- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
Yaa guzel haber alirsin cnn bekliyorum sabah ilk idrarlami yaptinBugun regl günüm ama hala olmadim ve bir emare de yok hemen test yaptim tabi ama negatif cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa guzel haber alirsin cnn bekliyorum sabah ilk idrarlami yaptinBugun regl günüm ama hala olmadim ve bir emare de yok hemen test yaptim tabi ama negatif cikti
Evet ya uyanir uyanmaz yaptim ama tek çizgiii, nolcak simdiYaa guzel haber alirsin cnn bekliyorum sabah ilk idrarlami yaptin
Evet ya uyanir uyanmaz yaptim ama tek çizgiii, nolcak simdi
2 testim daha var evde hemen sabah olsun bir umutlaniyorum bi sönuyorum ins hayirlisi olsunElinde varsa yarin yap canim yoksa pazartesi kan verirsin.oldu bu sefer insallah
Hayirlisi tabiki cnm umudunu hic yitirme olacak insallah kucagina aldigin gunleride göreceksin2 testim daha var evde hemen sabah olsun bir umutlaniyorum bi sönuyorum ins hayirlisi olsun
Ne güzel destek veriyorsun iyi ki varsin insallahHayirlisi tabiki cnm umudunu hic yitirme olacak insallah kucagina aldigin gunleride göreceksin
Yaasende iyi varsin cnmNe güzel destek veriyorsun iyi ki varsin insallah
Yyyy kalbinin temizligini allah karsina çıkarsın insallah hemen okuyorum hepimiz icinYaasende iyi varsin cnm
kendim hamile kalmışmi gibi heycanlaniyorum
Hz.yunus peygamberin duasini oku cnm cok faydasi olacak inan
Amin cnm rabbim hepimizin gönlündekini dualarini kabul etsinYyyy kalbinin temizligini allah karsina çıkarsın insallah hemen okuyorum hepimiz icin
Beni de ekler misin bat 28 aralikKızlar hadi birlikte konusup birlikte paylaşalım mutluluğumuzu ve sevinçlerimizi
Batlarimiz birlikte takip edelim topigin güzelleri
@Ramdom331 KASIM @meriana 3 KASIM @sesett23 4 KASIM @Yavuzo 5 KASIM @Enviro16 8 KASIM @haticeclk22 9 KASIM @Sinoplu17 19 KASIM @didonutella 20 KASIM @selcanevrenn20 28 KASIM
@jikarinzku 2 KASIM @havvatskn 15 KASIM @Okuranne 16 KASIM @Svgisvgisvgi 15 KASIM @nm88326 24 KASIM @yengec4 7 Aralık @Iremmcneytt 1 Aralık @Maviyiseven 20 Aralık
Ne yaptin cnmBen bat 20 Aralık
Hos geldin cnm ekledim guzel haberlwr alirsin inşallahBeni de ekler misin bat 28 aralik
Ay yaptim yine negatif ya hala regli olmadim 2 gun geçti emare yine yokObirponcik . Ne yaptin cnm test yaptin mı?
Insallah cikar cnm pazartesi kan ver yoksaAy yaptim yine negatif ya hala regli olmadim 2 gun geçti emare yine yok
Oyle mo diyosun yaInsallah cikar cnm pazartesi kan ver yoksa
Evet cnm ver kan belki gec dollenmedir insallah sonuc pozif cikacak Belirtilerin varmi gogus agrisi kasilarda agriOyle mo diyosun ya
Ya insallah bEbisin karnindadir dua ediyorum senin icin cnm.gercektenSadece sol göğsüm acıyor.. kasıklar yüzde 1 ben anlamadım bişi