kimsede riske atmasın cidden
maşallah büyümüş Aynen öyle canım. 3 ayı doldur yine çok yüklenme. Yavaş yavaş başlarsın

Vay be ne ara 5 ay olduk 19. Haftao zaman benimde ayni surekli atiyor. Madem ole neden o zaman son adet tarihini soruyolar. Bence bi yanlislk var ya
Gerilik olucak mı diye bence. Yani şöyle, diyelim geç yumurtladin ve geç döllendi. Ultrasonla aranda 1 hafta var. 1 hafta gerisin. Standart olarak 1 hafta geri devam etmen lazım. Gerilememesi lazım yani. Doğum bebeğin gelisimine göre oluyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…