• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Yok yok pozitif genelde yanılma olmuyor merak etmeyin çoook siliklerde belki yanılma oluyor işte. Bende çift transfer istiyorum ama doktorum kabul etmedi 29 yaşındayım diye . Sizin yaş kaç ? Benim kanamam olmadı ama tarif edemeyeceğim kadar şiddetli ağrılar yaşadım morfin falan yapıldıda öyle sakinleştiğim anlar oldu. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız İnşallah darısı bizlere 🤍 hamiş duası beklenir aminnn 😂😂
34 yaşındayım. Doktorum çift embriyo transfer edelim dedi yaş sınırı olduğu için doktorunuz kabul etmemiştir. Ay inşallah🙏 pazartesi güzel haberi alayım da🤗Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Hepimizin kucağı bebişleriyle dolsun inşallah🤲

Benim de 3.gun embriyolar. Taze transfer yapıldı. Biri 8 biri 9 hücreli.acaba neden 5.gune götürüp taze transfer yapmiyolar da 3.gun yapiyolar

Benim de 3.gun embriyolar. Taze transfer yapıldı. Biri 8 biri 9 hücreli.acaba neden 5.gune götürüp taze transfer yapmiyolar da 3.gun yapiyolar
En iyi laboratuvar anne karnıdır bu yüzden embriyo sayısı az olduğunda 5. Güne götürme riskini almıyorlar .

Benim yumurta toplama işleminden sonra rahim hazır olmadığı için taze değil dondurulmuş transfer edildi. O yüzden de iki adet dönemi bekledik. 5.gün embriyosu hücresel olarak 3.günden daha fazla olduğunu biliyorum. Sanırım onu embriyonun gelişimini gözeterek yapıyorlar.

Merhaba arkadaşlar😊 Bu ay ki reglmi bekliyorum bende iğnelere ilaçlara başlayacağım.İlk denemem nekadar anlatılsa yada araştırsamda hiçbir fikrim yok gibi çok heycanlıyım rabbim bu süreçte olan herkesin işlerini kolaylaştırsın, sağlıkla müjdeli haberlerimizi paylaştırsın inşallah🙏🏻🥰
Merhaba rahim filmi çekildiniz mi?

Ayyy bende bu gün test yaptım 7 . Günüm ve 5 . Gün embriyosu negatif çıktı çok üzüldüm ama bence erken diye kendimi teselli ediyodum
Merhaba, ben 9 Ocak’ta transfer oldum. 6.günümde hafif bir lekelenme yaşadım. Dün 8.günümdü akşam adet başlangıcı tarzında kanamam olmaya başladı. Çok korktum hemen doktoruma yazdım. o da sakin olmam gerektiğini kanamaların normal olduğunu, devam ederse ve yoğun olursa sıkıntı olacağını söyledi ve takip etmemi istedi. yoğunluğu devam ederse en yakın hastaneye gidip Beta vermemi istedi. bütün gece yatamadım takip ettim çok şükür ki kanamam hafif lekelenmeler şeklinde devam ediyor. Ağrılarım ikinci günden bu yana adet sancısı gibi. kasık ve bel ağrısı çok fazla. 1 saat önce gidip test verdim şu an sonucu bekliyorum heyecanla ve de duayla🙏

Merhaba, ben 9 Ocak’ta transfer oldum. 6.günümde hafif bir lekelenme yaşadım. Dün 8.günümdü akşam adet başlangıcı tarzında kanamam olmaya başladı. Çok korktum hemen doktoruma yazdım. o da sakin olmam gerektiğini kanamaların normal olduğunu, devam ederse ve yoğun olursa sıkıntı olacağını söyledi ve takip etmemi istedi. yoğunluğu devam ederse en yakın hastaneye gidip Beta vermemi istedi. bütün gece yatamadım takip ettim çok şükür ki kanamam hafif lekelenmeler şeklinde devam ediyor. Ağrılarım ikinci günden bu yana adet sancısı gibi. kasık ve bel ağrısı çok fazla. 1 saat önce gidip test verdim şu an sonucu bekliyorum heyecanla ve de duayla🙏
Yerleşme kanaması olabilir. İlaç kullanılırken adet olunmayacağını söyleyen arkadaşlar vardı.

Ay hadi İnşallah pozitif sonuçlarla gelirsiniz buraya 🤍 yerleşme kanaması olabilir bakalım hayırlısı olsunnn

Testlere güven olmuyor diyorlar ama ben de hayatımda hiç gebelik testi yapmadığım için meraktan yaptım🤭Eğer kafanıza takmayacaksanız yapın.Zaten kan gününe de az kaldı. Hayırlısıyla bebişlerimizin pozitif haberlerini alırız inşallah🙏Bel ağrısı iki gündür yoğun bende önceki günler hafifti ama genelde.
Benim tam tersi hafifledi o yüzden çok korkuyorum negatif mi acaba diye

Benim tam tersi hafifledi o yüzden çok korkuyorum negatif mi acaba diye
Hayır hiç öyle stres yükleme vücuduna dediğim gibi neyin belirti olup olmadığı belli değil. Kimi ağrılı hamile kalıyor kimi ağrısız. İnşallah ikimizin de pozitif çıkar sonucu🙏

Çıktı mı sonuç

Evet arkadaşlar sonucumu aldım pozitif çok şükür 🙏 rabbim hepinize bu mutluluğu nasip etsin 🤲
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin. Sen dinlenmeye çalış mümkün olduğunca . Kanamayı takip et . Zaten yerleşme kanaması belli ama olsun sen dinlen 🌸

Back