-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.421
O kadar doğru söylemişsin ki o kadar çok haklısın ki ben bugün doktorumla kavga ettim bana geçen ay klomen werdi takip yok bu ay yine klomen werip gönderecekti çatlatma yok bilgilendirme yok yarın özele gidicem randevu aldım yazık günah insanlar oraya keyfinden gitmiyo acıyorum böylesi insanlara aslında acınacak olan bizler deiliz ama bugün verdiği tek cwp bura kapsamlı Bi hastane deil ben sana elimden geleni yaparım çok yapmış gibiSon söylediğine katılıyorum kürlerle desteklersin sonra mesela o ayri ama özel dr ile ilerleyip onun verecegi takviyeleri almak o paraya daha mantikli.
Ya iste kuzu bizim hastaneler iyi hoş da insan gibi davranan aciklayarak konusan neyimizin oldugunu didikleyen drlar malesef ki yok. Mesela 2 düşük yaşamışsın genetik test falan yaptirdin mi ? Istemedi mi hic drlar. Öyle bir hale geldik ki biz netten arastirip neyimiz oldugunu ogrenmeye calisiyoruz hastaneye gidince de böyle olabilir mi deyince evet olabilir cevabini aliyoruz. Yani neden benim demem gerekiyor bunlari mesela...
Birde kadin dogumda zaten kadinları bi farkli azarlama hirpalama halleri var nedense hastanelerin çözemedim. Sanki doguracagimiz çocuklara onlar bakacaklar...
Haklısın canım yalancı da olabilir zaten 13. Günde daha belirgin olması gerekirdi diye düşünüyorumCnm ben bu prodictor testin eski modelini daha çok beğeniyorum hiç yanılmıyordu yenisi kaç oldu yanlis çıkarttı bekle bakalım inşallah dogrudur
Bunu dün yaptım
Hahahhah kocam da böyle söylüyorBu kadar sıkışık dönemde senden bekliyorum nedense hadi bakalım
Canım sen tek atımlık kurşunla tutturacaksın bence
İnşallah canımm 2 gün sonra netleşir umarım güzel haber paylaşabilirimevet kuzzum betan düşüktür büyük bir ihtimal çoğalarak ve sağlıkla artsın
canım eylül oluyor ama erken olursa ağustosta olabilirEvet ilk defa yaşadım denir ilacı kullanmıyorum. İnşallah güzel haberlerini alırız
Buarada hamileysek eğer, ağustos annesimi eylül annesimi oluyoruz?
Kuzummm smdı gördüm yaaaa. Kız var ya çizgi var ve predictor buYaptım canım yukarıda paylaştım buraya da atayım. Gölge var gibi ama negatif bence
Bosver canım sen sakin ol hormonlarin dalgali su an ekstra sinirlenmissin. Yani devlet hastanesine gittiginde malesef sana üstün körü bi yaklasimla geliyorlar. Kimse detaylica sana özel bir tedavi yapmiyor. Ya özele gideceksin yada baska çare yok. Onlarin da kolayina geliyor verjyor klomen femara hadi güle güle. Çünkü alismislar bu düzene.O kadar doğru söylemişsin ki o kadar çok haklısın ki ben bugün doktorumla kavga ettim bana geçen ay klomen werdi takip yok bu ay yine klomen werip gönderecekti çatlatma yok bilgilendirme yok yarın özele gidicem randevu aldım yazık günah insanlar oraya keyfinden gitmiyo acıyorum böylesi insanlara aslında acınacak olan bizler deiliz ama bugün verdiği tek cwp bura kapsamlı Bi hastane deil ben sana elimden geleni yaparım çok yapmış gibisonrasında araştırma hastanesine yönlendiririm ordan oraya sürüklen saçmalığa bak ben sana gebelik istediğimi söylemişim 4 aydır gelip gidiyorum neyin mücadelesini veriyorsun diye sorarlar adama rezil ettim çıktım ağlaya ağlaya geldim ewe bu devlet bu Türk topraklarında yaşıyo olmaktan nefret ediyorum bazen paran warsa adamsın yoksa hep ezik
Sen silik çizgi görme ustasısın kuzum yorumunu bekledimmKuzummm smdı gördüm yaaaa. Kız var ya çizgi var ve predictor bu
Kuzum bben de.gölge görüyorum bunda çıktıysa kaset testte de vardırEvanora canım yaptım sanki buda gölge gibi çıktı ama çok adet sancım var bugün 3 gün var 11.gundeyim sanki heran adet olcakmis gibi hissediyorum kendimi
Hayr hıc ama hıc zorlanmadımmm kuzum direkt gördümSen silik çizgi görme ustasısın kuzum yorumunu bekledimmama gözle pek görülmüyor gibi fotoğrafta görünüyor bilemedimmm. Baya baya görüyo musun yoksa zorlayınca mı görünüyor
Eşimden gizli yaptığım içinKuzum bben de.gölge görüyorum bunda çıktıysa kaset testte de vardıryaa alsana kaset fln sizin adınıza aşırı heyecan yaptım burada. Beni yeniden heveslendiriyor burası her ay yeni umutlar
Aynen öyle keşke canım keşke... Ben ilk gittiğimde herşeyimi anlattım bana o zaman deseydi senin araştırılman lazım seni burda oyalamayalım araştırmaya git benim 4 ayım boşa gitti çok üzücü...Bosver canım sen sakin ol hormonlarin dalgali su an ekstra sinirlenmissin. Yani devlet hastanesine gittiginde malesef sana üstün körü bi yaklasimla geliyorlar. Kimse detaylica sana özel bir tedavi yapmiyor. Ya özele gideceksin yada baska çare yok. Onlarin da kolayina geliyor verjyor klomen femara hadi güle güle. Çünkü alismislar bu düzene.
Ama iste kaçırdıkları sey şu biz hic birimiz oraya keyfimizden hadi bi gideyim deyip gitmiyoruz ki. Bizler evlat sahibi olmak isteyen bir umutla her yolu deneyen ciftleriz ve oraya gitmeye karar vermek bile bizim icin ne kadar zor.. her bir ağrıyı belirti sayip testler yapip bekliyoruz bir ay boyunca.. iste herkes birbirine empati yapsa zaten dünya ne kadar da güzel bir yer olurdu...
Seni çok iyi anlıyorum. Paran varsa özele git yoksa insan yerine koymuyorlar ilaç yazıp gönderiyorlar yazarlarsa o da .Aynen öyle keşke canım keşke... Ben ilk gittiğimde herşeyimi anlattım bana o zaman deseydi senin araştırılman lazım seni burda oyalamayalım araştırmaya git benim 4 ayım boşa gitti çok üzücü...
Canım sanki ben de gölgeli görüyo gibiyim, çok da coşturmak istemem ama bi sinyal veriyo gibi. Yarın tekrarla derimYumurtlama sonrası 13. Gündeyim reglime tahmini 2 gün kaldı. Ovulasyondan sonraki 15. Gün oluyorum genelde. Sabah ilk idrarla Predictor early yaptım şöyle bir gölge var gibi anlamadım ama bence negatif kızlar ne diyorsunuz? E eva0108Evanora fufucum @topraktonlari ve diğer etiketleyemediğim kızlar
Canımm şimdi baktım teste o gölge gitmiş gibi anlayamadımmCanım sanki ben de gölgeli görüyo gibiyim, çok da coşturmak istemem ama bi sinyal veriyo gibi. Yarın tekrarla derimbi de önerim 2. İdrarla dene ama ilki üzerinden en az 3-4 saat geçmiş olması lazım. benim öncekinde aynı gün 2 tane yapmıştım 2. Sinde daha da belirgin silik çizgi çıkmıştı öyle gidip kan vermiştim.
Nolursa olsun özelden dewam edicem kuzumSeni çok iyi anlıyorum. Paran varsa özele git yoksa insan yerine koymuyorlar ilaç yazıp gönderiyorlar yazarlarsa o da .