-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.421
Öyle düşünme canım, sen içini ferah tut, Rabbim hayırlısını nasip etsinCanım burda sonuç bir haftada çıkıyor yoksa çoktan vermiştim bu sabah aşırı bi samcım var ve kahve rengi akıntı devam ediyor varsada gidiyor sanırsam çünkü 9 gün gecikme hiç yaşamamıştım herşey nasip üçüncü kezdir böyle oluyor bende bi anlam veremedim
Canım almanyadayım beni sinir edende sistem rabbimden hayırlısı sağlıklı olsa tutunurdu heralde çünkü hep günümde olurum mutlaka bir sorun var ki böyle oluyor ama ne bilmiyorumnasıl bı saglık sıstemı var ya orda?cok enteresan sınır oldum.kendıne dıkkat et canım.çok sancılanırsan bı doktora gıt farklı bırsey fln olmasın.hangı ulkeydı orası?bır kan tahlılını bır haftada cıkartan
sen ıhmal etme canım bak belkı dıs gebelık fln olur aman allah korusun.sen bence ıyı bı hasteneye gıt hamılelık testı ıcın degılde kanamam var dıye.mecbur bakcaklar herseye oyle sey olurmu ya.dıkkat et lutfen kendıneCanım almanyadayım beni sinir edende sistem rabbimden hayırlısı sağlıklı olsa tutunurdu heralde çünkü hep günümde olurum mutlaka bir sorun var ki böyle oluyor ama ne bilmiyorum
Şimdi böyle kanama varken gitsem mi bi arım doktoru ne diyceksen ıhmal etme canım bak belkı dıs gebelık fln olur aman allah korusun.sen bence ıyı bı hasteneye gıt hamılelık testı ıcın degılde kanamam var dıye.mecbur bakcaklar herseye oyle sey olurmu ya.dıkkat et lutfen kendıne
ara canım tabıkı,benım testım pozıtıf cıkmıstı evde yaptıgım sonra kan veremedım ama leke ve cok agrı var karnımda dersın.Agrıdan kalkamıyorum ytaktan dersın.Şimdi böyle kanama varken gitsem mi bi arım doktoru ne diycek
Luteal fazın kaç gün pekiEvet bebeğim eminim bak.
Onu bilmiyorum ki. Nasıl öğrenebilirimLuteal fazın kaç gün peki
Yani yumurtan çatladıktan kaç gün sonra adet oluyorsun canım ben 14 gün sonra oluyorum eğer sen de öyleysen 6 günün var bence bebişimOnu bilmiyorum ki. Nasıl öğrenebilirim
Benim de 14 günse eğer 30 aralıkta adet olmam lazım. 2 gün kalmışYani yumurtan çatladıktan kaç gün sonra adet oluyorsun canım ben 14 gün sonra oluyorum eğer sen de öyleysen 6 günün var bence bebişim
Aradım canım ocağın 2sine kadar kapalılarmışara canım tabıkı,benım testım pozıtıf cıkmıstı evde yaptıgım sonra kan veremedım ama leke ve cok agrı var karnımda dersın.Agrıdan kalkamıyorum ytaktan dersın.
Noel tatilindeler dimiAradım canım ocağın 2sine kadar kapalılarmış
Yapcak bişey yok artık acilde acıdan ölürsen bakarız diyor resmen
Çatlama üzerine 14 gün saymıyor muyuz bat içinKız nasıl 6 gün yae ben ne zaman adet olcam 26 gün benim döngüm.
14 gün sonra 30u yapıyor neden 6 gün olsun kiYani yumurtan çatladıktan kaç gün sonra adet oluyorsun canım ben 14 gün sonra oluyorum eğer sen de öyleysen 6 günün var bence bebişim
Tatlım 16 derken adet döngüsünün 16. Günü o da ayın 20 sini gösteriyor ateş tablosunda. 14 gün sonrası için hesapladığımızda da bugün aynı 28i daha 8 gün geçmiş 6 gün kalmış oluyor14 gün sonra 30u yapıyor neden 6 gün olsun ki
Aşkım sen 16 sında çatlamıs derken ayin 16 sında mı yoksa adet döngünün 16. Günü mü demek istiyorsun? Ben adet döngünün 16 sı olarak anladımBenim de 14 günse eğer 30 aralıkta adet olmam lazım. 2 gün kalmış