Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çaylamaya başlamış benmki dünden beri pik bide yatarken yapacağım bakalım silikleşicekmi
benim yerleşme kanaması olduğu akşam test yaptım çıkmıştı Benm 4 gün kala gelmişti böyle çıkmıştı

Eklentiler

• B97481CE-2B82-426C-BF54-0550F806E811.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_2538.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 25
Peki böyle benim gibi adet bitiminden itibaren geçmeyen kasık ve bel sancısı göğüs hassasiyeti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa enfeksiyon vs mi var acaba şuan erken bebek varsa da testte çıkmaz biliyorum ama neye bağlamalıyım bu ağrıları

Benim daha 6 gün var biraz erken gibi varsa belki anca yerleşir beta salgılanmaya başlar.. 2 gün kala falan yaparım tabi eğer meraktan çatlamazsam şimdilik lekelenmeyi takip edicem bakalım çoğalacak mı… çok teşekkür ederim

Ben 6gün kala 4 ve 3 gün kala yaptım negatifti çok moralim bozulmuştu o yüzden sabredebilirsen bekle canım regl günü test yaptığımda pozitifi görebildim umudumu kesmiştim negatifler yüzünden

Ben 6gün kala 4 ve 3 gün kala yaptım negatifti çok moralim bozulmuştu o yüzden sabredebilirsen bekle canım regl günü test yaptığımda pozitifi görebildim umudumu kesmiştim negatifler yüzünden
Evet çok haklısınız en iyisi biraz sabretmek.. ben de beklicem merak etmeyin inşallah hayırlı haberlerle gelirim buraya çok teşekkür ederim

Kizlarr mfk ürünlerini kullandiniz mi hic takviyelerini magnezyumunu folik asidini falan ?

Birde bir gebenin günlüğü takviyeleri varya inolac magnezyum vs onlari kullanan oldu mu ?
Ben mfkda kullandım 3 aylık eş paketi bir gebenin günlüğünün takviyelerini de kullandım 3 ay mfkdan sonuç alamadım. Bir gebenin günlüğünü 3 ay kullandıktan sonra 2. Denemede hamileyim inovitol omega 3 ve başka marka folik asit kullandım birde doktor hayıt otunun kapsül şeklini vermişti yumurtanı destekleyecek müjde vermeye gelirsin demişti inşallah pazartesi gidicez mutlaka şans verin bir gebenin günl. Ben daha önce aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım hep kimyasal oldu

Canlar gebelik haberi alan herkesi tebrik ederim. Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çocuk isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Benim kuzenim vefat etti ölümü normal ölüm değil bizi yıprattı taziyeye de gidemediğim için daha çok üzgünüm o nedenle yazamıyorum buraya. Herkez güzel haberler alır inşallah

Yüksek ihtimalle çatlama olmuş olabilir, bi de testleri yapacağınız zaman minimum 3,5 - 4 saat idrar beklemeli denemelisiniz, akşam yeniden denediniz mi test yapmayı?bu akşamı da eşinizle değerlendirmişsinizdir umarım. Yarın sabah da test yapın varsa elinizde netleşmiş olur zaten.

Yaa aynıyız kuzum benm de döngum 11 suan tarih itibariyle. Sabunlu suyla yıka canım öyle kullanblrsn herzaman ben öyle yapıyorum,

Bu yaptığı yüzünden mesafemi koyacağım bilmediği değil bildiği halde bu şekilde davranıyor kendiside istediği halde istemiyorum daha diyor yalan söylüypr bana yani ama benim ağzımı arıyor ben hayırlısı vakti saati vardır diye kısa kesip kendimce şükür halinde olmaya calıstıkca bu gibi insanların etrafını mutsuz etmeye calısması öyle kötükü uzak duracağım kendime söz verdim …

Ne oldu durumunuz. Ben 11. Gün kan testi verdim 0.774 çıktı. Yükselir mi acaba ya. Benim gibi çıkıp sonra yükselen var mo
İğneye bağlı Betanız düşmüş bu güzel bi haber, ama gebelik oluşumu ve sonuç çıkması için daha erken olabilir. En doğru sonuç 14 gün sonrasında çıkıyor demişti doktorum kesin olarak. yükselebilir yani ümit var. Stres yapmayın akışında bekleyin. Hakkınızda hayırlısı olsun

canım stresini attığın yazdıklarından bile belli oluyor. Cıvıl cıvılsın çok sevindim senin adına A abababba
Bu arada kızlar Bata 4 gün kala az önce adet oldum dedim ve pembe akıntım başladı benim normalde regl öncesi bazen başlar. Sanırım olmadı bu ayda… biraz buralardan ve her şeyden uzak kalmayı ve akışına bırakmayı deneyeceğim

Öncelikle umarım güzel haberler alırsınız. Benim de yumurta çatladıktan sonra 7. Gün akıntım pembemsi geldi. Yaklaşıl 8-9 gün sonra test yaptığımda pozitif çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…