• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

14.günde test yaptırın daha kesin olur sonuç. Belki geç tutundu. Belli olmaz kan değerinin artışına bakın öncelikle. Ben İstanbul da doktorumun anlaşmalı olduğu medamerikan tıp merkezinde Yaptım bu seferkini.
Merhaba canım hangi doktorda yaptırmıştın tedavini ...Ulun hocamı yoksa

Sağol koficiğim öğlen 12:40 randevum. Aksamazsa 😉 artık merak etmeye başladım. Var mı yok mu halî hatrı nasıl yeri iyimidir hiç haberimiz yok.
Niye olmasın aşkım vardır tabii. Baksana betadan bulantılar da başlamış 😎

Sağol canım şimdi netten bakiyodum olabiliyormuş böyle...ben hiç normalde basım agrisasa ağrı kesici kullanmayı seven birisi değilim..Kullanmam hiç..Ama çok ağrıyo.Parol içebilirsin dediler ama kıyamıyorum boşu boşuna içmeyim diyorum..geçer inşallah 🤲😔

Sağol canım şimdi netten bakiyodum olabiliyormuş böyle...ben hiç normalde basım agrisasa ağrı kesici kullanmayı seven birisi değilim..Kullanmam hiç..Ama çok ağrıyo.Parol içebilirsin dediler ama kıyamıyorum boşu boşuna içmeyim diyorum..geçer inşallah 🤲😔
Evet parol kullanan vardı. Dayanamazsan uyuyamazsan iç. Benimde ağrıyor bugün ama seninkiyle alakası yok. Ben uykumu alamadım ondan.

Eklentiler

• IMG_20210326_003543.jpg
    IMG_20210326_003543.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar benim bugün aşırı derecede baş ağrım var kafamı kaldiramiyorum normal mi ...yaşayanlar oldu mu? Basım patliycak gibi sanki 😔
Evet canım herhalde 11. Haftadasın bu hafta kan basıncına bağlı baş ağrısı olabiliyormuş .bendede var bu hafta baş ağrıları bende 11. Haftadayım

Evet canım herhalde 11. Haftadasın bu hafta kan basıncına bağlı baş ağrısı olabiliyormuş .bendede var bu hafta baş ağrıları bende 11. Haftadayım
O zmn normal biraz rahatlayım bari 😅Geniz akıntısı da olurmuş bu haftalarda normalmiş...Oda var bende gece yatınca geniz akintisi oluyo canım..

Back