Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

O kadar doğru söylemişsin ki o kadar çok haklısın ki ben bugün doktorumla kavga ettim bana geçen ay klomen werdi takip yok bu ay yine klomen werip gönderecekti çatlatma yok bilgilendirme yok yarın özele gidicem randevu aldım yazık günah insanlar oraya keyfinden gitmiyo acıyorum böylesi insanlara aslında acınacak olan bizler deiliz ama bugün verdiği tek cwp bura kapsamlı Bi hastane deil ben sana elimden geleni yaparım çok yapmış gibi sonrasında araştırma hastanesine yönlendiririm ordan oraya sürüklen saçmalığa bak ben sana gebelik istediğimi söylemişim 4 aydır gelip gidiyorum neyin mücadelesini veriyorsun diye sorarlar adama rezil ettim çıktım ağlaya ağlaya geldim ewe bu devlet bu Türk topraklarında yaşıyo olmaktan nefret ediyorum bazen paran warsa adamsın yoksa hep ezik

Cnm ben bu prodictor testin eski modelini daha çok beğeniyorum hiç yanılmıyordu yenisi kaç oldu yanlis çıkarttı bekle bakalım inşallah dogrudur
Haklısın canım yalancı da olabilir zaten 13. Günde daha belirgin olması gerekirdi diye düşünüyorum nasip artık

evet kuzzum betan düşüktür büyük bir ihtimal çoğalarak ve sağlıkla artsın
İnşallah canımm 2 gün sonra netleşir umarım güzel haber paylaşabilirim
Evet ilk defa yaşadım denir ilacı kullanmıyorum. İnşallah güzel haberlerini alırız
Buarada hamileysek eğer, ağustos annesimi eylül annesimi oluyoruz?
canım eylül oluyor ama erken olursa ağustosta olabilir

İki testide attım kızlar önceki teste çizgi hayali gördüm desem en güvenilir markada çizgi olmadığı için sadece adeti beklicem artık

Bosver canım sen sakin ol hormonlarin dalgali su an ekstra sinirlenmissin. Yani devlet hastanesine gittiginde malesef sana üstün körü bi yaklasimla geliyorlar. Kimse detaylica sana özel bir tedavi yapmiyor. Ya özele gideceksin yada baska çare yok. Onlarin da kolayina geliyor verjyor klomen femara hadi güle güle. Çünkü alismislar bu düzene.
Ama iste kaçırdıkları sey şu biz hic birimiz oraya keyfimizden hadi bi gideyim deyip gitmiyoruz ki. Bizler evlat sahibi olmak isteyen bir umutla her yolu deneyen ciftleriz ve oraya gitmeye karar vermek bile bizim icin ne kadar zor.. her bir ağrıyı belirti sayip testler yapip bekliyoruz bir ay boyunca.. iste herkes birbirine empati yapsa zaten dünya ne kadar da güzel bir yer olurdu...

Evanora canım yaptım sanki buda gölge gibi çıktı ama çok adet sancım var bugün 3 gün var 11.gundeyim sanki heran adet olcakmis gibi hissediyorum kendimi
Kuzum bben de.gölge görüyorum bunda çıktıysa kaset testte de vardır yaa alsana kaset fln sizin adınıza aşırı heyecan yaptım burada. Beni yeniden heveslendiriyor burası her ay yeni umutlar

Kuzum bben de.gölge görüyorum bunda çıktıysa kaset testte de vardır yaa alsana kaset fln sizin adınıza aşırı heyecan yaptım burada. Beni yeniden heveslendiriyor burası her ay yeni umutlar
Eşimden gizli yaptığım için öyle hemen gidip alamiyorumki agrimda çok bence regl olcam bekliycem artık 3 güne zaten belli olcak

Aynen öyle keşke canım keşke... Ben ilk gittiğimde herşeyimi anlattım bana o zaman deseydi senin araştırılman lazım seni burda oyalamayalım araştırmaya git benim 4 ayım boşa gitti çok üzücü...

Seni çok iyi anlıyorum. Paran varsa özele git yoksa insan yerine koymuyorlar ilaç yazıp gönderiyorlar yazarlarsa o da .

Canım sanki ben de gölgeli görüyo gibiyim, çok da coşturmak istemem ama bi sinyal veriyo gibi. Yarın tekrarla derim bi de önerim 2. İdrarla dene ama ilki üzerinden en az 3-4 saat geçmiş olması lazım. benim öncekinde aynı gün 2 tane yapmıştım 2. Sinde daha da belirgin silik çizgi çıkmıştı öyle gidip kan vermiştim.

Canımm şimdi baktım teste o gölge gitmiş gibi anlayamadımm elimde laboquik kaset test var o hiç gölge bile çıkarmadı sabahkinde. Yapayım mı tekrar ne diyosun? Yoksa bu gece yurtdışına gidicem yanıma test almıcam 28i döndüğümde yaparım diye düşünmüştüm zaten o zaman kesin belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…