Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım burda sonuç bir haftada çıkıyor yoksa çoktan vermiştim bu sabah aşırı bi samcım var ve kahve rengi akıntı devam ediyor varsada gidiyor sanırsam çünkü 9 gün gecikme hiç yaşamamıştım herşey nasip üçüncü kezdir böyle oluyor bende bi anlam veremedim
Öyle düşünme canım, sen içini ferah tut, Rabbim hayırlısını nasip etsin

nasıl bı saglık sıstemı var ya orda?cok enteresan sınır oldum.kendıne dıkkat et canım.çok sancılanırsan bı doktora gıt farklı bırsey fln olmasın.hangı ulkeydı orası?bır kan tahlılını bır haftada cıkartan😤
Canım almanyadayım beni sinir edende sistem rabbimden hayırlısı sağlıklı olsa tutunurdu heralde çünkü hep günümde olurum mutlaka bir sorun var ki böyle oluyor ama ne bilmiyorum

Kizlar merhaba
Ovulasyon 22 Aralık'ta oldu. Bugün 6.gun

Gebe kalmış olanlar, akıntı hissi yaşadılar mı sormam lazım. Sanki böyle akıyor gibi ama gelen giden yok. Sadece kremsi beyaz akıntı. Şuan farkettigim belirtilerden biri bu

Biride inanilmaz alt karın şişliğim var 2 aylık gibi.
Arada bacak kasım çekiliyor gibi vs.

Canım almanyadayım beni sinir edende sistem rabbimden hayırlısı sağlıklı olsa tutunurdu heralde çünkü hep günümde olurum mutlaka bir sorun var ki böyle oluyor ama ne bilmiyorum
sen ıhmal etme canım bak belkı dıs gebelık fln olur aman allah korusun.sen bence ıyı bı hasteneye gıt hamılelık testı ıcın degılde kanamam var dıye.mecbur bakcaklar herseye oyle sey olurmu ya.dıkkat et lutfen kendıne

ara canım tabıkı,benım testım pozıtıf cıkmıstı evde yaptıgım sonra kan veremedım ama leke ve cok agrı var karnımda dersın.Agrıdan kalkamıyorum ytaktan dersın.
Aradım canım ocağın 2sine kadar kapalılarmış🤯
Yapcak bişey yok artık acilde acıdan ölürsen bakarız diyor resmen

Merhaba yumurtlamamdan sonra sol kasık ağrısı çektim mide bulantım oldu bel ağrısı yaşadım karnımda aşırı şişlik var çok sert akıntım fazlalaştı sık idrara çıkma başladı damla damla kanamam oldu bi kaç gün adetime 10 gün kala kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor adetini bekle dedi yeni yerleşiyo olabilir dedi şuan adetime 2 gün var sanki adet olacakmışım gibi ağrılar giriyo göğüs hasasiyetim olurdu ama bu ay hiç olmadı böyle yaşayan varmı hamileliğinizin başında böyle adet olacakmış gibi hissediyomuydunuz test yapsam belli olurmu

Ben elendim bu ay galiba hala negatif testlerim 🥺

Eklentiler

• Screenshot_20221228_144334_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221228_144334_com.android.gallery3d.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 58
Merhabalar,

Bu ay (geçtiğimiz hafta süreci boyunca) yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik , dün idrardan sonra bir kaç damla açık renk kanama oldu daha sonra kesildi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
(Beklenen adet dönemi 09.01 -14.01.2023 )

X