- 1 Kasım 2024
- 512
- 190
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.481
canım benim rahatsız olma hıssıyatın bıle kafaya takmayla eş değer. sen doktorada gıtmıstın galıba kafanı bulandırma daha fazla ılaclarını kullan güzelce, en buyuk dusmanın kendınsın bı ugras bul kendıne. yoksa kafanın ıcındekı sesler asla susmaz ve bır gebelıgı olusturabılecek ya da bır reglı gecıktırecek en onemlı nedenlerden biri stres.. bu oldukca kendının dusmanı olursun benden sana tavsıyeKimse inanmıyor ama gerçekten eskisi kadar kafama takmıyorum adet olamamak çok ragtsız ediyor beni sürekli kasıklarım sancıyor
Ya bu testler insanı hasta eder ya cidden sabırkızlar selam... malesef ben regl oldum prodoctor marka da yanıltabılıyomus. salı gecesı reglim başladı..
Haklısınız ben bir yürüyüşe çıkayım sağ oluncanım benim rahatsız olma hıssıyatın bıle kafaya takmayla eş değer. sen doktorada gıtmıstın galıba kafanı bulandırma daha fazla ılaclarını kullan güzelce, en buyuk dusmanın kendınsın bı ugras bul kendıne. yoksa kafanın ıcındekı sesler asla susmaz ve bır gebelıgı olusturabılecek ya da bır reglı gecıktırecek en onemlı nedenlerden biri stres.. bu oldukca kendının dusmanı olursun benden sana tavsıye
Eylül annesi olmayı herzaman içten içe aşırı çok istiyordum ve hala çok istiyorumİnşallah canımm 2 gün sonra netleşir umarım güzel haber paylaşabilirim
canım eylül oluyor ama erken olursa ağustosta olabilir
Deme öyle canim benim. Bak regl olmaya basliyrosun 50 gün sonra. Vucudun yeni bir döngüye hazirlaniyor. Bebis ihtimali artiyor. Kafamizi dagitacak seyler bulalim kızlar. Ben arastirmaya basliycam vallahi meditasyonlar falan. Olumlamalar yapalim bakin yeni bir yil geliyor umutlarimizi yeşertelim.Ya varya iğrenç durumdayım yani artık tımarhaneye gidip yatacağım kendimi o kadar adet olmamaya empoze etiim ki bir iki damla kan geldi şimdi 50 gündür hasta olmuyorum aldığım ilaçların da yan etkisi cabası delircem artık 4 ay oldu atacam bir yerlerden kendimi gerçekten
Evet kesınlıkle ben dün burda bir yazı okudum bulursam paylaşacagım burdan da. Kafalar rahatlamadan asla istediğimiz sonuca ulasamayız. O belki içten içe kızdıgımız ınsanlar bu sekılde gebe kalıyor, bu olaya odaklanmadan yani..Kesinlikle öyle. Yani bide olan belirtiler zaten regl belirtisi ile ayni biz o belirtileri ayirt etmeye calisiyoruz kendimize yazik ediyoruz. Bu stresle de zaten nasil tutunacak bebisler. Zaten 6 haftalik fln olmadan kalp atisi duyulmuyor bile hatta 7 haftalikken duyuluyor o günden sonra basliyor belirtiler o uyku hali mide bulanmasi sersemlik fln. Ki onlar da herkeste olmuyor. Kafayi yemeden bu konuyu kafamizda serbest birakmanin zamani geldi. Düşündükçe karisik ip yumagi oluyor hersey. Bence topluca meditasyon fln arastirip bulalim birbirimize öneriler yaoalim. Daha güzel seylere odaklanalim.
Doğal kürler yapmayı denedinmi? Yoska sadece ilaçmı kullanıyorsun doktor kontrolüyleKimse inanmıyor ama gerçekten eskisi kadar kafama takmıyorum adet olamamak çok ragtsız ediyor beni sürekli kasıklarım sancıyor
Çık kuzum şöyle bir ufuk çizgisine bak gökyüzünü izle. seni neşelendirecek şarkılar aç ve ilerde çok güzel bir anne olacağını hayal et :) inanmak başarmanın yarısıdırHaklısınız ben bir yürüyüşe çıkayım sağ olun
Balım hala adet olmadım . Garip bir şekilde adet olmamama rağmen yumurtlamam vs oldu safece 30 kasım da iki üç damla kan geldi acaba o adet sayılır mı çünkü onu yumurtlama günlerim ve övülasyon testlerim takvimde örtüşüyorDeme öyle canim benim. Bak regl olmaya basliyrosun 50 gün sonra. Vucudun yeni bir döngüye hazirlaniyor. Bebis ihtimali artiyor. Kafamizi dagitacak seyler bulalim kızlar. Ben arastirmaya basliycam vallahi meditasyonlar falan. Olumlamalar yapalim bakin yeni bir yil geliyor umutlarimizi yeşertelim.
Bugun bir yazi okudum, bu yılda kalmasi gerekenleri , görevi bitenleri bu yılda birakalim vedalasalim ve yeni yıla yeni umutlarla girelim guzellikleri ve hayalini kurdugumuz seyleri hayatimiza cekelim. Diyordu. Bence bunu yaomaya bir cogumuzun ihtiyaci var.
Kür denemedim doktor kontrolünde almadım ilacı bebek istiyorum dedim doğum kontrol hapı verdi kullanmak istemedim gidipDoğal kürler yapmayı denedinmi? Yoska sadece ilaçmı kullanıyorsun doktor kontrolüyle
Ben hayla olmadım regl /:aynen kuzum öyle düşünüyorum ben de hayırlısı böyleymiş
Eğer adet olmuyorsan acaba hayıt tohumu veya soğan kürünümü denesen? Birçok kregl olmayan kişilerin soğan küründen sonra hem regl üzerinde hamile kaldığını biliyorum. Araştır bi istersen, yeni döngünde deneyebilirsin.Kür denemedim doktor kontrolünde almadım ilacı bebek istiyorum dedim doğum kontrol hapı verdi kullanmak istemedim gidip
Kendim duphalton aldım
Zaten öyle ya nerde hic kafasina takmayan birini görsem korunmayi biraktigi ay hamile. Yani amaaan olursa olur olmazsa da olmasin modunda kim varsa ilk denemede bingo. Bizde beslenmeye vitaminlere dikkat edip gun hesaplayip ovülasyon testi yapip sureci zorlastiriyoruz sanki kendimize. Anlamadim ki bu iste bir gariplik var. Ama cidden şunu biliyorum olur yaa nasilsa diyen herkes hamile. Az gevsemek lazim az rahat olmak lazim vallaEvet kesınlıkle ben dün burda bir yazı okudum bulursam paylaşacagım burdan da. Kafalar rahatlamadan asla istediğimiz sonuca ulasamayız. O belki içten içe kızdıgımız ınsanlar bu sekılde gebe kalıyor, bu olaya odaklanmadan yani..
Canim olabilir tabiki. Bende daha once yasamistim boyle birsey çünkü demistim hatta sana 50 55.gun falandi regl olmuştum ama arada birkac damla kanamam olmustu ben onu saymamistim. Ama saymak gerekiyor bence. Sonrasinda mesela 55 gun sonra bir regl oldum akillara zarar.6 7 gün yogun kanamam olmustu. Yani bunlar normal seyler. Hatta dr.a gitmistim sonrasinda tamam olabilir bazen mesela hic yumurtlama olmaz bazen birden cok yumurtlama olur bazende regl gecikmesi yasanir bunlar pcosu olmayanlarda da yaasanan birsey demisti.Balım hala adet olmadım . Garip bir şekilde adet olmamama rağmen yumurtlamam vs oldu safece 30 kasım da iki üç damla kan geldi acaba o adet sayılır mı çünkü onu yumurtlama günlerim ve övülasyon testlerim takvimde örtüşüyor
Bence bunun stress/rahat olmakla alakası var. Nekadar çok kafaya takarsan okadar zorlaşıyor sanırım hormonlarmı etkiliyor tutunmayı acabaZaten öyle ya nerde hic kafasina takmayan birini görsem korunmayi biraktigi ay hamile. Yani amaaan olursa olur olmazsa da olmasin modunda kim varsa ilk denemede bingo. Bizde beslenmeye vitaminlere dikkat edip gun hesaplayip ovülasyon testi yapip sureci zorlastiriyoruz sanki kendimize. Anlamadim ki bu iste bir gariplik var. Ama cidden şunu biliyorum olur yaa nasilsa diyen herkes hamile. Az gevsemek lazim az rahat olmak lazim valla
Bikaç arkadaş tam tersi gebelik belirtisi olduğunu söylediBu cok yaniltici bir belirti. Ben bir defasinda cok fazla metalik tat hissediyorum. Sonra hatta içtiğim su bile sanki metaldendi suyun tadi degisikti sekerli seyler yedigimde agzim buruluyordu falan. Netten bakmıştım belirtiydi bende epey umutlanmistim ama sonra regl oldum. Yani yaniltici bir belirti bu metalik tat olayi.
Tabiki de etkiliyor. Benim gebelik kaybim oldu geçtiğimiz ay. Dr.un bana dedigi tek sey stresten uzak dur. Stres yaparsan süreç zorlasir. Sıkıntı ve stresle bagli olan en temel organ rahimdir. Rahmi ne kadar stressiz tutarsan gebelige o kadar yakinsin demektir demisti.Bence bunun stress/rahat olmakla alakası var. Nekadar çok kafaya takarsan okadar zorlaşıyor sanırım hormonlarmı etkiliyor tutunmayı acaba
yani sonuçta en cok da Rabbime sığınıyorum. bize eğer nasip edecekse bu duyguyu nasip eder. ne insanlar var anne olması ımkansız denıldı oldu. illaki çevrenizde duymuşsunuzdur.Zaten öyle ya nerde hic kafasina takmayan birini görsem korunmayi biraktigi ay hamile. Yani amaaan olursa olur olmazsa da olmasin modunda kim varsa ilk denemede bingo. Bizde beslenmeye vitaminlere dikkat edip gun hesaplayip ovülasyon testi yapip sureci zorlastiriyoruz sanki kendimize. Anlamadim ki bu iste bir gariplik var. Ama cidden şunu biliyorum olur yaa nasilsa diyen herkes hamile. Az gevsemek lazim az rahat olmak lazim valla
Bende ayni seyi soyledim aslindaBikaç arkadaş tam tersi gebelik belirtisi olduğunu söyledibakalım bu hafta sonu belli olacak zaten bekleyelim