Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Test yapsan belli olabilir ama şimdi yapma, yarın ilk idrarla yap canım ama çıkmasa da adet zamanı gelip geçene kadar umut hep var, inşallah bebişin seninledir

İnşallah canım, ama bence değerlendirmelere devam edin, adetine daha çok varmış bazen yumurtlama dönemlerinde de kanama olabiliyormuş, sağlıkla gelsin bebişin

İnşallah canım, ama bence değerlendirmelere devam edin, adetine daha çok varmış bazen yumurtlama dönemlerinde de kanama olabiliyormuş, sağlıkla gelsin bebişin
Aminn cümlemizin İnşallah , umarım vardır çünkü onu heyecanla bekliyoruzz :)

İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için operasyonla alınmıştı ve o hamileliğimde herhangi bir belirtim de olmamıştı yani böyle yerleşme kanaması vs. sadece adete yakın göğüs de şişkinlik ve hassaslık , karın şişkinliği vardı birde .

Ben de bilmediğim yeni bir bilgi çıktı yine sandım

Merhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledin

Merhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledin
Hemşerim nerde oturuyorsun aksarayda kııızben buralı degılım ama eşim aksaraylı oldugu ıcın bende aksaraylıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…