Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canim sen sadece İdrar testimi yaptin betada verdinmi

Canim sen kürtajdan sonra kanaman mi hic kesilmedi yoksa kurtajdan sonra kanama gecti sonra 1 ay sonra yeniden mi basladi ?
Benim kürtajdan sonra 12 13 gün falan sürdü kanamam sonra kesildi. Sonra bu ay tam 1 ay sonra yeniden basladi lekelenmem ama ne kanama diyebilirim ne lekelenme ikisinin arasi bisey belki 8 9 gün oldu sürüyor hala. Önceki gün tam bitti normal temizlendim ertesi gün aksama dogru yeniden normal kanama basladi bende anlamadim birsey. Gercekten cok zorlayici lekelenmeler bebek icin de insan degerlendiremiyor gunleri.

Bu sitede gördüm 7.gun negatif cikip 10.gun pozitif gordum diyen ama ilk cikan negatif degeri belki 3filan cikmistr onlarin benim 0.2 bir bile degil hic umudum yok donmz
Ben de ilk gebeliğimde testte negatif görmüştüm sonradan pozitif olmuştu ama o zamanki kasık batmasını şu an yaşamıyorum o yüzden gebelikten hiç şüphelenmiyorum. Umarım stresten gecikiyordur sadece

Yok canim inovitol dedigimiz farkli bir vitamin yine gebelik sürecini destekliyor. Bir sayfa satiyor bu ürünleri. Inositol folic asidin daha faydali hali aslinda. Özellikle pcosta dr.lar inositol iceren takviyeler öneriyor yumurtalara daha faydali diye. Sende paylasirsan sevinirim bir incelerim bende

Kızlar ben çok yorgun hissediyorum kafamı kaldıramıyorum ve sürekli ağlıyorum duphostandan mıdır babylovee eylulesma
Canim sen psikolojik olarak cok etkilendin gecikmeler ve süreç seni yordu. Birde regl geciktikce hormonlarda dalgalanmalar oluyor haliyle duygusal sinirli veya hep uyku isteyebilirsin normaldir. Duphaston da zaten hormon ilaci onca gecikmeye ek o da etkilemiştir tabiki. Sakin kalmaya calis. Artik regle odaklan baslasin bir an evvel ki yeniden deneemelere basla

Benimde ara ara yoklayan regl ağrım ve bel ağrım var ben adet olcam canım belli adetimi bekliyorum 2gunm kaldı biran önce gelsede gitse

Yaaa simdi gördüm dahaa maşallah canim saglikla gelsin iiiinsallah. Cok sevindimm çok çok
Bizlere de dua et bolca olur muuu. Sende saglikla kucagina al insallah

Ya çizgi aramaktan şaşı olmak istemediğim için biraz belirginleşsin istiyorum bir kaç saate yapayım o zaman dediğin gibi kuzum, ama bence negatif çıkacak
Çokta silik çıkmaz bence artık varsa cnm ki o yapacağın test güvenilir bir test inşallah pozitif sonuç alırsın

Kötü düşünmüyorum cnm hiçte üzülmem buaydan gerçekten beklentim yoktu zaten oyuzden rahat rahat regl bekliyorum varsada sürpriz olur heralde

Son cümle o kadar haklı ki... asla kiymetini bilmiyorlar. Sürekli sikayet surekli memnuniyetsiz tavirlar halinde kolayca gebelik elde edenler. Halbuki bu mucizeye kavusmak ne cok kadının hayali... ben gebe kaldigimda bebegim midemi bulandiriyor diye mutluluktan aglamistim... ama benim sevinclerim de yarıda kaldi vardir Allahımin bir bildigi napalim...
Sana neden tüp bebek dediler canim sorun neydi

Canim test yapabilirsin kan verebilirsin 12.gun demek artik igne etkisi gecmis demektir. Belirtiler hem gebelik hem regl belirtisi
Birakma canim devam et reglin tam baslayana kadar devam.

Sanırım başlıyor zaten peçete geliyor sence duphostanı bırakayım mı artık tam sökülmedibir daha ki aya pek umudum yok eşim uzağa gidiyor iki üç günde eve gelecek

Adetliyken mi başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…