Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay yok kuzu ateş işi bende pek işe yaramayacak galiba. Yine bir iki daha takip ederim de. Benim vücut ısım epey degisken. Bir de buna kafami takmak istemiyorum gercekten
Canım stres olacaksan yapma elbette. Ama atesolcerinde sıkıntı olablr mi? Benm de bir önceki 35lerde ölcuyor. Bu arda kanama olayını druna sor ve biliyorsun 10 gun sonrası adetkanı degıl özürdür zten

Aminn canim Allah razi olsun en kisa zamanda güzel haberlerle gelcem insallah bende
Evet var canim bende pcos bana oncelikle inolac önerdi o nedenle. Bende inolac almayi düşünüyorum. Ekstradan da dedigin kapsüle de bakayim. Bende tam bir hazirlik evresine gircem. İnşallah vesile olur da Allahımin izniyle insallah benim bebisim de gelir bir an önce

Canım stres olacaksan yapma elbette. Ama atesolcerinde sıkıntı olablr mi? Benm de bir önceki 35lerde ölcuyor. Bu arda kanama olayını druna sor ve biliyorsun 10 gun sonrası adetkanı degıl özürdür zten
Canim ben gecen ay kürtaj oldum o nedenle kanamam bu sekilde oluyor. Normalde böyle degil reglim.

Hala Adet olamadim kizlar yaa 9gun geçti bugun dongu 35gun oldu hala tık yok bu ay olmuycam mi acaba başina oyle bisey glen oldumu bu ay cok kasik agrisi cektim enfksyn ve gebelikte cikmdi baska problmmi var anlamadim doktora randevu aldim ama en erken ocagin 10una bulabildim o zmna kdr eve biseylermi ypsam sokturmek için

Canım benim 16 gün gecikmisti ben maydonoz kaynatıp suyunu içtim işe yaramıştı bende

Balım bende böyle oldum adet olmamaya o kadar şartlamıştım ki kendimi gerçekten 50 gün adet olmadım kist mi diye soktora gittim iki ayrı doktor baktı. Bir şey yok dedi . Büyük ihtimalle seninde stres ve sıkıntıdan. Ben son çare gidip duphaston aldım günde iki tane içtim 5. Gün adetim başladı ama ağrılı geçiyor bence sen biraz bekle belki bebiştir 15. Gün test yap baktın yok o zaman bir şeyler yap

Bence duphaston kullanın

İnşallah dönemseldir. 2 ay önce hormonlarıma baktırmıştım çok devasa bi değişiklik olduğunu düşünmüyorum inşallah prolaktin yüksekliğinden şüphelendim geciktiği ve kanama azaldığı için. Bi de bana bi doktor kist var demişti adetten sonra gittiğim diğer doktor yok dedi. Adetle düşmüştür diye düşündük. O da belki kanamayı azaltmıştır
Ben hamile kaldığım ay inostol kullanmıştım. Bence de faydası oluyor zaten demirim de eksik. Demir ve d vitamini de çok önemliymiş

Eneaciz balım sen bir kür önermiştin adetin 2. Günü başlanan bulamadım da tekrar atabilir misin?
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.

Olabilir canim baktir prolaktinine. Bende sanmam cok fazla.degisim olmamistir degerlerinde stres yapma stres yaptikcs daha da zorlasiyor biliyorsun ya. Bide kan sulandirici birseyler alabilirsin bence. Ben en dogalindan limon sıkıp iciyorum hem kanamam kesilsin istiyorum hemde onu iciyorum mesela olsun temiz olsun hersey diye. Regl ile atilan kistlerdenmis demek ki iyi bisey bu canim. Demir ve d vit. Onemli eksiklerden bende kürtajdan sonra basladigim demir ilacima devam ediyorum hala. D vit.benimde baslamam lazim elimde heosi var ama baslayacak motivasyona bir türlü erisemedim.. halbuki bu isler düzen işleri. Yumurta kalitesine bol destek lazim canim

Sat 21 Aralık Bat 25 Ocak

Teşekkür ederim dolapta mı mıhafaza etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…