Bu ay benim de histeroskobi ondan sonraki ay yumurta toplama olcak, zor mu yumurta toplama?Benim ilk denemem olacak ayın 13 ünde yumurtalarim topladı 2 ay bekleriz dediler transfer için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay benim de histeroskobi ondan sonraki ay yumurta toplama olcak, zor mu yumurta toplama?Benim ilk denemem olacak ayın 13 ünde yumurtalarim topladı 2 ay bekleriz dediler transfer için
Evet benim doktorum bekleriz dedi rahim anca toparlarmis ama taze transfer yapılan durumlarda olabilirTransfer içinde mi bekleniyor?
Giderken rahat kıyafetler giyin işlem sonrası karnınız ödemden kaynaklı şişiyor ertesi güne biraz iniyor benim suan hic ödemim kalmadi ağrı illaki oluyor adet sancısı gibi belki bi tık fazlası onun icinde damardan agri kesici veriyorlar 3 gune hicbir seyin kalmaz ben canı tatli biriyimdir işlemimde hem yumurta sayısından hem de kilodan dolayı biraz zor geçtiBu ay benim de histeroskobi ondan sonraki ay yumurta toplama olcak, zor mu yumurta toplama?
Dinlendirme de zaman da önemli sanırım dimi, yaş gibi bir engel yoksaEvet benim doktorum bekleriz dedi rahim anca toparlarmis ama taze transfer yapılan durumlarda olabilir
Teşekkür ediyorum, ödem ilaçlar ve işlemden kaynaklı dimi, inş güzel haberler alırsınız
Yumurta sayınız azmıydıki?
çoktu 23 adet
Belli Bir kalınlığa ulaşması gerekiyormuş bide ister istemez illaki işlemde hasar alınıyordur kanama falan oluyor çünküDinlendirme de zaman da önemli sanırım dimi, yaş gibi bir engel yoksa
Güzel haberler alırsınız inşyumurtanın kalitesi de çok önemli galiba23 adet yumurta toplandı 27 yaşındayım ödem işlemden kaynaklı bol bol su içip tuvaletini yaptıkça gidiyor
Sizin yaş olarak bir engeliniz yok, sanırım ondan da beklemenin dediğiniz gibi rahimi dinlendirmenin daha iyi olacacağını düşünüyorlar galibaBelli Bir kalınlığa ulaşması gerekiyormuş bide ister istemez illaki işlemde hasar alınıyordur kanama falan oluyor çünkü
Ekstra bir şeylere dikkat ediyor musunuz beslenmede?Evet kaliteleri önemli beslenmeye dikkat etmemiz gerekiyor
Sizin isSizin yaş olarak bir engeliniz yok, sanırım ondan da beklemenin dediğiniz gibi rahimi dinlendirmenin daha iyi olacacağını düşünüyorlar galiba
Bilinen şeyler paketli gıda yememeye özen gösterdim sigara falan zaten kullanmıyordum zaten yumurta et balik sebze tüketmeye özen gösterdimEkstra bir şeylere dikkat ediyor musunuz beslenmede?
Anladım,teşekkür ediyorum, özen isteyen bir süreç. Hayırlısı olsun inş hakkımızdaSizin is
Bilinen şeyler paketli gıda yememeye özen gösterdim sigara falan zaten kullanmıyordum zaten yumurta et balik sebze tüketmeye özen gösterdim
AminAnladım,teşekkür ediyorum, özen isteyen bir süreç. Hayırlısı olsun inş hakkımızda