Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

İnşAllah canım. Zaten nasip olacaksa her türlü olur hiç bir şey engel olamaz.sen elinden geleni yap yeterki

İnşAllah canım. Zaten nasip olacaksa her türlü olur hiç bir şey engel olamaz.sen elinden geleni yap yeterki
Aynen canım bende öyle düşünüyorum rabbim nasip ederse hiç bi engel olamaz dert varsa dermanıda vardır umut edip mücadeleye devam edicem rabbim en kısa zamanda bizim gibi bekleyen herkesi cümlemizi tez zamanda sevindirsin

Bana artık cok uzak bir hayal gibi geliyor

Bana artık cok uzak bir hayal gibi geliyor
Olucak inşallah canım kaç kişi var akrabalarımız 11 yıl 13 yıl sonra kendiliğinden olan eşimin dayısının eşi 13 yıl sonra hamile kalmış ve 4 aylıkken görümcesi zorla götürmüş kan vermeye öyle öğrenmiş zayofmış bide fark etmemiş bulantısı oluncada hastalandı sanmış okadar ki umudu kesmiş gebelikten nasip varsa eryada geç olacaktır rabbim ne verirse

Canım mfk adendo gıda takviyesi var düşükler için araştır istersen

Kızlar Aralığın Sonuna gelmış bulunmaktayız. Kah Güldük Kah Ağladık :) Bu ayı da bıtırdık Hamiş kalan 14 annemızı agustos annlerıne yolladık. Sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah. Bende elimden geldiğince sizle ve tabloyla ilgilenmeye çalıştım.Hepiniz hakkınızı helal edin ocak ayında yoluna devam eden annelerle görüşmek üzere :) hamişlerde arada bi gelsin selamımızı alsın yahu

İste bu süreçte sabir cok önemli bazen insanda tükeniyor

Canımsın dur daha bitmedi Aralık 31 ine kadar belki çıkar bi kaç hamiş daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…