- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.441
Yok aşkım 16 aralıkta çatladı.Aşkım sen 16 sında çatlamıs derken ayin 16 sında mı yoksa adet döngünün 16. Günü mü demek istiyorsun? Ben adet döngünün 16 sı olarak anladım
Hah şimdi oldu o zaman 30 aralıkta olman gerek eğer bebiş yoksa. Sabahtan beri birbirimizi yanlış anlıyoruz ben adet döngünün 16. Günü sandımYok aşkım 16 aralıkta çatladı.
HahahahahHah şimdi oldu o zaman 30 aralıkta olman gerek eğer bebiş yoksa. Sabahtan beri birbirimizi yanlış anlıyoruz ben adet döngünün 16. Günü sandım
Aynen ya sonunda karışıklık giderildi aşkoHahahahaholsun sonunda doğru yolu bulduk bebişim
Birbirimiz yanlış anlamışız ben adet döngüsünün 16. Günü diye anladım o da 20 Aralık’a denk geliyor. O yüzden 6 gün var dedim ama 16 aralıkta çatlamıs o zaman 14 gün sonrası 30 Aralık yapıyorÇatlama üzerine 14 gün saymıyor muyuz bat için
Test yapsan belli olabilir ama şimdi yapma, yarın ilk idrarla yap canım ama çıkmasa da adet zamanı gelip geçene kadar umut hep var, inşallah bebişin seninledirMerhaba yumurtlamamdan sonra sol kasık ağrısı çektim mide bulantım oldu bel ağrısı yaşadım karnımda aşırı şişlik var çok sert akıntım fazlalaştı sık idrara çıkma başladı damla damla kanamam oldu bi kaç gün adetime 10 gün kala kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor adetini bekle dedi yeni yerleşiyo olabilir dedi şuan adetime 2 gün var sanki adet olacakmışım gibi ağrılar giriyo göğüs hasasiyetim olurdu ama bu ay hiç olmadı böyle yaşayan varmı hamileliğinizin başında böyle adet olacakmış gibi hissediyomuydunuz test yapsam belli olurmu
İnşallah canım, ama bence değerlendirmelere devam edin, adetine daha çok varmış bazen yumurtlama dönemlerinde de kanama olabiliyormuş, sağlıkla gelsin bebişinMerhabalar,
Bu ay (geçtiğimiz hafta süreci boyunca) yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik , dün idrardan sonra bir kaç damla açık renk kanama oldu daha sonra kesildi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
(Beklenen adet dönemi 09.01 -14.01.2023 )
Amin inşallahTest yapsan belli olabilir ama şimdi yapma, yarın ilk idrarla yap canım ama çıkmasa da adet zamanı gelip geçene kadar umut hep var, inşallah bebişin seninledir
Aminn cümlemizin İnşallah , umarım vardır çünkü onu heyecanla bekliyoruzz :)İnşallah canım, ama bence değerlendirmelere devam edin, adetine daha çok varmış bazen yumurtlama dönemlerinde de kanama olabiliyormuş, sağlıkla gelsin bebişin
Ben de bilmediğim yeni bir bilgi çıktı yine sandımBirbirimiz yanlış anlamışız ben adet döngüsünün 16. Günü diye anladım o da 20 Aralık’a denk geliyor. O yüzden 6 gün var dedim ama 16 aralıkta çatlamıs o zaman 14 gün sonrası 30 Aralık yapıyor
Merhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledinBi umut var içimde aslında ama yine de kendimi çok şartlamiyorum üzülmek istemiyorum. Rahim ağzı darlığı eğer engelse belki o yüzden kalamadim hiç. Ben de okudum uzun yıllar hiç kalamayan var aşılama ile olmuş ama biri var benimle durumu ayni onunla mesajlastik gebeliği iyi gidiyormuş ben de umudu ona bağladım
Bu da ilk idrarla kaset test
Tasuum napıyonnn bebısmmm ne zaman gidecen bizim mınık susam tanesını gormeyeeeeİnşallah canım, ama bence değerlendirmelere devam edin, adetine daha çok varmış bazen yumurtlama dönemlerinde de kanama olabiliyormuş, sağlıkla gelsin bebişin
Hemşerim nerde oturuyorsun aksarayda kııızMerhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledin
Yok yok her şey aynı devamBen de bilmediğim yeni bir bilgi çıktı yine sandım
Üzülmeee bebısmm üzülme..elbet bu bebısler gelecek yani öyle yada böyle..çok takıp etmemeye calıs ac bı esınle fılm ızle kafan dagılsınBu son daha da yapmicam
Adetimin gecikmesi hiç normal değil ve kesin yoksa artık ona göre davranmak istiyorumÜzülmeee bebısmm üzülme..elbet bu bebısler gelecek yani öyle yada böyle..çok takıp etmemeye calıs ac bı esınle fılm ızle kafan dagılsın