• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 BAT 17 OCAK SONRA TRANSFER SÜRECİNE BAŞLAYACAĞIM KİMLER VAR TRANSFER İÇİN REGL BEKLEYEN 🌸

Bu ay benim de histeroskobi ondan sonraki ay yumurta toplama olcak, zor mu yumurta toplama?
Giderken rahat kıyafetler giyin işlem sonrası karnınız ödemden kaynaklı şişiyor ertesi güne biraz iniyor benim suan hic ödemim kalmadi ağrı illaki oluyor adet sancısı gibi belki bi tık fazlası onun icinde damardan agri kesici veriyorlar 3 gune hicbir seyin kalmaz ben canı tatli biriyimdir işlemimde hem yumurta sayısından hem de kilodan dolayı biraz zor geçti

Teşekkür ediyorum, ödem ilaçlar ve işlemden kaynaklı dimi, inş güzel haberler alırsınız🥰
Yumurta sayınız azmıydıki?

23 adet yumurta toplandı 27 yaşındayım ödem işlemden kaynaklı bol bol su içip tuvaletini yaptıkça gidiyor

Belli Bir kalınlığa ulaşması gerekiyormuş bide ister istemez illaki işlemde hasar alınıyordur kanama falan oluyor çünkü
Sizin yaş olarak bir engeliniz yok, sanırım ondan da beklemenin dediğiniz gibi rahimi dinlendirmenin daha iyi olacacağını düşünüyorlar galiba

Sizin yaş olarak bir engeliniz yok, sanırım ondan da beklemenin dediğiniz gibi rahimi dinlendirmenin daha iyi olacacağını düşünüyorlar galiba
Sizin is
Ekstra bir şeylere dikkat ediyor musunuz beslenmede?
Bilinen şeyler paketli gıda yememeye özen gösterdim sigara falan zaten kullanmıyordum zaten yumurta et balik sebze tüketmeye özen gösterdim

Sizin is

Bilinen şeyler paketli gıda yememeye özen gösterdim sigara falan zaten kullanmıyordum zaten yumurta et balik sebze tüketmeye özen gösterdim
Anladım,teşekkür ediyorum, özen isteyen bir süreç. Hayırlısı olsun inş hakkımızda

Back