- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.401
3 gün sonra 31 Aralık gibi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün sonra 31 Aralık gibi canım
Kız bacım senin bayağı zamanın varmış erken yapmışsın testi daha bekleKızlar ateş tabloma ne diyorsunuz. Bi baksanıza çatlama 16 aralıkta olmuştu.
Kız bayağı dediğin kaç günüm var yüce RabbimKız bacım senin bayağı zamanın varmış erken yapmışsın testi daha bekle
İnşAllah ateşin yükseklerde kalır düşmezKızlar ateş tabloma ne diyorsunuz. Bi baksanıza çatlama 16 aralıkta olmuştu.
Aminnnn kuşumİnşAllah ateşin yükseklerde kalır düşmez
Hayırlısı olsun İnşAllah canım benimCanım burda sonuç bir haftada çıkıyor yoksa çoktan vermiştim bu sabah aşırı bi samcım var ve kahve rengi akıntı devam ediyor varsada gidiyor sanırsam çünkü 9 gün gecikme hiç yaşamamıştım herşey nasip üçüncü kezdir böyle oluyor bende bi anlam veremedim
16 sında çatladıysa rahat 6 günün var sen dün test yapmadın mı Allah iyiliğini versinKız bayağı dediğin kaç günüm var yüce Rabbim
Kız nasıl 6 gün ya e ben ne zaman adet olcam 26 gün benim döngüm.16 sında çatladıysa rahat 6 günün var sen dün test yapmadın mı Allah iyiliğini versin
Aşırı bi sancım var yataktan dahi çıkamadım varsada gidiyordur kahve rengi akıntı devam ediyor rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin adetlerim hep düzenlidir kimyasallarda böyle olmuştu geçen ay tam günümde adet oldum bu ay yine böyleCanım ikisi de olabilir bekleyelim bazen vücut geçen aydan kalan kanı atıyormuş, bazen bir kaç yumurta oluştuysa onları atıyormuş, inşallah bebişin seninledir
pozitifbiriCanım burda sonuç bir haftada çıkıyor yoksa çoktan vermiştim bu sabah aşırı bi samcım var ve kahve rengi akıntı devam ediyor varsada gidiyor sanırsam çünkü 9 gün gecikme hiç yaşamamıştım herşey nasip üçüncü kezdir böyle oluyor bende bi anlam veremedim
nasıl bı saglık sıstemı var ya orda?cok enteresan sınır oldum.kendıne dıkkat et canım.çok sancılanırsan bı doktora gıt farklı bırsey fln olmasın.hangı ulkeydı orası?bır kan tahlılını bır haftada cıkartanAşırı bi sancım var yataktan dahi çıkamadım varsada gidiyordur kahve rengi akıntı devam ediyor rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin adetlerim hep düzenlidir kimyasallarda böyle olmuştu geçen ay tam günümde adet oldum bu ay yine böyle
Sen 16 sında çatlama gördüğüne emin misin bacım 14 e çekmiş ateş tablon amaKız nasıl 6 gün ya e ben ne zaman adet olcam 26 gün benim döngüm.
Evet bebeğim eminim bak.Sen 16 sında çatlama gördüğüne emin misin bacım 14 e çekmiş ateş tablon ama
Gebelik yok kuzum ya adeti dört gözle bekliyorumDpo 11 desin 3 gün daha düşmezse gebelikten suphelenebiliriz ateş iyi gidiyor
Tamam canım3 gün sonra 31 Aralık gibi canım
Yaa ben hissediyorum bu ay güzel haber alicaz sendenKızlar ateş tabloma ne diyorsunuz. Bi baksanıza çatlama 16 aralıkta olmuştu.
Yaaaaa valla bitirdiniz beni el birliğiyle hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz. Olmazsa tek tek bulcam siziYaa ben hissediyorum bu ay güzel haber alicaz senden
Olumsuz düşünme evrene pozitif yolluyoruz el birliğiyleYaaaaa valla bitirdiniz beni el birliğiyle hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz. Olmazsa tek tek bulcam sizi
Evet pozitif doğru söylüyorsunOlumsuz düşünme evrene pozitif yolluyoruz el birliğiyle