• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Diğerinde ayaklarım ısınmıyordu regl olacakmış gibi sürekli sancım vardı. Bunda neredeyse unuttum transferi
İlki pozitif mi oldu
Benim 2. Transferim ilki negatifti o zaman 5 6. Günlerde aşırı kaşık ağrısı çekmiştim bu yüzden belirtiler belirleyici olmuyor başlarda bence bende öyle oldu en azından 😞

İlki pozitif mi oldu
Benim 2. Transferim ilki negatifti o zaman 5 6. Günlerde aşırı kaşık ağrısı çekmiştim bu yüzden belirtiler belirleyici olmuyor başlarda bence bende öyle oldu en azından 😞
Benim ilki kimyasal oldu bu 2. Transferim çift embriyo

Amin inşallah benim boş gebelik dış gebelik kimyasal geçmişim var mucizem gelsin artık ikisi de tutsun 🙏
Yaaaaa 🥹💐 bunlar kıymetli bebekler olacak 💐 inşallah bekliyorum pozitif mesajlarını buraya bizimlede paylaş 🫶💖 bende kasımda girdim tüp bebek sürecine ilki negatif oldu 5bb idi kalitesi 😞şimdi 2. Transferim bu transferim 4bb bakalım rabbim yüzüme baksın kimseyi bu yolda yıpratmasın 💐

Yaaaaa 🥹💐 bunlar kıymetli bebekler olacak 💐 inşallah bekliyorum pozitif mesajlarını buraya bizimlede paylaş 🫶💖 bende kasımda girdim tüp bebek sürecine ilki negatif oldu 5bb idi kalitesi 😞şimdi 2. Transferim bu transferim 4bb bakalım rabbim yüzüme baksın kimseyi bu yolda yıpratmasın 💐
İnşallah canım sende bana haber ver

İnşallah olumlu sonuçlar yazmayı nasip eder yazarım canım 💐 benim test günüm 23 ü normalde dayanabilirsem
Ben dayanırım sanıyordum dayanamam bugün 2. Günüm 10. Gün test yapmayı düşünüyorum evde 9. Günde olabilir kadınlar kulübü nü hatim ettim artık 🤭

Back