- 14 Eylül 2021
- 83
- 81
- 31
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.461
çarşamba sabahı verıcektım bebıs, salı gecesı regl olunca kaldı öyle..Senbeta vermsmydn kuzum
Olsun üzülmeyin her ay yeni bir umud birdahaki aylar olcak inşallah yeni döngünüz başladı bilekızlar selam... malesef ben regl oldum prodoctor marka da yanıltabılıyomus. salı gecesı reglim başladı..
Aynen canim oldugun kürtaj lardan sonra test vermedin sen galiba. Gidip önce genetik test yaptir. Dedigin gibi evlenir evlenmez cocuk istiyor insanlar belki illa 1 sene bekletiyorlar.Tabikide öyle işte ben bunu anlamıyorum yapamayacağın bişe warsa baştan kabul etme seni ilgilendirmez ben Bi ay geçer çocuk isterim Bi sene geçer isterim devlette hep bu 1 sene normal ya ben 5 sene ewli kalmışım 2 kürtaj olmuşum bu ikinci ewliliğim 1 sene olacak ya ne bileyim özel bana daha iyi gelecek gibi
Gerçekten testler artik guvenilir degil ya net sekilde. Bence topluca sikayetvar a yazmaliyiz bu durumu. Belki bir düzelme yaşanır.Yaa evet soke oldum zaten gecen ay kimyasalim vardi. Simdi bir de regl gecikince once silikle hamile sandim kendimi sonra kanamam basladi. Acaba yine kimyasal mi yaptim diye de dusunmeden edemiyorum
Bu cok yaniltici bir belirti. Ben bir defasinda cok fazla metalik tat hissediyorum. Sonra hatta içtiğim su bile sanki metaldendi suyun tadi degisikti sekerli seyler yedigimde agzim buruluyordu falan. Netten bakmıştım belirtiydi bende epey umutlanmistim ama sonra regl oldum. Yani yaniltici bir belirti bu metalik tat olayi.Kızlar herkese selam bat 8 gün var ağzımda metal tat hissi var bunu yaşayan var mı aranızda ?
bılmıyorum kımyasal gecırınce cok şiddetli sancım olmuştu. kanamam şiddetliydi bu kez oyle degıl. sen sağlıkcıydın dımı kuzum ?Gerçekten testler artik guvenilir degil ya net sekilde. Bence topluca sikayetvar a yazmaliyiz bu durumu. Belki bir düzelme yaşanır.
Belkide olmus olabilir canim kimyasal. Beta takibin olsaydi anca oyle ogrenebilirdik iste
aynen kuzum öyle düşünüyorum ben de hayırlısı böyleymişOlsun üzülmeyin her ay yeni bir umud birdahaki aylar olcak inşallah yeni döngünüz başladı bile
ben artık belirtilere hiç inanmıyorum. burda reglimiz geçiyor o zamanda bıle negatıf cıkan arkadaslarımız oluyor kanda. en temizi beklemek yapacak baska hıc bısey yok :/Bu cok yaniltici bir belirti. Ben bir defasinda cok fazla metalik tat hissediyorum. Sonra hatta içtiğim su bile sanki metaldendi suyun tadi degisikti sekerli seyler yedigimde agzim buruluyordu falan. Netten bakmıştım belirtiydi bende epey umutlanmistim ama sonra regl oldum. Yani yaniltici bir belirti bu metalik tat olayi.
Belli mi olur bakarsın rüyan çıkarAğzın bal yesin. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Annem de ben de pazar gecesi doğum yaptığımı gördük belki ondandır bu umudum :))
Ay hadi inşallah 2024 son güzelliğini yapar da hepimiz hamiş hamiş gireriz 2025eBelli mi olur bakarsın rüyan çıkarbende kayınvalidemin hayır yemeği dağıttığını gördüm rüyamda
O zaman testlerin kurbani oldun sende bi cok arkadasimiz gibi. Valla ben hic test yapmak istemiyorum artik önceden cok fazla yaptim hep negatif göre göre travma sebebi oldu. Yok kuzum ben degildim sağlıkçı olan kariatirdin galiba :)bılmıyorum kımyasal gecırınce cok şiddetli sancım olmuştu. kanamam şiddetliydi bu kez oyle degıl. sen sağlıkcıydın dımı kuzum ?
Aynen böyle zaten. Bende artik belirtilere takilmiyorum. Tek belirti regl gecikmesi. Gecikme olacak sonra gidip kan vereceksin. Evdeki testler bazen var olam gebeligi gostermiyor bazende tam tersi. Hic gerek yokben artık belirtilere hiç inanmıyorum. burda reglimiz geçiyor o zamanda bıle negatıf cıkan arkadaslarımız oluyor kanda. en temizi beklemek yapacak baska hıc bısey yok :/
Ya varya iğrenç durumdayım yani artık tımarhaneye gidip yatacağım kendimi o kadar adet olmamaya empoze etiim ki bir iki damla kan geldi şimdi 50 gündür hasta olmuyorum aldığım ilaçların da yan etkisi cabası delircem artık 4 ay oldu atacam bir yerlerden kendimi gerçektenben artık belirtilere hiç inanmıyorum. burda reglimiz geçiyor o zamanda bıle negatıf cıkan arkadaslarımız oluyor kanda. en temizi beklemek yapacak baska hıc bısey yok :/
Kesin sonuç mu acaba? 14 yumurtlama için ters erken olabilir belki? Adeti beklemekte fayda var diye düşünüyorum ben ay sonunu bekleyeceğim test için.Benim 14 ü yumurtlamaydı ama negatif çıktı dün
aynen tam olarak travma ya yok artık bıttı sallamıyorum hıc bıseyı onu dusun bunu dusun olanın da önüne mi geçiyoruz acaba dıyorum. belirti konuşunca artık sinir geliyor bana, yok abi çünkü bu işin belirtisi falan en erken 6-7 haftalarda hıssedılen bısey. dıgerlerı hep tesadüfü bence.O zaman testlerin kurbani oldun sende bi cok arkadasimiz gibi. Valla ben hic test yapmak istemiyorum artik önceden cok fazla yaptim hep negatif göre göre travma sebebi oldu. Yok kuzum ben degildim sağlıkçı olan kariatirdin galiba :)
Aynen böyle zaten. Bende artik belirtilere takilmiyorum. Tek belirti regl gecikmesi. Gecikme olacak sonra gidip kan vereceksin. Evdeki testler bazen var olam gebeligi gostermiyor bazende tam tersi. Hic gerek yok
böyle yaptıkça daha kötü olursun. sana bu forum da ıyı gelmemeye baslar kafanı dagıt kuzum kendini bi sal artık bir rahat bırakYa varya iğrenç durumdayım yani artık tımarhaneye gidip yatacağım kendimi o kadar adet olmamaya empoze etiim ki bir iki damla kan geldi şimdi 50 gündür hasta olmuyorum aldığım ilaçların da yan etkisi cabası delircem artık 4 ay oldu atacam bir yerlerden kendimi gerçekten
Kimse inanmıyor ama gerçekten eskisi kadar kafama takmıyorum adet olamamak çok ragtsız ediyor beni sürekli kasıklarım sancıyorböyle yaptıkça daha kötü olursun. sana bu forum da ıyı gelmemeye baslar kafanı dagıt kuzum kendini bi sal artık bir rahat bırak
İnşallah canım benim bat muhtemelen 7 ocak bakalım yılbaşından sonra belli olacakAy hadi inşallah 2024 son güzelliğini yapar da hepimiz hamiş hamiş gireriz 2025e
Kesinlikle öyle. Yani bide olan belirtiler zaten regl belirtisi ile ayni biz o belirtileri ayirt etmeye calisiyoruz kendimize yazik ediyoruz. Bu stresle de zaten nasil tutunacak bebisler. Zaten 6 haftalik fln olmadan kalp atisi duyulmuyor bile hatta 7 haftalikken duyuluyor o günden sonra basliyor belirtiler o uyku hali mide bulanmasi sersemlik fln. Ki onlar da herkeste olmuyor. Kafayi yemeden bu konuyu kafamizda serbest birakmanin zamani geldi. Düşündükçe karisik ip yumagi oluyor hersey. Bence topluca meditasyon fln arastirip bulalim birbirimize öneriler yaoalim. Daha güzel seylere odaklanalim.aynen tam olarak travma ya yok artık bıttı sallamıyorum hıc bıseyı onu dusun bunu dusun olanın da önüne mi geçiyoruz acaba dıyorum. belirti konuşunca artık sinir geliyor bana, yok abi çünkü bu işin belirtisi falan en erken 6-7 haftalarda hıssedılen bısey. dıgerlerı hep tesadüfü bence.