ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar ben 2. Reglle yeniden sürece başlayacağım biliyorsunuz. Sizce takviyeye bu arada devam edeyim mi ?

Bence takviyelerini kullanmaya devam et canım, bazı takviyeler 2-3 ayda anca etki etmeye başlıyor hem daha çok yumurta embriyo oluşur bu şekilde inşallah 🙏

Bence takviyelerini kullanmaya devam et canım, bazı takviyeler 2-3 ayda anca etki etmeye başlıyor hem daha çok yumurta embriyo oluşur bu şekilde inşallah 🙏
Bende öyle düşünüyorum en azından her gün olmasa da 2 3 günde bir
Çok teşekkürler ☺️ artık bekleme vakti..
Zamanının su gibi akıp gider inşallah bolca dua edin 😍

Kızlar bende dün 27 aralıkta transferimi yaptım şuan yatıp dinleniyorum transferden sonra 1.5 saat dinlenip 3.5 saat arabayla yol geldim sizce sorun olur mu

Kızlar ben 2. Reglle yeniden sürece başlayacağım biliyorsunuz. Sizce takviyeye bu arada devam edeyim mi ?
Canım yapar mısın bilmem ama benim doktorum dedi ki yumurta biraz daha kaliteli olsun diye yumurta haslaması ye. Denedim hergün gerçekten embriyolarım daha fazla oldu

Canım yapar mısın bilmem ama benim doktorum dedi ki yumurta biraz daha kaliteli olsun diye yumurta haslaması ye. Denedim hergün gerçekten embriyolarım daha fazla oldu
Nasıl yani normal haşlanmış yumurta mı hangi süreçlerde yemek gerekiyor 🤔 hayırlı olsun bu arada dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallah 🤲💞

Haftada 3 gün kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyor canım daha fazla mi yiyeyim

Nasıl yani normal haşlanmış yumurta mı hangi süreçlerde yemek gerekiyor 🤔 hayırlı olsun bu arada dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallah 🤲💞
Yumurta toplama tedavisine başladığında canım. Kaç doktor aynı şeyi söyledi ve organik olmasına da dikkat et dedi🥰 amin inşallah ♥️

Takviyelerine kesinlikle devam et, Her gün bir tavuk bir de bıldırcın yumurtası ve avokado ye 🥰 bir de yeşillikler çok fazla vitamin içeriyor her gün taze yeşillik yemeye dikkat et canım. Paketli gıdadan uzak dur onu zaten biliyorsun.
Normalde dikkat eden biriyim ama bu süreçte canım çok saçma alakasız şeyler ister oldu. Tamam bunları tuketecegim

X