Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

İlk kez ölçüyorsan yumurtlamaya 14 gün ekleyip ona göre bekle canım. Çünkü şu an luteal fazın kaç gün sürüyor bilmiyoruz.
Evet kuzum ilk defa ölçüyorum önceki ayda ölçtüm ama yumurtlama geçmişti çoktan

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-28-09-22-32-521_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2022-12-28-09-22-21-511_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 42
ateş henuz aynnı 3 gun daha bekle dusmezse umit var yumurtlama gunun burdakı gıbı kesınse 3 gun daha bekle
Kesin kesin kuzum ovülasyonla ateşim aynı 14 ündeki ateşi discard yapınca çizgiyi yumurtladığğm güne 17 sine çekti ama kaç kez test yaptım negatif artık adet gelsin istiyorum

Kesin kesin kuzum ovülasyonla ateşim aynı 14 ündeki ateşi discard yapınca çizgiyi yumurtladığğm güne 17 sine çekti ama kaç kez test yaptım negatif artık adet gelsin istiyorum
pekı neden bu kadar erken test yaptın kuzum daha bugun 11.günün varsa daha yenı cıkmaya baslar yanı 3 gün daha bekle atesın dusmezse test yap

pekı neden bu kadar erken test yaptın kuzum daha bugun 11.günün varsa daha yenı cıkmaya baslar yanı 3 gün daha bekle atesın dusmezse test yap
Kuzum daha önce 9. Günde gördüm ben pozitifi ona dayanarak yaptım testi ama hep negatif bide karnımda adet olacak gibi çok ağrıyor ya

Kuzum daha önce 9. Günde gördüm ben pozitifi ona dayanarak yaptım testi ama hep negatif bide karnımda adet olacak gibi çok ağrıyor ya
adet olursan bu ay sende huşu içinde deneyeceksın askm tamammı,yumurta takıbı fln yok ates yok,adet başlama gununden sayarak 8 le 18. gün arası ıkı gune bı deneme yoluna gıdecegız bu ay,sadece esıne kecıboynuzu özü incir cevız turk kahvesı ve bıtter cıkolata ver hergun ama hergun.onun dısında keyfımıze bakcaz bu ay tamammı

en mantıklısı bu sanırım stressiz günler inşallah :)

Kuzum ben başka ildeyim mecburum ovülasyon takibi yapmaya o zamanlar eve geliyor o iş için ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…