- 16 Eylül 2024
- 1.115
- 771
- 34
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.441
Malesef cok haklisin canim. Kimse birsey demiyor ki. Ben mesela arastirmalarim ve etrafinda basina gelenlerin tecrubesi ile genetik test pıhtılaşma testi falan yapilmali diye öğrendim. Dr.a gittigimde hic bana demedi bile yani bunlari yaptir falan. Ben kendim dedim k.dogumcuya o da yapmazlar ama bir randevu al istersen dedi,bende dedim simdi oraya gidiyoruz randevumuz var zaten siz istek yapamaz misiniz dedim yok yapamiyoruz diyor. Sonra genetige gittik ilk gebelik kaybi diye umursayan olmadi sonra bir sekilde hikayemizi dinledikten sonra yapmayı kabul etti de verdik testlerimizi. Ama yapmayacakti yani bana dedigi 2. 3.dusukten sonra yapiliyor test senin daha ilk ve ilkler 2.ler bile normal kabul ediliyor. Yani bir cift bu durumu kac kere yasasin ya yazik degil mi insanlaraAynen öyle keşke canım keşke... Ben ilk gittiğimde herşeyimi anlattım bana o zaman deseydi senin araştırılman lazım seni burda oyalamayalım araştırmaya git benim 4 ayım boşa gitti çok üzücü...
Ay benimde 3 gündür öyle bir şişlik hissediyorum ki sanki rahmim taş dolu. Sanırım yumurtlama dönemine giriyorum. Dün test yaptım negatif çıktı demek ki beyaz test bozukmuş. Şu an her 2 günde bir deniyorum inşallah bu ay tutacak hissediyorum :)İstemek başarmanın yarısıdırben bile umutluyum hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun en kısa zamanda inşallah
Adetten 2 gün önce , hayırlısı canım bilemiyorum neden olmasın. Rabbim bana da nasip eder inşallahhDuratest ve artimed zaten yanlış cikariyor diye burda cok konusu gecti ama predictor sasirtti beni. Artik piyasadaki hicbir test güvenilir degil bence suna bak. 3 testte mi yaniltir. Acaba kimyasal olmus olma ihtimali olabilir mi senin canim. En son testi hangi gün yapmistin ?
Bu ay olacak hissediyorum ben rahat olAy benimde 3 gündür öyle bir şişlik hissediyorum ki sanki rahmim taş dolu. Sanırım yumurtlama dönemine giriyorum. Dün test yaptım negatif çıktı demek ki beyaz test bozukmuş. Şu an her 2 günde bir deniyorum inşallah bu ay tutacak hissediyorum :)
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin uzun ömürlü saglikli bebisler en kisa zamandaAdetten 2 gün önce , hayırlısı canım bilemiyorum neden olmasın. Rabbim bana da nasip eder inşallahh
Ay gercekten mii senin testin de mi hanlis cikarttikızlar selam... malesef ben regl oldum prodoctor marka da yanıltabılıyomus. salı gecesı reglim başladı..
Aminnn inşallah ablaAmin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin uzun ömürlü saglikli bebisler en kisa zamanda
Ağzın bal yesin. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Annem de ben de pazar gecesi doğum yaptığımı gördük belki ondandır bu umudum :))Bu ay olacak hissediyorum ben rahat ol
Tabikide öyle işte ben bunu anlamıyorum yapamayacağın bişe warsa baştan kabul etme seni ilgilendirmez ben Bi ay geçer çocuk isterim Bi sene geçer isterim devlette hep bu 1 sene normal ya ben 5 sene ewli kalmışım 2 kürtaj olmuşum bu ikinci ewliliğim 1 sene olacak ya ne bileyim özel bana daha iyi gelecek gibiMalesef cok haklisin canim. Kimse birsey demiyor ki. Ben mesela arastirmalarim ve etrafinda basina gelenlerin tecrubesi ile genetik test pıhtılaşma testi falan yapilmali diye öğrendim. Dr.a gittigimde hic bana demedi bile yani bunlari yaptir falan. Ben kendim dedim k.dogumcuya o da yapmazlar ama bir randevu al istersen dedi,bende dedim simdi oraya gidiyoruz randevumuz var zaten siz istek yapamaz misiniz dedim yok yapamiyoruz diyor. Sonra genetige gittik ilk gebelik kaybi diye umursayan olmadi sonra bir sekilde hikayemizi dinledikten sonra yapmayı kabul etti de verdik testlerimizi. Ama yapmayacakti yani bana dedigi 2. 3.dusukten sonra yapiliyor test senin daha ilk ve ilkler 2.ler bile normal kabul ediliyor. Yani bir cift bu durumu kac kere yasasin ya yazik degil mi insanlarayapsaniza test ne kaybedersiniz.. iste ayni bunun gibi bicok sey.. eskiden gittigimizde dr.a hemen suna da bakalim nolur nolmaz derlerdi simdi gidiyosun ezbere ilaclarla yolluyorlar. Kendimiz kendi dr.umuz olduk. Teshisi koyuyoruz dr.a olabilir mi diyoruz ondan sonra suphe duyuyor da belki tahlil tetkik istiyor. 4 ay az bir zaman mi yazik gecen zamanina. Simdiye testlerinin sonucu cikmisti önüne bakiyordun..
Kaset testler zaten yeni gebelikte hiç çıkartmıyo canım. Erken gebelik testi lazım. İstiyosan yap istemiyosan bekle döndüğün zamanı. Ama yapacaksan yeniden minimum 3,5-4 saat bekle tuvalet için öyle yap derim.Canımm şimdi baktım teste o gölge gitmiş gibi anlayamadımmelimde laboquik kaset test var o hiç gölge bile çıkarmadı sabahkinde. Yapayım mı tekrar ne diyosun? Yoksa bu gece yurtdışına gidicem yanıma test almıcam 28i döndüğümde yaparım diye düşünmüştüm zaten o zaman kesin belli olur
Bu tarz hormon ilaçlarını doktor önerisi olmadan kullanmamalısınız. Herkesin, her rahmin kendi düzeni vardır. Doktorlar tedavileri vermek için yılarca eğitim görüyorlar. Doktorun size ilaç yazması onu çok da yormazdı gerek görseydi şayet. Rahmin düzenini bir kere şaşırttınız mı geri dönüşü zor olur bilgilendirmek istedim. Ben 3 ay farklı doktorda tedavi gördüm şimdiki doktorumda 2. ayımdayım bana kist olduğu için duphostanı verdi mesela. Her doktorun tedavisi ve herkesin bünyesi farklı. Küçük bir öneri.Merhabalar şey bana duphastonu siz önermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam acaba adet olana kadar mı içmeli miyim
Yaa evet soke oldum zaten gecen ay kimyasalim vardi. Simdi bir de regl gecikince once silikle hamile sandim kendimi sonra kanamam basladi. Acaba yine kimyasal mi yaptim diye de dusunmeden edemiyorumAy gercekten mii senin testin de mi hanlis cikarttiüzme kendini canım yaa.. bu testlere noldu ben anlamadim herkes yalanci pozitif aldi bu ay
Cok uzuldum kuzumkızlar selam... malesef ben regl oldum prodoctor marka da yanıltabılıyomus. salı gecesı reglim başladı..
ben de cok uzuldumCok uzuldum kuzum
Teşekkür ederim doktora gittim bir sorun yok dendi normal doğum kontrol hapı yazdı ama bebek istediğim için almadım o da adet söktürücü alabilirsin dedi ben de duphostanı daha önce etrafımda da kullanan olunca aldımBu tarz hormon ilaçlarını doktor önerisi olmadan kullanmamalısınız. Herkesin, her rahmin kendi düzeni vardır. Doktorlar tedavileri vermek için yılarca eğitim görüyorlar. Doktorun size ilaç yazması onu çok da yormazdı gerek görseydi şayet. Rahmin düzenini bir kere şaşırttınız mı geri dönüşü zor olur bilgilendirmek istedim. Ben 3 ay farklı doktorda tedavi gördüm şimdiki doktorumda 2. ayımdayım bana kist olduğu için duphostanı verdi mesela. Her doktorun tedavisi ve herkesin bünyesi farklı. Küçük bir öneri.
Benim 14 ü yumurtlamaydı ama negatif çıktı dünKızlar selam, beklenen adetim 30 aralık gösteriyo uygulama. Son adet de 4 aralık.
Ovulasyon testi 1 kere yapıp atmıştım buraya çatlamanın ertesi günü yaptığımı düşünüyorum. 7 kasımda düşük yapmıştım boş gebelik.
bu ay değerlendirdik ama hiç kasmıyorum aşırı akışındayım ve günlük hayatımdayım kendimizi de sakınmıyorum hiçbir şeyden.
2 gündür kasıklarımda batışma ve kramplar var. Acaba mı diyorum beynim ??? Sinyali veriyor batışınca ama ümitlenmek de istemiyorum. dün test aldım ama min 29una kadar beklerim diyorum.
Döngüsünü benim gibi olan ovulasyonu 14-15’inde olup pozitifi gören var mı?
Senbeta vermsmydn kuzumYaa evet soke oldum zaten gecen ay kimyasalim vardi. Simdi bir de regl gecikince once silikle hamile sandim kendimi sonra kanamam basladi. Acaba yine kimyasal mi yaptim diye de dusunmeden edemiyorum