-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.201
Belirtin var mıydı canım?Doktor randevusu bulmam lazım pazartesi arayacağım bir yerleri bakalımyurtdışındayım gidip kan verip öğrenmem imkansız
Çaylamaya başlamış benmki dünden beri pik bide yatarken yapacağım bakalım silikleşicekmiKızlar öğlen 1 gibi testi yaptım pik oldu 3 saat sonra bir daha yaptım silikleşti normal mi gerçi dün yapmadım test dünden bu yana mı pikti daha yeni mi çatladı anlamadım herkese test yorumu yapan ben kendime yorumsuz kaldım
benim yerleşme kanaması olduğu akşam test yaptım çıkmıştı Benm 4 gün kala gelmişti böyle çıkmıştıHerkese selamlarBilgili arkadaşlara bir sorum olucak.. reglime 6 gün kaldı ve adetlerim 28 günde bir çok düzenlidir. Daha önce hiç yaşamadığım birşey yaşadım. Son 2 saattir afedersiniz hafif pembe-kahve gibi bir akıntım oldu. Benim reglime 1 hafta kala hiç böyle lekelenmem olmaz ilk defa oldu. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik. 20-21-22 ilişki oldu. Sizce regle 6 gün kala yerleşme kanaması olur mu? Bir de bu lekelenmeye bakılarak sizce ne zaman test yapayım? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar
Tamam balım teşekkür ederim1 tane yeterli canm fazla içme sakın çatlama olduktan sonra 10 gün birer tane sonra yine bırakıp 5gun içinde regli bekleyeceksin
Benim daha 6 gün varÇaylamaya başlamış benmki dünden beri pik bide yatarken yapacağım bakalım silikleşicekmi
benim yerleşme kanaması olduğu akşam test yaptım çıkmıştı Benm 4 gün kala gelmişti böyle çıkmıştı
Canımm Renksiz kokusuz akıntım vardı normalde sadece beyaz akıntım olurdu bu seferki farklıydı hamile olduğum içinmiş demekki. Başka belirtim Yoktu çünkü regl ağrısı hiç olmaz bendeBelirtin var mıydı canım?
Ben 6gün kala 4 ve 3 gün kala yaptım negatifti çok moralim bozulmuştu o yüzden sabredebilirsen bekle canımBenim daha 6 gün varbiraz erken gibi varsa belki anca yerleşir beta salgılanmaya başlar.. 2 gün kala falan yaparım tabi eğer meraktan çatlamazsam şimdilik lekelenmeyi takip edicem bakalım çoğalacak mı… çok teşekkür ederim
Evet çok haklısınız en iyisi biraz sabretmek.. ben de beklicem merak etmeyinBen 6gün kala 4 ve 3 gün kala yaptım negatifti çok moralim bozulmuştu o yüzden sabredebilirsen bekle canımregl günü test yaptığımda pozitifi görebildim umudumu kesmiştim negatifler yüzünden
Ben mfkda kullandım 3 aylık eş paketi bir gebenin günlüğünün takviyelerini de kullandım 3 ay mfkdan sonuç alamadım. Bir gebenin günlüğünü 3 ay kullandıktan sonra 2. Denemede hamileyim inovitol omega 3 ve başka marka folik asit kullandım birde doktor hayıt otunun kapsül şeklini vermişti yumurtanı destekleyecek müjde vermeye gelirsin demişti inşallah pazartesi gidicez mutlaka şans verin bir gebenin günl. Ben daha önce aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım hep kimyasal olduKizlarr mfk ürünlerini kullandiniz mi hic takviyelerini magnezyumunu folik asidini falan ?
Birde bir gebenin günlüğü takviyeleri varya inolac magnezyum vs onlari kullanan oldu mu ?
Ne oldu durumunuz. Ben 11. Gün kan testi verdim 0.774 çıktı. Yükselir mi acaba ya. Benim gibi çıkıp sonra yükselen var moBenimde 3 günüm var çatlama iğnesi de oldum
Yüksek ihtimalle çatlama olmuş olabilir, bi de testleri yapacağınız zaman minimum 3,5 - 4 saat idrar beklemeli denemelisiniz, akşam yeniden denediniz mi test yapmayı?bu akşamı da eşinizle değerlendirmişsinizdir umarım. Yarın sabah da test yapın varsa elinizde netleşmiş olur zaten.Kızlar öğlen 1 gibi testi yaptım pik oldu 3 saat sonra bir daha yaptım silikleşti normal mi gerçi dün yapmadım test dünden bu yana mı pikti daha yeni mi çatladı anlamadım herkese test yorumu yapan ben kendime yorumsuz kaldım
Yaa aynıyız kuzum benm de döngum 11 suan tarih itibariyle. Sabunlu suyla yıka canım öyle kullanblrsn herzaman ben öyle yapıyorum,Kuzum ben su an tam reglin son gunlerindeyim. Kol altindan ölçüm yaptim. 9 veya 10 gün oldu uzun sürdü kurtajdan sonra ilk regl garip oldu. Yumurtlama oldugunda testler pik oldugunda vucut ısısı düşüyor dogru anladim degil mi.
Catlama oldugunda yukseliyor mu.
Kol altından da anlayabilirim heralde demi bunlari dilalti icin yeni bir ateş ölçer de almak istemiyorum açıkçası
Bu yaptığı yüzünden mesafemi koyacağım bilmediği değil bildiği halde bu şekilde davranıyor kendiside istediği halde istemiyorum daha diyor yalan söylüypr bana yani ama benim ağzımı arıyor ben hayırlısı vakti saati vardır diye kısa kesip kendimce şükür halinde olmaya calıstıkca bu gibi insanların etrafını mutsuz etmeye calısması öyle kötükü uzak duracağım kendime söz verdim …Canim malesef ki arkadaşın sirf seni üzmek seni bu konudan yaralamak istemiş. Ne kadar kalbi kötü insanlar var yaa.. gerçekten bu insanlar nasil bu kadar acımasız olabilir. Çocuğu olmayan cocuk planladigini bildigin veya bilmesen bile yaa neden soylersin ki mesela. Akil etmesi lazim ki ya istiyorsa ve olmuyorsa ya o da bunun mutsuzlugunu cekiyorsa ya kalbini kırarsam diye nasil düşünmeden böyle seyler yapiyorlsr hayret dogrusu. Yapacagin sey guzel bir laf sokup arkadasligini bitirmek. Veya hic konusma geregi bile duymadan seni aradiginda acma yazdiginda 3 5 gun sonra yaz böylece silinir gider.
İğneye bağlı Betanız düşmüş bu güzel bi haber, ama gebelik oluşumu ve sonuç çıkması için daha erken olabilir. En doğru sonuç 14 gün sonrasında çıkıyor demişti doktorum kesin olarak. yükselebilir yani ümit var. Stres yapmayın akışında bekleyin. Hakkınızda hayırlısı olsunNe oldu durumunuz. Ben 11. Gün kan testi verdim 0.774 çıktı. Yükselir mi acaba ya. Benim gibi çıkıp sonra yükselen var mo
Hayırlı olsun canımKızlarrr, bat a 3 gün var ve testim bu sabah böyle çıktıdün @babylovee ve fufucum la vitamin konuşuyorduk o esnafa @Serendipity93 bana inanılmaz motive edici bir mesaj attı, sabah da test yapmak istedim. Prodictor testim, kan vermeye gidiyorum şimdi Dua edin ne olur
Evet haklıydın canım, inşallah senin güzel haberlerini alırızYerleşme kanamasıymış baktebrik ederim allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Öncelikle umarım güzel haberler alırsınız. Benim de yumurta çatladıktan sonra 7. Gün akıntım pembemsi geldi. Yaklaşıl 8-9 gün sonra test yaptığımda pozitif çıkmıştı.Herkese selamlarBilgili arkadaşlara bir sorum olucak.. reglime 6 gün kaldı ve adetlerim 28 günde bir çok düzenlidir. Daha önce hiç yaşamadığım birşey yaşadım. Son 2 saattir afedersiniz hafif pembe-kahve gibi bir akıntım oldu. Benim reglime 1 hafta kala hiç böyle lekelenmem olmaz ilk defa oldu. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik. 20-21-22 ilişki oldu. Sizce regle 6 gün kala yerleşme kanaması olur mu? Bir de bu lekelenmeye bakılarak sizce ne zaman test yapayım? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar