Hemenmi oluştu bu çizgilerEvet canim gördüm ama kurumamı hamilelikmi anlaşılmiyo bak canim kendi testlerimi aticam belki bi yardimi dokunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemenmi oluştu bu çizgilerEvet canim gördüm ama kurumamı hamilelikmi anlaşılmiyo bak canim kendi testlerimi aticam belki bi yardimi dokunur
En son yaptığın pekiİlk yapdigimda olan hayalet çizgi saatler sonra çıkdı , bilmem fotoda görünüyomu
İlki hayir saatler sonra oluşdu, diyerleride 5 dk sonra hafif belirdi, kaldikca belirginleşdi, fotodakı son testden sonra yapmamışım hala biraz bekliyip yapicamHemenmi oluştu bu çizgiler
Anladım cnm hayırlısı olsunİlki hayir saatler sonra oluşdu, diyerleride 5 dk sonra hafif belirdi, kaldikca belirginleşdi, fotodakı son testden sonra yapmamışım hala biraz bekliyip yapicam
Amin canimAnladım cnm hayırlısı olsun
Aynisi bendede oldu testi tekrarladim ve kurumaydiEvet canim gördüm ama kurumamı hamilelikmi anlaşılmiyo bak canim kendi testlerimi aticam belki bi yardimi dokunur
İlki hayir saatler sonra oluşdu, diyerleride 5 dk sonra hafif belirdi, kaldikca belirginleşdi, fotodakı son testden sonra yapmamışım hala biraz bekliyip yapicam
Nasilsin canim
Bi gelishmen varmiNasilsin canim
Iyiyim gulum sen nasilsin ?bende sana bakmistim az once kalp Kalbe karsiymis.Senin cizgilerin kopkoyu olmasi icin dua ederken, bugun bnde tekrar gonalf e basladim.cuma dr kontrolum var. Onun da heyecanini yasiyorumNasilsin canim
Cumaya kadar gonalf 50doz .bekliyorum gulum. Ya nasip, ya kismetBi gelishmen varmi
Ya cok tesekkur ederim canim benim , ben de ozellikle senin icin hep dua edicem inaniyorum bu sefer olucakIyiyim gulum sen nasilsin ?bende sana bakmistim az once kalp Kalbe karsiymis.Senin cizgilerin kopkoyu olmasi icin dua ederken, bugun bnde tekrar gonalf e basladim.cuma dr kontrolum var. Onun da heyecanini yasiyorum
Canim dikatli bakanda sanki goruyorum bisey de sen direk bakanda gorunuyomu?Bu sabah tekrarladım testi 2 gün kaldı adetime
Amin canim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib eylesin tum isteyenlere ve en kisa zamanda sana daKizlarrrrr duacinizimm darisi basima insallah ya
Evet görüyorum oluşan bir çizgiCanim dikatli bakanda sanki goruyorum bisey de sen direk bakanda gorunuyomu?
Hemenmi olusdu? InsAllah bebistendirEvet görüyorum oluşan bir çizgi
Evet görüyorum oluşan bir çizgi
Evet görüyorum oluşan bir çizgi
inşallahHemenmi olusdu? InsAllah bebistendir
siz görwbiliyormusunjzHemenmi olusdu? InsAllah bebistendir
Yaklaştirib dikatlice bakanda cizgi göre biliyorum canim ama ben gördüyüm sadece izde ola bilir çıplak gözle rahat görünüyosa gebelik ehtimalı varinşallah
siz görwbiliyormusunjz