O zmn normal biraz rahatlayım bariGeniz akıntısı da olurmuş bu haftalarda normalmiş...Oda var bende gece yatınca geniz akintisi oluyo canım..
Aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten benim de öyleevet normalmiş yani.Hm evet bendede oldu geniz akıntısı.ama şu iki gündür burun kuruluğu oluyo artık uykudan uyandırıyor o derece
Günaydın, baş ağrın geçti mi? Benimde bu hafta bir gün boyunca çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, bende 11. haftadayım. Az uyumuştum, ona bağladım. Sanırım uyku çok önemli.Aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten benim de öyleGece kalkıp su içip duruyorum o da midemi bulandiriyo
Aynen daha çok değişir kararım kesin benim :) Hatta doğduklarında bile karar verebilirim , kararsız bir tipimde :)Evet inci kibar Bi isim ama sen 2 tane birden isim bulcandaha var zaten bulunur
Benim bulantılarım hiç sabah olmadı , akşam mahvoluyordum bende :)E herkesin sabah oluyor. Benim akşam oldu. Bugünde gündüz azcık. Yemek yememiştim ondan olur mu acaba.
Günaydın canımGünaydın, baş ağrın geçti mi? Benimde bu hafta bir gün boyunca çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, bende 11. haftadayım. Az uyumuştum, ona bağladım. Sanırım uyku çok önemli.
Ya benim de hiç bulantım yoktu tiksinme vardı ama akşamları tuhaf olurdu midem bir de acıkınca oluyodu bulantıBenim bulantılarım hiç sabah olmadı , akşam mahvoluyordum bende :)
Ay maşallah bebiş poposunu dönmüş benimkide hep böyleGünaydın canımYok canım ya malesef hafif hafif var yine ...Bu arada ben de şimdi doktordan çıktım çok şükür iyi bı daha 12. Haftada ikili için cagirdi...
Normalde bugün 10+1 .... Ultrason da 10+6 çıktıBiraz önden gidiyo galiba
Benim sabah olmuyordu. Mideye biseyler indikce oluyordu. Sonra da cok acikinca oluyordu. Zamanla geceleri bulanmaya basladi. Öyle öyle gitti. Arada yine geliyo ama cok nadirE herkesin sabah oluyor. Benim akşam oldu. Bugünde gündüz azcık. Yemek yememiştim ondan olur mu acaba.
Hadi ya poposu mu dönük bende anlamaya çalışıyodumAy maşallah bebiş poposunu dönmüş benimkide hep böyleiyi bakmışsın annesi
Evet evet poposu dönükHadi ya poposu mu dönük bende anlamaya çalışıyodumAyy çok güldüm ya doktora sordum dediki tüp bebek de olabiliyo böyle bı kac gün dedi ama bakalım Annemle konuştum oda diyoki çabuk gelisiyosa kesin kızdır
Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah ama bizde de kız hevesi var
Merhaba potisim geçen aklımdaydın nasılsın iyi misinMerhaba kizlar. Nasilsınız? Bebişlerini, nasıl?
Zaten koyacağın ismi bulduğunda kesin karar vermiş olursun :) ya bu arada benim aklıma takılıyor ben geçen yıl çok ulvi bir rüya görmüştüm peygamberimizin (sav) annesi 2 kızın olacak demişti ama ikiz iki kız mı dedi sadece 2 kız mı dedi hatırlamıyorum birinin adını Zeynep birinin adını Meryem koy dedi. Aslında ikiz kız olsaydı koycaktım ama şimdide kafam karışıyor tek bu ama ya ikinci evladım olur o da kız olursa koymadım diye pişman olurum gibi çok ama çok kararsızım acaba ne yapmam lazım umayın yanına isim olarak mı eklesem siz olsanız napardınız kızlar. Rüyada söylenen isim konulmalı mı sizceAynen daha çok değişir kararım kesin benim :) Hatta doğduklarında bile karar verebilirim , kararsız bir tipimde :)
u arada benim normalde zaten migrenim gerilim türü baş ağrılarım var hamile kaldığımdan beri azaldı ama 1 - 2 haftadır ara ara hep ağrıdı ilaç içmedim ama kötüydüKızlar benim bugün aşırı derecede baş ağrım var kafamı kaldiramiyorum normal mi ...yaşayanlar oldu mu? Basım patliycak gibi sanki
Canım gözün aydın cinsiyetide öğrenmişsin maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinZaten koyacağın ismi bulduğunda kesin karar vermiş olursun :) ya bu arada benim aklıma takılıyor ben geçen yıl çok ulvi bir rüya görmüştüm peygamberimizin (sav) annesi 2 kızın olacak demişti ama ikiz iki kız mı dedi sadece 2 kız mı dedi hatırlamıyorum birinin adını Zeynep birinin adını Meryem koy dedi. Aslında ikiz kız olsaydı koycaktım ama şimdide kafam karışıyor tek bu ama ya ikinci evladım olur o da kız olursa koymadım diye pişman olurum gibi çok ama çok kararsızım acaba ne yapmam lazım umayın yanına isim olarak mı eklesem siz olsanız napardınız kızlar. Rüyada söylenen isim konulmalı mı sizce
Geldim hayatım bekliyorum meraklaayguldiyebiri canım gittin mi doktora hayırlı güzel haberlerle gel ❤
Kaçsın bugün tatlım hadi güzel haberlerle gel cuma mübarek günGeldim hayatım bekliyorum merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?