Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Sakın stress yapma bende bir kere değerlendirnce olmaz diyordum ama oluyomuş demekki☺️ benimki 13. gündü. Ama bu çatlamadan önceki günmü yoksa çatlama günümü bilmiyorum. Ben ovulasyon testi yapmıyordum. Senin durumda 13. günü güzel değerlendir ve akışına bırak🥰❤️ stress yaptıkça zorlaşıyor
Canim sen sadece İdrar testimi yaptin betada verdinmi

Yalnız olmadığıma sevindim, kafama takmaya başladım bende. Bitecek gibi oluyor bir anda yine geliyor. Kürtajdan sonra 25. Gün gittim kanama devam ediyor normal mi dedim normal dedi doktor. 40 gün sürebileceğini söyledi. Bu yüzden bende tekrar gitmek istemedim ama 40 günü de geçti. İnşallah biter bir an önce çok yordu lekelenmeler 🥲
Canim sen kürtajdan sonra kanaman mi hic kesilmedi yoksa kurtajdan sonra kanama gecti sonra 1 ay sonra yeniden mi basladi ?
Benim kürtajdan sonra 12 13 gün falan sürdü kanamam sonra kesildi. Sonra bu ay tam 1 ay sonra yeniden basladi lekelenmem ama ne kanama diyebilirim ne lekelenme ikisinin arasi bisey belki 8 9 gün oldu sürüyor hala. Önceki gün tam bitti normal temizlendim ertesi gün aksama dogru yeniden normal kanama basladi bende anlamadim birsey. Gercekten cok zorlayici lekelenmeler 😐 bebek icin de insan degerlendiremiyor gunleri.

Bu sitede gördüm 7.gun negatif cikip 10.gun pozitif gordum diyen ama ilk cikan negatif degeri belki 3filan cikmistr onlarin benim 0.2 bir bile degil hic umudum yok donmz 😏😐
Ben de ilk gebeliğimde testte negatif görmüştüm sonradan pozitif olmuştu ama o zamanki kasık batmasını şu an yaşamıyorum o yüzden gebelikten hiç şüphelenmiyorum. Umarım stresten gecikiyordur sadece

Selam inovitol dediğiniz şey, inositol mu oluyor?
Birkaç farklı doktorun da bana kullanmak için önerdiği vitaminler içerisinde inositol bulunuyor. Yumurta kalitesini arttıran bir yapı.
Tr de doktorların önerileriyle prowomen ve pharmasupra kullandım ben de, aynı içerikli yurtdışındaki doktorum da başka bi yurtdışı markanınkini aldırmış ve gebelik oluşmuştu. Ama boş gebelik geçirdim düşük yaptım. Şimdi yeniden kullanıyorum.
İsterseniz sizler de içeriklerini inceleyebilirsiniz faydası olursa🌸yurtdışındakinin fotosunu da yükleyebilirim.
Yok canim inovitol dedigimiz farkli bir vitamin yine gebelik sürecini destekliyor. Bir sayfa satiyor bu ürünleri. Inositol folic asidin daha faydali hali aslinda. Özellikle pcosta dr.lar inositol iceren takviyeler öneriyor yumurtalara daha faydali diye. Sende paylasirsan sevinirim bir incelerim bende 🌸

Kızlar ben çok yorgun hissediyorum kafamı kaldıramıyorum ve sürekli ağlıyorum duphostandan mıdır babylovee babylovee eylulesma eylulesma
Canim sen psikolojik olarak cok etkilendin gecikmeler ve süreç seni yordu. Birde regl geciktikce hormonlarda dalgalanmalar oluyor haliyle duygusal sinirli veya hep uyku isteyebilirsin normaldir. Duphaston da zaten hormon ilaci onca gecikmeye ek o da etkilemiştir tabiki. Sakin kalmaya calis. Artik regle odaklan baslasin bir an evvel ki yeniden deneemelere basla

Kuzucum sende var mı bir gelişme? Benim kasık ağrım var bugün belim ağrıdı 2 saat ayakta kaldım ki normalde ağrımaz. Bir de kasığımda sanki içten çekiliyormuş gibi bir his oluşuyor. Umarım boşa değildir bu ağrılar sızılar😒🫠
Benimde ara ara yoklayan regl ağrım ve bel ağrım var ben adet olcam canım belli adetimi bekliyorum 2gunm kaldı biran önce gelsede gitse☺️

Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

Eki Görüntüle 3527614
Yaaa simdi gördüm dahaa 😍😍😍🧿🧿🧿 maşallah canim saglikla gelsin iiiinsallah. Cok sevindimm çok çok 🥲
Bizlere de dua et bolca olur muuu. Sende saglikla kucagina al insallah 🌸

Ya çizgi aramaktan şaşı olmak istemediğim için biraz belirginleşsin istiyorum 😅 bir kaç saate yapayım o zaman dediğin gibi kuzum, ama bence negatif çıkacak
Çokta silik çıkmaz bence artık varsa cnm ki o yapacağın test güvenilir bir test inşallah pozitif sonuç alırsın🙏🏻

İnşaallah tutunmuştur bebişin, kötü düşünme sakın☺️ umarım bebişin tutunmuştur haberd et banda 😍

Hahahaha şok cümlesinde yıkıldım🤣 inşaallah istediğin gibi olur sen ve bütün gebelik isteyenlere. Ovulasyon testleri yapıyoyumusun daha kolay olur senin takip edebilmen için. Rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlat nasip etsin💕
Kötü düşünmüyorum cnm hiçte üzülmem buaydan gerçekten beklentim yoktu zaten oyuzden rahat rahat regl bekliyorum varsada sürpriz olur heralde☺️

Çok acı gerçekten doktor bana tüp bebek dedi bugün o kadar üzüldüm ki. İş yerinde kız ilk denemede hamile kaldı midesi bulanıyor diye bu ne biçim hamilelik başlarım böyle gebeliğe diye söylenip duruyor asla memnun olmuyor insanlar kolay kazandığının kıymetini bilmiyorlar
Son cümle o kadar haklı ki... asla kiymetini bilmiyorlar. Sürekli sikayet surekli memnuniyetsiz tavirlar halinde kolayca gebelik elde edenler. Halbuki bu mucizeye kavusmak ne cok kadının hayali... ben gebe kaldigimda bebegim midemi bulandiriyor diye mutluluktan aglamistim... ama benim sevinclerim de yarıda kaldi vardir Allahımin bir bildigi napalim...
Sana neden tüp bebek dediler canim sorun neydi

Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü dün aşırı adet sancısı çektim ama gelen giden yok zaten bat 1 ocak görünüyo. Bugün de sağ kasık ve bel ağrım var. Bu belirtiler sonucunda gebeliğini öğrenen var mı acaba? 12. Gün testide hayalet şekilde
Canim test yapabilirsin kan verebilirsin 12.gun demek artik igne etkisi gecmis demektir. Belirtiler hem gebelik hem regl belirtisi
Kızlar lütfen bakar mısınız ben 50 gündür regl olmuyorum 24 ünden beri duphostan alıyorum şimdi lavaboda kahverengi akıntım ve oembemsi kan gördüm ama sadece peçeteye geldi sanırım adetim sökülüyor sıcak basmalardan anlıyorum duphostanu bırakmalı mıyım lütfen yardımcı olun
Birakma canim devam et reglin tam baslayana kadar devam.

Canim sen psikolojik olarak cok etkilendin gecikmeler ve süreç seni yordu. Birde regl geciktikce hormonlarda dalgalanmalar oluyor haliyle duygusal sinirli veya hep uyku isteyebilirsin normaldir. Duphaston da zaten hormon ilaci onca gecikmeye ek o da etkilemiştir tabiki. Sakin kalmaya calis. Artik regle odaklan baslasin bir an evvel ki yeniden deneemelere basla
Sanırım başlıyor zaten peçete geliyor sence duphostanı bırakayım mı artık tam sökülmedi😢bir daha ki aya pek umudum yok eşim uzağa gidiyor iki üç günde eve gelecek

Allahım sana ve isteğen herkese nasip eder en inşaallah💕 Evet geçen ay diğer topikten hatırlıyorum. Ovulasyondan 3 gün önce gece içme suyuyla dolu olan cam sürehiye koydum meryem ana tohumunu (ılık su). Çiçek gibi açıyor. Ertesi gün sabah akşam bir bardak içtim. Su bittikçe suyunu doldurdum devam. Bunu ovulasyondan 2 gün sonrasında kadar devam ettim. Belkide bu vesile olmuştur bilmiyorum. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz🥰❤️
Adetliyken mi başladınız

X