- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 32
Hay allah ya vardir bir hayir ne diyelimInsallah cnm benim kese var ama bebek yok cnm benimde ilk defa boylebasima geldi 9 haftalikti bebek olmayinca kurtaj oldum eylül ayinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay allah ya vardir bir hayir ne diyelimInsallah cnm benim kese var ama bebek yok cnm benimde ilk defa boylebasima geldi 9 haftalikti bebek olmayinca kurtaj oldum eylül ayinda
Aynen cnm demeki hayirli degilmiş iki evladim var rabbim onlara saglikli hayirli ömürler nasip etsin rabbim isteyen her kuluna bu duyguyu yasamayi nasip etsinHay allah ya vardir bir hayir ne diyelim
Aminn inşallahAynen cnm demeki hayirli degilmiş iki evladim var rabbim onlara saglikli hayirli ömürler nasip etsin rabbim isteyen her kuluna bu duyguyu yasamayi nasip etsin
Ben adet oldum bir gün erken bu gün silebilirsinizKızlar hadi birlikte konusup birlikte paylaşalım mutluluğumuzu ve sevinçlerimizi
Batlarimiz birlikte takip edelim topigin güzelleri
@Ramdom331 KASIM @meriana 3 KASIM @sesett23 4 KASIM @Yavuzo 5 KASIM @Enviro16 8 KASIM @haticeclk22 9 KASIM @Sinoplu17 19 KASIM @didonutella 20 KASIM @selcanevrenn20 28 KASIM
@jikarinzku 2 KASIM @havvatskn 15 KASIM @Okuranne 16 KASIM @Svgisvgisvgi 15 KASIM @nm88326 24 KASIM @yengec4 7 Aralık @Iremmcneytt 1 Aralık @Maviyiseven 20 Aralık
H Hafize2511 28 ARALIK
Hayirlisi olsun cnm guzel haberler alacaginiz ay olsun insallahBen adet oldum bir gün erken bu gün silebilirsiniz
Peki yumurtlama günlerinde daha sancılı mıydı bal tarçın çörek otu karışımındayken?Teşekkür ederim evet tarçın bal çörekotu iki ay kullandim yumurtlamama çok etki etmedi diye düşünüyorum çünkü yumurtlama gec oldu ve gebelik de olmadı. Bi ara incir de cok yedim ama prolaktini yükseltirse diye devam etmedim çünkü çok düşük degildi benm prolaktin. Stresi hayatimizdan cikarabilsek zaten...