Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bunu şuradan yazsam daha hızlı cevap alırım umuduyla kopyalıyorum; 2 gündür inanılmaz midem ekşiyor, iğrenç bir tat ağzıma doluyor. Sürekli gazlı bir şey içmişim gibi geğirme ihtiyacı da hissediyorum. buna ne yapmak lazım? Bir şeyi mi yanlış yapıyorum bilemedim. Normal beslenmeme dikkat ediyorum, hiç bir şey içmeden 4 gün daha çekmek gerekir mi bunu doktora gidene kadar. Midemdeki bütün ekşi su ağzımda

bu ay ara mı versem dıyorum esım cok fazla ağrı kesıcı ve kas gevsetı ıgneler oldu kendısı ıcın, acaba ilişkide sperme zarar verır mı dıye dusunuyorum. bir kere bı kas gevsetıcının genetık anamoliler yarattıgını duymustum. bu ıslerı de arastırdıkca ınsan deli oluyor yaa.

Aynen canim oldugun kürtaj lardan sonra test vermedin sen galiba. Gidip önce genetik test yaptir. Dedigin gibi evlenir evlenmez cocuk istiyor insanlar belki illa 1 sene bekletiyorlar.
En iyisi özel su an senin icin de haklisin.

Yaa evet soke oldum zaten gecen ay kimyasalim vardi. Simdi bir de regl gecikince once silikle hamile sandim kendimi sonra kanamam basladi. Acaba yine kimyasal mi yaptim diye de dusunmeden edemiyorum
Gerçekten testler artik guvenilir degil ya net sekilde. Bence topluca sikayetvar a yazmaliyiz bu durumu. Belki bir düzelme yaşanır.
Belkide olmus olabilir canim kimyasal. Beta takibin olsaydi anca oyle ogrenebilirdik iste

Kızlar herkese selam bat 8 gün var ağzımda metal tat hissi var bunu yaşayan var mı aranızda ?
Bu cok yaniltici bir belirti. Ben bir defasinda cok fazla metalik tat hissediyorum. Sonra hatta içtiğim su bile sanki metaldendi suyun tadi degisikti sekerli seyler yedigimde agzim buruluyordu falan. Netten bakmıştım belirtiydi bende epey umutlanmistim ama sonra regl oldum. Yani yaniltici bir belirti bu metalik tat olayi.

Gerçekten testler artik guvenilir degil ya net sekilde. Bence topluca sikayetvar a yazmaliyiz bu durumu. Belki bir düzelme yaşanır.
Belkide olmus olabilir canim kimyasal. Beta takibin olsaydi anca oyle ogrenebilirdik iste
bılmıyorum kımyasal gecırınce cok şiddetli sancım olmuştu. kanamam şiddetliydi bu kez oyle degıl. sen sağlıkcıydın dımı kuzum ?

ben artık belirtilere hiç inanmıyorum. burda reglimiz geçiyor o zamanda bıle negatıf cıkan arkadaslarımız oluyor kanda. en temizi beklemek yapacak baska hıc bısey yok :/

bılmıyorum kımyasal gecırınce cok şiddetli sancım olmuştu. kanamam şiddetliydi bu kez oyle degıl. sen sağlıkcıydın dımı kuzum ?
O zaman testlerin kurbani oldun sende bi cok arkadasimiz gibi. Valla ben hic test yapmak istemiyorum artik önceden cok fazla yaptim hep negatif göre göre travma sebebi oldu. Yok kuzum ben degildim sağlıkçı olan kariatirdin galiba :)
ben artık belirtilere hiç inanmıyorum. burda reglimiz geçiyor o zamanda bıle negatıf cıkan arkadaslarımız oluyor kanda. en temizi beklemek yapacak baska hıc bısey yok :/
Aynen böyle zaten. Bende artik belirtilere takilmiyorum. Tek belirti regl gecikmesi. Gecikme olacak sonra gidip kan vereceksin. Evdeki testler bazen var olam gebeligi gostermiyor bazende tam tersi. Hic gerek yok

Ya varya iğrenç durumdayım yani artık tımarhaneye gidip yatacağım kendimi o kadar adet olmamaya empoze etiim ki bir iki damla kan geldi şimdi 50 gündür hasta olmuyorum aldığım ilaçların da yan etkisi cabası delircem artık 4 ay oldu atacam bir yerlerden kendimi gerçekten

aynen tam olarak travma ya yok artık bıttı sallamıyorum hıc bıseyı onu dusun bunu dusun olanın da önüne mi geçiyoruz acaba dıyorum. belirti konuşunca artık sinir geliyor bana, yok abi çünkü bu işin belirtisi falan en erken 6-7 haftalarda hıssedılen bısey. dıgerlerı hep tesadüfü bence.

böyle yaptıkça daha kötü olursun. sana bu forum da ıyı gelmemeye baslar kafanı dagıt kuzum kendini bi sal artık bir rahat bırak

Kesinlikle öyle. Yani bide olan belirtiler zaten regl belirtisi ile ayni biz o belirtileri ayirt etmeye calisiyoruz kendimize yazik ediyoruz. Bu stresle de zaten nasil tutunacak bebisler. Zaten 6 haftalik fln olmadan kalp atisi duyulmuyor bile hatta 7 haftalikken duyuluyor o günden sonra basliyor belirtiler o uyku hali mide bulanmasi sersemlik fln. Ki onlar da herkeste olmuyor. Kafayi yemeden bu konuyu kafamizda serbest birakmanin zamani geldi. Düşündükçe karisik ip yumagi oluyor hersey. Bence topluca meditasyon fln arastirip bulalim birbirimize öneriler yaoalim. Daha güzel seylere odaklanalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…