- 24 Aralık 2023
- 485
- 129
- 30
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.281
Anladim kuzumKaliteli yumurtlamaya, gebe kalmaya ve düşük riskini azaltmaya yarıyor Allah'ın izniyle. Her ay yenmesinde sakınva yok. Reflin 2.güni başlanıyor 10 gün yeniyor. Fazla yenirse kist oluşabilir.
Kuzum lohusa süresi bitince adet ise 10gun sonrası degerlendıreblırsin günkü özürdür. Endişelenme bizzat arkadasm kürtaj sonrası gebe kaldı özürü gecnce andı bebişi 2 aylık olcak valla . Yanlızım varsa duzeltsnlwr ama adet sonucta özür süresinden sonra ılskı ve namaz serbestYok canim sıkıntı degil. Valla canim lohusa kanamasi kısmını gecirdim aslinda kürtajdan sonra. Bu da tam 1 ay sonra regl olarak basladi. Iste hala sürüyor. 15 güne yaklasti. Ama bir cok kiside olmus bu sekilde biraz daha rahatladim. Kanama bitmedigi icinde degerlendirme de yapamiyoruz. Bakalim insallah bi an once kesilir de rahatlarim artikbu sekilde az az leke ve kanama ile 3 hafta surenler dahi olmus. Bakalim benim ne zaman biter. Basta bi pembe lekelenme görünce acaba bebis mi ki dedim ama galiba degil pek sanmiyorum.
Insallah benimde cok bekletmeden olur surekli dua ediyorum napayim. Kanamam biterse degerlendirmeye de baslariz inşallah. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin icinde de banaKuzum lohusa süresi bitince adet ise 10gun sonrası degerlendıreblırsin günkü özürdür. Endişelenme bizzat arkadasm kürtaj sonrası gebe kaldı özürü gecnce andı bebişi 2 aylık olcak valla . Yanlızım varsa duzeltsnlwr ama adet sonucta özür süresinden sonra ılskı ve namaz serbest
Hiç bilmiyorum ben kayınvalidemden aldımDogal bali nasil bulcz bilmyrm marketteki suzme bal olurmu ki
Canısı 10 günü geçince değerlendirebilirsin dini açıdan önemsiyorsan ıcm rht olsn Ama sağlık açısından diyorsan doktoruna sor İnşallah inşallah olacak kuzum karamsar olmaInsallah benimde cok bekletmeden olur surekli dua ediyorum napayim. Kanamam biterse degerlendirmeye de baslariz inşallah. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin icinde de bana
Ben doğal bal kullandım köyden almıştım ancak marketten güvenilir markalardan alıp gebe kalan arkadaşlarım olduDogal bali nasil bulcz bilmyrm marketteki suzme bal olurmu ki
Çatlamış cnm gözün aydınKızlar sizce çatlamışmı üsteki akşam alttaki sabah
Bende seninle aynı durumdayım erken olurum geç olmam halbuki bugün 14.gun kasık ağrım çok yok ama belim kopacak gibi ağrıyor tam geldi diyorum lavaboya gidiyorum akıntı gelmiş çok şaşırdım 2gun Kala testimde negatif hamile değilim büyük ihtimalle senin çatlama günün nezmandiKızlar benim bugün normalde batım regl olmadım predictorle baktım negatif çıkıyor. Goguslerimde ağrı var dokunamiyorum patlicak gibiler arada regl olacakmisim gibi kasik agrim oluyo ama olmuyorum. geç döllenme falan mı oldu diye bekliyorum. Normalde reglden 3 gun once lekelenmem olurdu oda olmadı. Beklemekten baska çarem yok sanırım.
Test yap istersen cnm çıkmazsa erken reglde olabilirsinKızlar bir şey sormak istiyorum 26 aralıkta lekelenmem oldu normal beklenen regl tarihi 1 Ocak hala lekelenme devam ediyor ama günde bir iki damla kahverengi şeklinde sizce gebelik olma ihtimali var mı? Test falan yapmadım hiç daha
Insallah canim benim inşallah olacakCanısı 10 günü geçince değerlendirebilirsin dini açıdan önemsiyorsan ıcm rht olsn Ama sağlık açısından diyorsan doktoruna sor İnşallah inşallah olacak kuzum karamsar olma
Sor cnmKızlar sizi rahatsız etmek istemem ama bir konuda size danışıp içimi rahatlatmak istiyorum müsaadeniz varsa
Gebelik testleriniz negatif ise, kan da verip negatifi kesin görmüş iseniz. Yüksek ihtimalle foliküler oluşmuş olabilir daha önce yaşadım ben dupaston veriyor doktor sökülüyor temizleniyor sonra. isterseniz acilden ağrım sancım var diye girip doktorla görüşün yazsın sizin için.Hala Adet olamadim kizlar yaa 9gun geçti bugun dongu 35gun oldu hala tık yok bu ay olmuycam mi acaba başina oyle bisey glen oldumu bu ay cok kasik agrisi cektim enfksyn ve gebelikte cikmdi baska problmmi var anlamadim doktora randevu aldim ama en erken ocagin 10una bulabildim o zmna kdr eve biseylermi ypsam sokturmek için
Çatlamış güzelimKızlar sizce çatlamışmı üsteki akşam alttaki sabah
Gebe de olabilirsiniz :) erken gebelik testi denemenizi öneririm. Ovulasyon testleri gebeyseniz de pozitif veriyor çünkü. Hayırlısı olsunKızlar durum güncellemesi !
Adet olmam gereken tarihte yumurtladım 18 aralıkta şuan gecikmemin 11.günü dün bir test yaptım silik çıktı iki kere yıkadım çizgi gitmedi ama emin değilim hiç regl olacakmış gibi hissetmiyorum