- 28 Ekim 2022
- 6.493
- 16.448
- 28
Hangi anlamda bi açılma?Sende bir açılma sezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi anlamda bi açılma?Sende bir açılma sezdim
Ya gerçek olursaEnişteyi taşlarlar ama bunu göze al
Sohbet muhabbet babındaHangi anlamda bi açılma?
EvetSedoş İbrahimli’nin bitki örtüsü bu az çok bilirsin
OlabilirSohbet muhabbet babında
Bir şey yapman lazım nevosProfilime gidip kocam beni aldatıyor mu yazsam
Aman Allah korusun. Başka bişey bulalımYa gerçek olursa
Ya sadece İbrahimli miBiz gideceğiz diye karacadan yemek takımı alan arkadaşım vardı benimSedoş İbrahimli’nin bitki örtüsü bu az çok bilirsin
Ayy yazık ya kiyamamYa sadece İbrahimli miBiz gideceğiz diye karacadan yemek takımı alan arkadaşım vardı benim
Yok onu demiyorum. Buradakiler yılbaşı sofrasına ayrı bir önem veriyor. BİM’e yılbaşı ürünleri geldiğinde izdiham oldu. Hemen talan ettiler. Kaynanamların oradakine gittim iki üç gün sonra. Bitmemişti hiçbir şey.Ya sadece İbrahimli miBiz gideceğiz diye karacadan yemek takımı alan arkadaşım vardı benim
Normal bardak kullanmazlar hep yaldızlı, goldAyy yazık ya kiyamam
Neresinde? Gelince haber et kız.Margaret Hale Büyük Ablamda ibrahimlide oturuyor. Tesadüf.
Bu hayatı yaşıyorsunuzYok onu demiyorum. Buradakiler yılbaşı sofrasına ayrı bir önem veriyor. BİM’e yılbaşı ürünleri geldiğinde izdiham oldu. Hemen talan ettiler. Kaynanamların oradakine gittim iki üç gün sonra. Bitmemişti hiçbir şey.
Normal bardak kullanmazlar hep yaldızlı, gold
Olimpik havuzun orda.Neresinde? Gelince haber et kız.
Benim bardaklarda gümüşlü sarılıNormal bardak kullanmazlar hep yaldızlı, gold
Masaların konseptiOnların tüm günleri böyle. Birde bu görünen yüzü. Arka tarafta neler oluyordur
öyle imiş Sedoş senin de gümüş bardaklarını vitrinden çıkarma vakti gelmişÇay saati kategorisi kesinleşti mi?