Amin canım allah razı olsunÇok üzüldüm canım dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım allah razı olsunÇok üzüldüm canım dualarım seninle
Amin bu mübarek gecede bir mucize bekliyorum rabbim kimseyi üzmesinRabbim yüzünüze baksın korktuğunuza uğratmasın inşallah dilerim yarın herşey güzel sonuçlanır güzel bir şekilde evinize gidersiniz Amin
Evet canım sağlığımdan önemli değil hiç bir şey en doğrusunu onlara bıraktık bakalım ne olucak amin inşallahCanım en güzelini yapmış doktorun iyiki hastendesinn. Rabbim yardımcın olsun inşallah kötü bişey çıkmaz
Canım öncelikle inşallah güzel sonuç alırsın. Ama embriyon bi yere gidip gelmiyor için rahat olsun. Embriyo 5. Günden sonra çok hücreli olur bölünerek devam ettiği için. Sadece bi kaç hücre alıyorlar sonra dondurma işlemi yapılıyor alınan hücre de genetiğe gönderiliyor. Ve kaliteye asla takılma. Rahim kabul ettikten sonra her kalite tutar. O kadar iyi kaliteye tutmayıp kötüye tutan var kiMerhabalar çok.akloma takılan bir konu var biliyorsanız cevaplayabilir misiniz? Ben bu ay yumurt toplandı toplamda 8 taneydi 6 si dolleniyor dendi hafta sonu olduğu için aranmadik.Ptesi ise 4.gundu kimse aramadi ,salı biz aradık bir tane dondurduk dediler,arayacagiz işlem bitince dendi yine aranmadik.Bi sefer biz sorduk 6.gunde de 1 adet dondurduklarini söylediler bugün de imzaya çağırdılar.Gen testi için yasizdan ötürü.Neyse ben orda kadına sordum kalitesi nedir die bana d kalite ama gebelik olur dedi ben hiçbir şey bilmiyorum d kalite internette baktım düşük kalite yazıyor ve bu iki embriyo şu an isysnbula hidevek. Geri gelecek bir de soruum su bu embriyolar inşallah düzgün sonuçlanirsa iki tane mi koydurmal.mantikli yoksa tek mi
Allah hayırlı sonuçlara ulaştırsn canım ya inşallah kötü bişey değildir . Bu ilaclarla çok yumurta mız gelişiyor benim eskiden hiç bişey yoktu. Asilamalardan sonra doktorlar pcos görünümü var dediler dedim önceden yoktu doktor dedi ilaçların etkisiyle olmuş olabilirKuzucum doktor acil bir durumda yetisemezsek diye riske atamam dedi tüplerime zarar vermesin yada iç kanama olmasın diye o yüzden yatış istedi. Bugün bulunduğum hastanede ki başka doktorda senin dediğin gibi ovulasyonla kalmış bir kistte olabilir dedi her türlü emin olamıyorlar yarın ki beta belirlicek
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah kötü bir şey yokturKızlar dün acil yatış yapıldı boş değil dış gebelik şüphesi var yarın ki betayla belli olucak her şey
Canım 2023 Nisan'da ben de doğal yolla olan gebeliğimde böyle bir durum yaşadım boş gebelik dediler ve alındı, unutma hiçbirşey senin sağlığından önemli değil,Allah razı olsun kızlar burda birbirimiz için duacı olduk hep bu gece benim için dua edin lütfen anlamadığım rahimde gebelik kesesi var henüz çok küçük onun için kesin bı şey söyleyemiyorlar günüyle uyumlu olması gerektiği gibi ama sağ tarafımda bir kese gibi oluşum var o şüpheli aklım almıyor ikisi birden nasıl olabilir
Cok teşekkür ederim gerçekten yüreğime su serptiniz inşallah güzel sonuç olur gerçekten çok sancılı süreçler insan psikolojik olarak çok yıpranıyor insan düşünmek istemiyor işte içimdeki bu merak ve hisler beni öğrenmeye itiyor.Canım öncelikle inşallah güzel sonuç alırsın. Ama embriyon bi yere gidip gelmiyor için rahat olsun. Embriyo 5. Günden sonra çok hücreli olur bölünerek devam ettiği için. Sadece bi kaç hücre alıyorlar sonra dondurma işlemi yapılıyor alınan hücre de genetiğe gönderiliyor. Ve kaliteye asla takılma. Rahim kabul ettikten sonra her kalite tutar. O kadar iyi kaliteye tutmayıp kötüye tutan var ki
Canım öncelikle inşallah güzel sonuç alırsın. Ama embriyon bi yere gidip gelmiyor için rahat olsun. Embriyo 5. Günden sonra çok hücreli olur bölünerek devam ettiği için. Sadece bi kaç hücre alıyorlar sonra dondurma işlemi yapılıyor alınan hücre de genetiğe gönderiliyor. Ve kaliteye asla takılma. Rahim kabul ettikten sonra her kalite tutar. O kadar iyi kaliteye tutmayıp kötüye tutan var ki
Oh be sonunda istediğimiz gibi geldi idrarda olmayıp kanda gören hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar günaydın kan verme günümdü bugün biliyorsunuz 8. Gün akşamı idrarda negatif çıkmıştı bugün kanda pozitifi gördük çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
Canım çok mutlu oldum tebrikler, rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla.Kızlar günaydın kan verme günümdü bugün biliyorsunuz 8. Gün akşamı idrarda negatif çıkmıştı bugün kanda pozitifi gördük çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
Çok sevindim benimde bugündü ama pazartesi vereceğim bende inşallah pozitif sonuç alırım. Cuma hürmetine Allahım isteyen herkese tez vakitte güzellikle nasip etsin inşallahKızlar günaydın kan verme günümdü bugün biliyorsunuz 8. Gün akşamı idrarda negatif çıkmıştı bugün kanda pozitifi gördük çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
Tebrikler hayırlı olsun:)Kızlar günaydın kan verme günümdü bugün biliyorsunuz 8. Gün akşamı idrarda negatif çıkmıştı bugün kanda pozitifi gördük çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
İnşallah seninki de pozitif olur canım güzel haberler verirsinÇok sevindim benimde bugündü ama pazartesi vereceğim bende inşallah pozitif sonuç alırım. Cuma hürmetine Allahım isteyen herkese tez vakitte güzellikle nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim adınaÇok teşekkür ederim kızlar hepinize Rabbim en hayırlısından en kısa sürede herkese nasip etsin inşallah olmadı diye çok üzülüp ağlamıştım ama nasip eden Rabbim 3. Gün yumurtası idi 2 tane o yüzden umut hep var
Canım kaçıncı denemendiÇok teşekkür ederim kızlar hepinize Rabbim en hayırlısından en kısa sürede herkese nasip etsin inşallah olmadı diye çok üzülüp ağlamıştım ama nasip eden Rabbim 3. Gün yumurtası idi 2 tane o yüzden umut hep var
Birlikte sana da sevineceğiz inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim adına
İlkti canımCanım kaçıncı denemendi