Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kan testi verdiğinizde bat a kaç gün vardı sizin ben 5 gün kala verdim ovülasyonun üzerinden 9 gün geçmişti tahminen negatif geldi kan sonucum ama sizi okuyunca ümitlendim pozitife dönebilir mi acaba diye

Kızlar öğlen 1 gibi testi yaptım pik oldu 3 saat sonra bir daha yaptım silikleşti normal mi gerçi dün yapmadım test dünden bu yana mı pikti daha yeni mi çatladı anlamadım herkese test yorumu yapan ben kendime yorumsuz kaldım

Eklentiler

• D80D3B96-88C1-4BBF-BC55-883898CD2B1F.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 15
  • 27B2E62B-6DD0-46C7-BED4-643D57710372.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 14
bu topikteki herkes o kadar iyi ki çok stresli bir dönemdeyim eşimin uzağa gitmesi yeni evlenmiş olmam kimsesiz hissetmem herşey o kadar stres oldu ki. Ama bu topikteki herkes bana çok güzel öğütler çok güzel fikirler sundu . Allah hepinizden razı olsun. Dilerim bir sonra ki ay içinde ben de gebe kalırım Allah isteyen herkese nasip etsin . D denizadamasal iyi ki açmışsın bu topiği E eva0108 bugün böyle rahatlamamın sebebi sensin teşekkür ederim. babylovee benimle o kada güzel konuştun ki o kadar ilgikendin ki eminim yüzyüze olsak aynı şeyleri yabancı değilmişim gibi söylerdim içtenliğin için teşekkür ederim

Hayatım ben göremedim mesajları çok mesaj birikmiş ama yeni aya giriyoruz sana ve hepimize uğurlu olur inşallah

Doktora Pazartesi gideceğim bende kafam dağılsın diye dağa çıktım yürüyüşe bugün kafama s*çym

Canım evet bir miktar düşüyor. Yumurtlama olduktan snra ısı yukselıyorama Yuksek gorunce artık ilişki yapmanın pek manası yok o önemlı olan çıkmadan oncekı evre

Benim tsh 5ti. O yüzden 25 mg kullanıyorum ben de çok yüksek değildi zaten haşimato değil bildiğim kadarıyla
Ben regenesis max ve inostrol kullanıyorum ama düzenli kullanmadım açıkçası. Pişman oldum biraz. Bi de d vitamini alıyorum.
Benim 6 haftalık kürtaj oldu eylülde. Gelişimi durmuş bebeğin 8 haftalık olucaktı 2 gende mutasyon çıktı trombofilide. Ama genetikçi çok önemli genler değil tedbiren kan sulandırıcı verilir dedi.

Kızlar bi şey daha sorucam adetin gecikmesi ve kanamanın o ay biraz azalması yumurta kalitesiyle ilgili olabiliyor mu? Benim ilk defa bu ay 2 gün gecikti kanama da biraz az. Kansızlık da olabilir ama değerime baktırmam lazım. Bu yumurtanın bu ay sağlıksız olduğunu falan gösterir mi mesela ya da hormonların

Yerleşme kanamasıymış bak tebrik ederim allah sağlıkla ilerletsin inşallah

Merhaba kızlar 14 aralık ovitrella vuruldum 27 aralık adet olmam gerekiyordu hiç bid bekirti yok adet günlerimde şaşmazdı. İğneden 10 gün sonra test yaptım negatif çıktı böyle bi durum yaşayan var mı?

Amin canim hepimizin gönlüne göre versin inşallah rabbim. O zaman vakit kaybetme canim. Basla hemen hic endise etme hersey misss gibi olur hemen de hamile kalirsin. Amh dışında bir problem yoksa rahat ol.
Amh dısında hersey cok normal kendiliğinden olsun istiyorum doktorlar cok zor diyor

Şimdi gez toz alışveriş yap disardi çik bı kahve iç keyfini çıkart canım bebisler rahat vücut istiyor anın tadını çıkartmaya çalış vallahi buaydan sonra bende takip etmiycem olması gerekeni yapıp bırakcam istediği zman bize gelecek emin ol hiç beklemedigin anda gelecek byle kendimizide uzuyoruz vudumuzuda etkilyoruz çünkü bu Rabbimin bize verdiği bir mucize çünkü çok şükür sağlıklıyiz ve hayattayız şükür edip sabırlı olmaktan başka çare yok inan 1.cocuk yada 2 çocuk için hiç fark etmez bu duyguyu yaşadığında sadce anlayacaksın evliliğin tadını çıkart bebisten sonra hayatın cokkl değişecek çünkü rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…