Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kuzum lohusa süresi bitince adet ise 10gun sonrası degerlendıreblırsin günkü özürdür. Endişelenme bizzat arkadasm kürtaj sonrası gebe kaldı özürü gecnce andı bebişi 2 aylık olcak valla . Yanlızım varsa duzeltsnlwr ama adet sonucta özür süresinden sonra ılskı ve namaz serbest

Insallah benimde cok bekletmeden olur surekli dua ediyorum napayim. Kanamam biterse degerlendirmeye de baslariz inşallah. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin icinde de bana

Insallah benimde cok bekletmeden olur surekli dua ediyorum napayim. Kanamam biterse degerlendirmeye de baslariz inşallah. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin icinde de bana
Canısı 10 günü geçince değerlendirebilirsin dini açıdan önemsiyorsan ıcm rht olsn Ama sağlık açısından diyorsan doktoruna sor İnşallah inşallah olacak kuzum karamsar olma

Bende seninle aynı durumdayım erken olurum geç olmam halbuki bugün 14.gun kasık ağrım çok yok ama belim kopacak gibi ağrıyor tam geldi diyorum lavaboya gidiyorum akıntı gelmiş çok şaşırdım 2gun Kala testimde negatif hamile değilim büyük ihtimalle senin çatlama günün nezmandi

Canısı 10 günü geçince değerlendirebilirsin dini açıdan önemsiyorsan ıcm rht olsn Ama sağlık açısından diyorsan doktoruna sor İnşallah inşallah olacak kuzum karamsar olma
Insallah canim benim inşallah olacak cok sagol canim bilgi için. Insallah bir aksilik yasamam bende değerlendirmek istiyorum acikcasi ama bakalim

Kızlar sizi rahatsız etmek istemem ama bir konuda size danışıp içimi rahatlatmak istiyorum müsaadeniz varsa

Kızlar ovulasyon testi yapıp catlamadan 14 gün sonra tam Ogün regl olunması gerekmiyor muydu 1 2gun gecikme normalmi yoksa

Gebelik testleriniz negatif ise, kan da verip negatifi kesin görmüş iseniz. Yüksek ihtimalle foliküler oluşmuş olabilir daha önce yaşadım ben dupaston veriyor doktor sökülüyor temizleniyor sonra. isterseniz acilden ağrım sancım var diye girip doktorla görüşün yazsın sizin için.

Kızlar durum güncellemesi !
Adet olmam gereken tarihte yumurtladım 18 aralıkta şuan gecikmemin 11.günü dün bir test yaptım silik çıktı iki kere yıkadım çizgi gitmedi ama emin değilim hiç regl olacakmış gibi hissetmiyorum

Gebe de olabilirsiniz :) erken gebelik testi denemenizi öneririm. Ovulasyon testleri gebeyseniz de pozitif veriyor çünkü. Hayırlısı olsun

Kızlar bende hâlâ pik yok belki erken olur dedim ama bu ay da geç yumurtlama olucak sanırım uygulama doğurgan dönemde olduğumu söylüyor en verimli gün 1 Ocak mış piki göremedim hâlâ geçen ayda tam çatlama gününü bulmuştu bu ayda böyle olucak sanırım şak diye buluyor bu seferde doğru bulursa daha da ovülasyon testi yapmam gün aşırı devam ediyorum eşim bu ay da olmazsa bı sıkıntı vardır diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…