- 7 Ekim 2024
- 732
- 245
- 21
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.161
Yarın tekrarla bence yoksa bekle adeti4 gün kala yaptım enson kuruma çizgisi oluştu sadece başka yapmadım adeti bekliyorum oyuzden
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahİdrar testinde. İlk yaptırdığım kan testinde negatifti. Erken yaptırmışım sonra adet günü 3-4 farkli test yapıp hep aynı sonucu alınca doktor bekleyelim biraz Ocak ayinin ilk haftasında yapalım dedi kan testini
Canım tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişinGerçekten çok değişik bir histi aylardır vazgeçtiğim için test yapmaktan çok şaşırmıştım böyle olmasına
Çok çok teşekkür ederim aminnnCanım tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişinKızlar inanıyorum bu topik bize şans getirecek
Yarın adet günüm cnm bekliycemYarın tekrarla bence yoksa bekle adeti
Nezmandr deniyorsunuz siz cnmGerçekten çok değişik bir histi aylardır vazgeçtiğim için test yapmaktan çok şaşırmıştım böyle olmasına
Hayatım ben göremedim mesajları çok mesaj birikmiş ama yeni aya giriyoruz sana ve hepimize uğurlu olur inşallahbu topikteki herkes o kadar iyi ki çok stresli bir dönemdeyim eşimin uzağa gitmesi yeni evlenmiş olmam kimsesiz hissetmem herşey o kadar stres oldu ki. Ama bu topikteki herkes bana çok güzel öğütler çok güzel fikirler sundu . Allah hepinizden razı olsun. Dilerim bir sonra ki ay içinde ben de gebe kalırım Allah isteyen herkese nasip etsin . D denizadamasal iyi ki açmışsın bu topiği E eva0108 bugün böyle rahatlamamın sebebi sensin teşekkür ederim.babylovee benimle o kada güzel konuştun ki o kadar ilgikendin ki eminim yüzyüze olsak aynı şeyleri yabancı değilmişim gibi söylerdim içtenliğin için teşekkür ederim
iki gün sonra tekrarlayacağım allahım sağlıkla artmasını nasip etsin daha çok çok yeni, dualarım isteyen herkesle olacak her zaman
Teşekkür ederim AminnnHayatım ben göremedim mesajları çok mesaj birikmiş ama yeni aya giriyoruz sana ve hepimize uğurlu olur inşallah
Hadi gözünüz aydınsağlıkla gelişsin büyüsün inşallah çok sevindim adınıza bu süreçte belki doktorunuz uyarmıştır ama ağır hiçbi iş yapmamaya dikkat edin darısı başıma sağlıklıca inşallah peşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun
Canım evet bir miktar düşüyor. Yumurtlama olduktan snra ısı yukselıyorama Yuksek gorunce artık ilişki yapmanın pek manası yok o önemlı olan çıkmadan oncekı evreKuzum ben su an tam reglin son gunlerindeyim. Kol altindan ölçüm yaptim. 9 veya 10 gün oldu uzun sürdü kurtajdan sonra ilk regl garip oldu. Yumurtlama oldugunda testler pik oldugunda vucut ısısı düşüyor dogru anladim degil mi.
Catlama oldugunda yukseliyor mu.
Kol altından da anlayabilirim heralde demi bunlari dilalti icin yeni bir ateş ölçer de almak istemiyorum açıkçası
Benim tsh 5ti. O yüzden 25 mg kullanıyorum ben de çok yüksek değildi zaten haşimato değil bildiğim kadarıylaDoktor sorun gormediyse birsey olmaz o zaman. Endiselenme sen. Bir sorun olsa onlar zaten bakarlardi diger degerlerine de. Aslinda cok yüksek de degilmis hasimato falan mi vardi sende tiroidde. Bende kullanıyorum tiroid icin 25lik.
Dogru hatirliyorsun evet canimbikac gündür pregnom max kullaniyorum aklima geldikce balik yagi aliyorum bir tane. Ama bugun siparis vercem bir gebenin günlüğünden inolac alcam magnezyum falan biseyler alcam canim. Sen kullaniyor musun takviye ?
Birde seninde gebelik kaybin olmus muydu konusmustuk galiba ama hatirlayamadim olmus muydu
Yerleşme kanamasıymış bakKızlaaar ben hamileyiimmmBata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam
Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ayŞimdiyse pozitif haberini veriyorum size Belki birilerine yararlı olur
Eki Görüntüle 3527614
Amh dısında hersey cok normal kendiliğinden olsun istiyorum doktorlar cok zor diyorAmin canim hepimizin gönlüne göre versin inşallah rabbim. O zaman vakit kaybetme canim. Basla hemen hic endise etme hersey misss gibi olur hemen de hamile kalirsin. Amh dışında bir problem yoksa rahat ol.
Şimdi gez toz alışveriş yap disardi çik bı kahve iç keyfini çıkart canım bebisler rahat vücut istiyor anın tadını çıkartmaya çalış vallahi buaydan sonra bende takip etmiycem olması gerekeni yapıp bırakcam istediği zman bize gelecek emin ol hiç beklemedigin anda gelecek byle kendimizide uzuyoruz vudumuzuda etkilyoruz çünkü bu Rabbimin bize verdiği bir mucize çünkü çok şükür sağlıklıyiz ve hayattayız şükür edip sabırlı olmaktan başka çare yok inan 1.cocuk yada 2 çocuk için hiç fark etmez bu duyguyu yaşadığında sadce anlayacaksın evliliğin tadını çıkart bebisten sonra hayatın cokkl değişecek çünkü rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahbu topikteki herkes o kadar iyi ki çok stresli bir dönemdeyim eşimin uzağa gitmesi yeni evlenmiş olmam kimsesiz hissetmem herşey o kadar stres oldu ki. Ama bu topikteki herkes bana çok güzel öğütler çok güzel fikirler sundu . Allah hepinizden razı olsun. Dilerim bir sonra ki ay içinde ben de gebe kalırım Allah isteyen herkese nasip etsin . D denizadamasal iyi ki açmışsın bu topiği E eva0108 bugün böyle rahatlamamın sebebi sensin teşekkür ederim.babylovee benimle o kada güzel konuştun ki o kadar ilgikendin ki eminim yüzyüze olsak aynı şeyleri yabancı değilmişim gibi söylerdim içtenliğin için teşekkür ederim