- 2 Aralık 2024
- 822
- 353
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.241
Canım stres olacaksan yapma elbette. Ama atesolcerinde sıkıntı olablr mi? Benm de bir önceki 35lerde ölcuyor. Bu arda kanama olayını druna sor ve biliyorsun 10 gun sonrası adetkanı degıl özürdür ztenAy yok kuzu ateş işi bende pek işe yaramayacak galiba. Yine bir iki daha takip ederim de. Benim vücut ısım epey degisken. Bir de buna kafami takmak istemiyorum gercekten
Adet oldum bütün belirtilere rağmenNe oldu durumunuz. Ben 11. Gün kan testi verdim 0.774 çıktı. Yükselir mi acaba ya. Benim gibi çıkıp sonra yükselen var mo
Aminn canim Allah razi olsun en kisa zamanda güzel haberlerle gelcem insallah bendeİyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız. Hayıt otunun kapsülü Agnucaston diye bir kapsül mutlaka kahvaltıdan hemen sonra iç demişti doktor. Birde demir ve d vit. Değerlerime baktırıp eş zamanlı başlamıştım tüm takviyelere ve çok düzenli kullandım. Eşim günde 2 inovitol 1 omega 3, ben 1 inovitol 1 omega 3 kullandım. Pcos pco falan varsa başka takviyeler öneriyor iletişime geçmeden sipariş verme canım Rabbim yardımcın olsun
Bir kere olup bittiPeki kaç gün sürdü? Yani sadece bir kere olup bitti mi? Umarım güzel haberle gelirim ben de
Canim ben gecen ay kürtaj oldum o nedenle kanamam bu sekilde oluyor. Normalde böyle degil reglim.Canım stres olacaksan yapma elbette. Ama atesolcerinde sıkıntı olablr mi? Benm de bir önceki 35lerde ölcuyor. Bu arda kanama olayını druna sor ve biliyorsun 10 gun sonrası adetkanı degıl özürdür zten
Anladım. Çok teşekkür ederim hayırlısı artık bekleyip görücemBir kere olup bitti
Canım benim 16 gün gecikmisti ben maydonoz kaynatıp suyunu içtim işe yaramıştı bendeHala Adet olamadim kizlar yaa 9gun geçti bugun dongu 35gun oldu hala tık yok bu ay olmuycam mi acaba başina oyle bisey glen oldumu bu ay cok kasik agrisi cektim enfksyn ve gebelikte cikmdi baska problmmi var anlamadim doktora randevu aldim ama en erken ocagin 10una bulabildim o zmna kdr eve biseylermi ypsam sokturmek için
Sadece maydonozlu sapida olurmu canim bide kaç dakika kaynatmiştin aç karna içmek şartmiCanım benim 16 gün gecikmisti ben maydonoz kaynatıp suyunu içtim işe yaramıştı bende
Kesinlikle inanma çıkarsa beni iki defa bildiğin pozitif çıkarttı sonra regl oldumKızlar nimo gebelik test yapıp doğru sonuç alan var mı acaba? Yaşadığım yerde başka bulamadım
Balım bende böyle oldum adet olmamaya o kadar şartlamıştım ki kendimi gerçekten 50 gün adet olmadım kist mi diye soktora gittim iki ayrı doktor baktı. Bir şey yok dedi . Büyük ihtimalle seninde stres ve sıkıntıdan. Ben son çare gidip duphaston aldım günde iki tane içtim 5. Gün adetim başladı ama ağrılı geçiyor bence sen biraz bekle belki bebiştir 15. Gün test yap baktın yok o zaman bir şeyler yapHala Adet olamadim kizlar yaa 9gun geçti bugun dongu 35gun oldu hala tık yok bu ay olmuycam mi acaba başina oyle bisey glen oldumu bu ay cok kasik agrisi cektim enfksyn ve gebelikte cikmdi baska problmmi var anlamadim doktora randevu aldim ama en erken ocagin 10una bulabildim o zmna kdr eve biseylermi ypsam sokturmek için
Bence duphaston kullanınHala Adet olamadim kizlar yaa 9gun geçti bugun dongu 35gun oldu hala tık yok bu ay olmuycam mi acaba başina oyle bisey glen oldumu bu ay cok kasik agrisi cektim enfksyn ve gebelikte cikmdi baska problmmi var anlamadim doktora randevu aldim ama en erken ocagin 10una bulabildim o zmna kdr eve biseylermi ypsam sokturmek için
İnşallah dönemseldir. 2 ay önce hormonlarıma baktırmıştım çok devasa bi değişiklik olduğunu düşünmüyorum inşallahCanim benim cok geçmiş olsun sana da... Allahım insallah yeniden nasip etsin o mucizevi duygulari bize de isteyen herkese de.. gebe kalmak zor birsey birde gebe kalip maalesef bu sekilde sonlanmasi daha zor birsey benim 13 haftalikti baya büyümüştü artik... insallah saglikla yeniden gelecek bebegim ben inanıyorum
Evet seninde cok yuksek degilmis canim ama gebelikte falan daha düşük olmasi isteniyor ya ondan kullandiriyorlar ilaclari. Vitaminleri de bende bu ara pek düzenli kullanmiyorum yenilerini alcam ki bir duzene baslayayim attik diye. Ihmal etmemek lazım cok faydasi oluyor çünkü.
Canim yumurta kalitesini yükseltmekte fayda var. Birde bence bu ara herkesin reglinde bir düzensizlik veya azalma artma gibi sorunlar var. Ben dönemsel birsey de olabilecegini düşünüyorum kendimce.
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü TarifiEneaciz balım sen bir kür önermiştin adetin 2. Günü başlanan bulamadım da tekrar atabilir misin?
Olabilir canim baktir prolaktinine. Bende sanmam cok fazla.degisim olmamistir degerlerinde stres yapma stres yaptikcs daha da zorlasiyor biliyorsun ya. Bide kan sulandirici birseyler alabilirsin bence. Ben en dogalindan limon sıkıp iciyorum hem kanamam kesilsin istiyorum hemde onu iciyorum mesela olsun temiz olsun hersey diye. Regl ile atilan kistlerdenmis demek ki iyi bisey bu canim. Demir ve d vit. Onemli eksiklerden bende kürtajdan sonra basladigim demir ilacima devam ediyorum hala. D vit.benimde baslamam lazim elimde heosi var ama baslayacak motivasyona bir türlü erisemedim.. halbuki bu isler düzen işleri. Yumurta kalitesine bol destek lazim canimİnşallah dönemseldir. 2 ay önce hormonlarıma baktırmıştım çok devasa bi değişiklik olduğunu düşünmüyorum inşallahprolaktin yüksekliğinden şüphelendim geciktiği ve kanama azaldığı için. Bi de bana bi doktor kist var demişti adetten sonra gittiğim diğer doktor yok dedi. Adetle düşmüştür diye düşündük. O da belki kanamayı azaltmıştır
Ben hamile kaldığım ay inostol kullanmıştım. Bence de faydası oluyor zaten demirim de eksik. Demir ve d vitamini de çok önemliymiş
Sat 21 Aralık Bat 25 Ocak
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @dehrizz2 20 Kasım 18 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @fufucum 4 Aralık 30 Aralık @meridalucky 18 Kasım 8 Ocak E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Altin92 2 Aralık 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ltfye63 7 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @Selma3533 21 Aralık 17 Ocak @hlvsr 22 Aralık 19 Ocak Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak @sea9 26 Aralık 22 Ocak @uuullku 24 Aralık 23 Ocak @MaviRuya7 24 Aralık 24 Ocak @sla44 25 Aralık 24 Ocak @Freyja93 27 Aralık 28 Ocak
Teşekkür ederim dolapta mı mıhafaza etmeliyimÇörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.