- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.381
Çok anlamamakta birlikte bence adet olacakmışsın gibi durmuyor
Bencede hıc adet olacakmıssın gıbı degıl kuzucum
pozitifbiri bu durumu açtığın grupta yaşayan var mı
Çok teşekkür ederim canım.İlçelerde kiralık ev bile çok çok zor bulunuyor canım malesef ki. Yardımcı olacağımız bişey olursa söyle mutlaka
Kuzum hamile değilim kaç kez test yaptım karnımda ağrıyor kaç gündür ama sökülemedim gitti. YaÇok anlamamakta birlikte bence adet olacakmışsın gibi durmuyor
Kız olayım yaBencede hıc adet olacakmıssın gıbı degıl kuzucum
ateş henuz aynnı 3 gun daha bekle dusmezse umit var yumurtlama gunun burdakı gıbı kesınse 3 gun daha bekle
Evet kuzum ilk defa ölçüyorum önceki ayda ölçtüm ama yumurtlama geçmişti çoktanİlk kez ölçüyorsan yumurtlamaya 14 gün ekleyip ona göre bekle canım. Çünkü şu an luteal fazın kaç gün sürüyor bilmiyoruz.
Kesin kesin kuzum ovülasyonla ateşim aynı 14 ündeki ateşi discard yapınca çizgiyi yumurtladığğm güne 17 sine çekti ama kaç kez test yaptım negatif artık adet gelsin istiyorumateş henuz aynnı 3 gun daha bekle dusmezse umit var yumurtlama gunun burdakı gıbı kesınse 3 gun daha bekle
pekı neden bu kadar erken test yaptın kuzum daha bugun 11.günün varsa daha yenı cıkmaya baslar yanı 3 gün daha bekle atesın dusmezse test yapKesin kesin kuzum ovülasyonla ateşim aynı 14 ündeki ateşi discard yapınca çizgiyi yumurtladığğm güne 17 sine çekti ama kaç kez test yaptım negatif artık adet gelsin istiyorum
Kuzum daha önce 9. Günde gördüm ben pozitifi ona dayanarak yaptım testi ama hep negatif bide karnımda adet olacak gibi çok ağrıyor yapekı neden bu kadar erken test yaptın kuzum daha bugun 11.günün varsa daha yenı cıkmaya baslar yanı 3 gün daha bekle atesın dusmezse test yap
her zaman bir olmaz askım ama kırmızılar gelene kadar umıt kesmek yokKuzum daha önce 9. Günde gördüm ben pozitifi ona dayanarak yaptım testi ama hep negatif bide karnımda adet olacak gibi çok ağrıyor ya
adet olursan bu ay sende huşu içinde deneyeceksın askm tamammı,yumurta takıbı fln yok ates yok,adet başlama gununden sayarak 8 le 18. gün arası ıkı gune bı deneme yoluna gıdecegız bu ay,sadece esıne kecıboynuzu özü incir cevız turk kahvesı ve bıtter cıkolata ver hergun ama hergun.onun dısında keyfımıze bakcaz bu ay tamammıKuzum daha önce 9. Günde gördüm ben pozitifi ona dayanarak yaptım testi ama hep negatif bide karnımda adet olacak gibi çok ağrıyor ya
en mantıklısı bu sanırım stressiz günler inşallah :)adet olursan bu ay sende huşu içinde deneyeceksın askm tamammı,yumurta takıbı fln yok ates yok,adet başlama gununden sayarak 8 le 18. gün arası ıkı gune bı deneme yoluna gıdecegız bu ay,sadece esıne kecıboynuzu özü incir cevız turk kahvesı ve bıtter cıkolata ver hergun ama hergun.onun dısında keyfımıze bakcaz bu ay tamammı
Kuzum ben başka ildeyim mecburum ovülasyon takibi yapmaya o zamanlar eve geliyor o iş için yaadet olursan bu ay sende huşu içinde deneyeceksın askm tamammı,yumurta takıbı fln yok ates yok,adet başlama gununden sayarak 8 le 18. gün arası ıkı gune bı deneme yoluna gıdecegız bu ay,sadece esıne kecıboynuzu özü incir cevız turk kahvesı ve bıtter cıkolata ver hergun ama hergun.onun dısında keyfımıze bakcaz bu ay tamammı
Dpo 11 desin 3 gün daha düşmezse gebelikten suphelenebiliriz