Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler artık bekleme vakti..Umayis ve Maria, güzel haberlerinizi alalım inşallah transferleriniz Hayırlı olsun
Fatsek opun nasıl geçti canım umarım bol bol sağlıklı embriyoların oluşur
Bende öyle düşünüyorum en azından her gün olmasa da 2 3 günde bir kullanayimBence takviyelerini kullanmaya devam et canım, bazı takviyeler 2-3 ayda anca etki etmeye başlıyor hem daha çok yumurta embriyo oluşur bu şekilde inşallah
Bende öyle düşünüyorum en azından her gün olmasa da 2 3 günde birBence takviyelerini kullanmaya devam et canım, bazı takviyeler 2-3 ayda anca etki etmeye başlıyor hem daha çok yumurta embriyo oluşur bu şekilde inşallah
Zamanının su gibi akıp gider inşallah bolca dua edinÇok teşekkürler artık bekleme vakti..
Olmaz canım 8 saate kadar yolculuk yapılabilirKızlar bende dün 27 aralıkta transferimi yaptım şuan yatıp dinleniyorum transferden sonra 1.5 saat dinlenip 3.5 saat arabayla yol geldim sizce sorun olur mu
Canım yapar mısın bilmem ama benim doktorum dedi ki yumurta biraz daha kaliteli olsun diye yumurta haslaması ye. Denedim hergün gerçekten embriyolarım daha fazla olduKızlar ben 2. Reglle yeniden sürece başlayacağım biliyorsunuz. Sizce takviyeye bu arada devam edeyim mi ?
Nasıl yani normal haşlanmış yumurta mı hangi süreçlerde yemek gerekiyor hayırlı olsun bu arada dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallahCanım yapar mısın bilmem ama benim doktorum dedi ki yumurta biraz daha kaliteli olsun diye yumurta haslaması ye. Denedim hergün gerçekten embriyolarım daha fazla oldu
Haftada 3 gün kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyor canım daha fazla mi yiyeyimCanım yapar mısın bilmem ama benim doktorum dedi ki yumurta biraz daha kaliteli olsun diye yumurta haslaması ye. Denedim hergün gerçekten embriyolarım daha fazla oldu
Valla şuan o kadar istiyorum ki ne deseniz yapacamCanım yapar mısın bilmem ama benim doktorum dedi ki yumurta biraz daha kaliteli olsun diye yumurta haslaması ye. Denedim hergün gerçekten embriyolarım daha fazla oldu
Hayırlı olsun canım sorun olsaydı doktorun söylerdi zatenKızlar bende dün 27 aralıkta transferimi yaptım şuan yatıp dinleniyorum transferden sonra 1.5 saat dinlenip 3.5 saat arabayla yol geldim sizce sorun olur mu
3 te iyi canım elinden gelse hergün de yapabilirsin zararlı değil kiHaftada 3 gün kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyor canım daha fazla mi yiyeyim
Yumurta toplama tedavisine başladığında canım. Kaç doktor aynı şeyi söyledi ve organik olmasına da dikkat et dedi amin inşallahNasıl yani normal haşlanmış yumurta mı hangi süreçlerde yemek gerekiyor hayırlı olsun bu arada dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallah
Tamam canım yerim bolca3 te iyi canım elinden gelse hergün de yapabilirsin zararlı değil ki
Takviyelerine kesinlikle devam et, Her gün bir tavuk bir de bıldırcın yumurtası ve avokado ye bir de yeşillikler çok fazla vitamin içeriyor her gün taze yeşillik yemeye dikkat et canım. Paketli gıdadan uzak dur onu zaten biliyorsun.Tamam canım yerim bolca
Normalde dikkat eden biriyim ama bu süreçte canım çok saçma alakasız şeyler ister oldu. Tamam bunları tuketecegimTakviyelerine kesinlikle devam et, Her gün bir tavuk bir de bıldırcın yumurtası ve avokado ye bir de yeşillikler çok fazla vitamin içeriyor her gün taze yeşillik yemeye dikkat et canım. Paketli gıdadan uzak dur onu zaten biliyorsun.
Anladım canım aklımda bulunsun inşallah başlayınca tedaviye uygularım çok teşekkür ederim cevabınız içinYumurta toplama tedavisine başladığında canım. Kaç doktor aynı şeyi söyledi ve organik olmasına da dikkat et dedi amin inşallah