- 1 Ekim 2024
- 409
- 185
- 29
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.261
Bir kaç gün daha bekle istersen. Ben sabah aç karnına içtim canım kabızlık vardı ona da iyi gelsin diye.Sadece maydonozlu sapida olurmu canim bide kaç dakika kaynatmiştin aç karna içmek şartmi
10 ocaga randevu aldim kadin doğuma kuzum goguslerim şisti cok agriyo biliyosundur 6.gun gecikmede negatif cikmisti.Balım bende böyle oldum adet olmamaya o kadar şartlamıştım ki kendimi gerçekten 50 gün adet olmadım kist mi diye soktora gittim iki ayrı doktor baktı. Bir şey yok dedi . Büyük ihtimalle seninde stres ve sıkıntıdan. Ben son çare gidip duphaston aldım günde iki tane içtim 5. Gün adetim başladı ama ağrılı geçiyor bence sen biraz bekle belki bebiştir 15. Gün test yap baktın yok o zaman bir şeyler yap
Gecikme 12.gunu bulursam içeyim kuzumBir kaç gün daha bekle istersen. Ben sabah aç karnına içtim canım kabızlık vardı ona da iyi gelsin diye.
Balım inşallah bir şey yoktur ve bebişin vardır. Sen kimyasal gebelik mi geçirmiştin ben mi uanlış hatırlıyorum10 ocaga randevu aldim kadin doğuma kuzum goguslerim şisti cok agriyo biliyosundur 6.gun gecikmede negatif cikmisti.
Bu ne ise yariyor canimTeşekkür ederim dolapta mı mıhafaza etmeliyim
Kuzum anladım pardon şimdi oldu o zaman lohusa kanı sayılıyor ama bildiğim kadarıyla normalmiş arkadaşımda da bir süre kanama oldu şimdi hatırlıyorum ama bu yıkanma zamanını bilmiyorum acaba nasıl Sen biliyor musunCanim ben gecen ay kürtaj oldum o nedenle kanamam bu sekilde oluyor. Normalde böyle degil reglim.
Balım bunu bana tarif veren arkadaşımız denemiş bebek o ay nasip olmuş biraz araştırdım yumurtlamaya ve rahime iyi geliyor bende bu ay deneyeceğimBu ne ise yariyor canim
Hayır dışarda kalabilirTeşekkür ederim dolapta mı mıhafaza etmeliyim
2 gündür pik bugünle 3 olacakKızlar sizce çatlamışmı üsteki akşam alttaki sabah
Kaliteli yumurtlamaya, gebe kalmaya ve düşük riskini azaltmaya yarıyor Allah'ın izniyle. Her ay yenmesinde sakınva yok. Reflin 2.güni başlanıyor 10 gün yeniyor. Fazla yenirse kist oluşabilir.Bu ne ise yariyor canim
Ya bir de ben çörekotıyla susamı karıştırmıştım yek tek ayıramadım o şekilde katsamHayır dışarda kalabilir
Ya bir de ben çörekotıyla susamı karıştırmıştım yek tek ayıramadım o şekilde katsam
Yok canim sıkıntı degil. Valla canim lohusa kanamasi kısmını gecirdim aslinda kürtajdan sonra. Bu da tam 1 ay sonra regl olarak basladi. Iste hala sürüyor. 15 güne yaklasti. Ama bir cok kiside olmus bu sekilde biraz daha rahatladim. Kanama bitmedigi icinde degerlendirme de yapamiyoruz. Bakalim insallah bi an once kesilir de rahatlarim artikKuzum anladım pardon şimdi oldu o zaman lohusa kanı sayılıyor ama bildiğim kadarıyla normalmiş arkadaşımda da bir süre kanama oldu şimdi hatırlıyorum ama bu yıkanma zamanını bilmiyorum acaba nasıl Sen biliyor musun
Dogal bali nasil bulcz bilmyrm marketteki suzme bal olurmu kiBalım bunu bana tarif veren arkadaşımız denemiş bebek o ay nasip olmuş biraz araştırdım yumurtlamaya ve rahime iyi geliyor bende bu ay deneyeceğim