- 14 Mayıs 2021
- 4.577
- 9.023
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.461
Yarın yıne olmazsan kan verırsın emın olmak ıcın bıtanem.sen rahat ol.stresten gecıkmıstır belkı.gercekten stres herseyın başıAdetimin gecikmesi hiç normal değil ve kesin yoksa artık ona göre davranmak istiyorum
Regl mi geldi emin misin? Kimyasal gebelik mi yaşadın acaba ?
Olmuş canımKızlar yumurtlama olmuş mu? Geçen de bunun gibiydi olmamıs dediler pkos da var
Çok şükür inşallah hayırlı haberler alabilmek de nasip olurOlmuş canım
Aşılamayı özelde mi oldunKızlar selam. Ben elendimdün lekelenme başladı bugün tamamen regli oldum. Aşılama olmadı yani... Çok üzgünüm cuma test gunumdu olmadi
EvetAşılamayı özelde mi oldun
Ayyyyy ne kadar duygulandım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarr biz bugun ilk muayenemize gittik ve mercimegımın ilkk afilli fotisiii sizinlede paylaşmakk ıstedık teyzelerrrrr binlerce sukurler olsun kalbinide dinledikkhep dualarımdasınnız sakın unutmayınnn Rabbimm en yakın zamanda tum bekleyenlere bu mucizeyi nasipp etsin Amiiinnn
Amin aminn Canımmm Allah razı olsun senii hiç unutmuyorum özelliklee sabırsızzlıklada bekliyorum inşşşaaallahhAyyyyy ne kadar duygulandım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbizlere de nasip etsin en kısa zamanda sağlıklı bebekler
maşallah, sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallahKızlarr biz bugun ilk muayenemize gittik ve mercimegımın ilkk afilli fotisiii sizinlede paylaşmakk ıstedık teyzelerrrrr binlerce sukurler olsun kalbinide dinledikkhep dualarımdasınnız sakın unutmayınnn Rabbimm en yakın zamanda tum bekleyenlere bu mucizeyi nasipp etsin Amiiinnn
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallahKızlarr biz bugun ilk muayenemize gittik ve mercimegımın ilkk afilli fotisiii sizinlede paylaşmakk ıstedık teyzelerrrrr binlerce sukurler olsun kalbinide dinledikkhep dualarımdasınnız sakın unutmayınnn Rabbimm en yakın zamanda tum bekleyenlere bu mucizeyi nasipp etsin Amiiinnn
Canım kanama çoğaldı ama çamur gibi ve böyle sümük gibi uzuyor baya bide pırtılar var peceteyle baktıgımda şeffaf et gibi üç kez oldu böyle geçen sefer gittiğimdede tutunamayıp düşüyor demişti doktor gecen ay tam günümde regli oldum bu ay 9 cu günün gecikmesinde lekeyle başladı siyah bir akıntıydı sonrasında koyu kahve çamur gibi oldu benim sorunum gebe kalıyorum fakat tutunamıyor bende bu durumu çözemedimRegl mi geldi emin misin? Kimyasal gebelik mi yaşadın acaba ?
Sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alırsın İnşAllah canım benimKızlarr biz bugun ilk muayenemize gittik ve mercimegımın ilkk afilli fotisiii sizinlede paylaşmakk ıstedık teyzelerrrrr binlerce sukurler olsun kalbinide dinledikkhep dualarımdasınnız sakın unutmayınnn Rabbimm en yakın zamanda tum bekleyenlere bu mucizeyi nasipp etsin Amiiinnn
Doktor ne diyor bu duruma canım? Gerekli testleri yaptı mı yoksa gözlemliyor mu?Canım kanama çoğaldı ama çamur gibi ve böyle sümük gibi uzuyor baya bide pırtılar var peceteyle baktıgımda şeffaf et gibi üç kez oldu böyle geçen sefer gittiğimdede tutunamayıp düşüyor demişti doktor gecen ay tam günümde regli oldum bu ay 9 cu günün gecikmesinde lekeyle başladı siyah bir akıntıydı sonrasında koyu kahve çamur gibi oldu benim sorunum gebe kalıyorum fakat tutunamıyor bende bu durumu çözemedim
Kızlarr biz bugun ilk muayenemize gittik ve mercimegımın ilkk afilli fotisiii sizinlede paylaşmakk ıstedık teyzelerrrrr binlerce sukurler olsun kalbinide dinledikkhep dualarımdasınnız sakın unutmayınnn Rabbimm en yakın zamanda tum bekleyenlere bu mucizeyi nasipp etsin Amiiinnn
Doktor test yapmadı sadece alttan ultrasonla baktı herşey temiz rahim çok iyi dedi folio verdi hergün al dedi bide clomifen verdi reglinin 3cü günü kullan sadece Bengün dedi kullandım kaldımda ama yine tutunamadı ocağın ikisine kadar kapalı açılsın gidicem mutlaka bir sebebi var ama ne rabbim yardım etsin inşallah çözülürDoktor ne diyor bu duruma canım? Gerekli testleri yaptı mı yoksa gözlemliyor mu?