Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Güzel kızlar benim yaşadığım şey çok garip ya.. peceteye pembemsi kırmızı tam değil yani akıntı gibi geldi ped taktım yine öyle kırmızı gelmedi az az .. bu nasıl regl anlamadım dengem mi şaştı anlamadim. Bu sabah testim negatifti. Ben regl oluyorum dedim ama normalde benim reglde direk kan gelirdi

Güzel kızlar benim yaşadığım şey çok garip ya.. peceteye pembemsi kırmızı tam değil yani akıntı gibi geldi ped taktım yine öyle kırmızı gelmedi az az .. bu nasıl regl anlamadım dengem mi şaştı anlamadim. Bu sabah testim negatifti. Ben regl oluyorum dedim ama normalde benim reglde direk kan gelirdi
Canım artimed mağdurlarindan misin yoksa. Yani varsa gostermiyo yoksa silik çıkarıyor garip bişey. Başka testle şimdi tekrarlasan??

Çok sağ ol canım benim çok geçmiş olsun size de😔 geçen hafta ben olduğumda yatakta ağlamıştım ama kendi acıma değil oğluma bulaşır da o bu acıları nasıl çekecek diye. Ve bu hafta da korktuğum başıma geldi maalesef 4. Gün hala ateş birden 39-40 olabiliyor Allahım korusun canım inşallah bulaşmadan en az etkiyle geçer gider sizin evden de 🤲🏻
Amin canım inşallah değişik bir virüs tam iyi oluyor dedik tekrar ateş başladı ve daha dirençli oldu. Bu gece bir tık düştü ilaçsız. 4. gece dediğin gibi

Canım artimed mağdurlarindan misin yoksa. Yani varsa gostermiyo yoksa silik çıkarıyor garip bişey. Başka testle şimdi tekrarlasan??
Evet artimed test vardı ama t1 t2li değildi yani. Direk negatif çıktı. O yüzden şimdi regl oluyorum diye düşündüm ama gelen giden yok evde başka test de yok malesef. Erken gebelik testleri daha hatalı sonuç veriyor diyorlar . Şaştım kaldım en iyisi yarın olsun kanamaya dönmezse test alayım.

Evet artimed test vardı ama t1 t2li değildi yani. Direk negatif çıktı. O yüzden şimdi regl oluyorum diye düşündüm ama gelen giden yok evde başka test de yok malesef. Erken gebelik testleri daha hatalı sonuç veriyor diyorlar . Şaştım kaldım en iyisi yarın olsun kanamaya dönmezse test alayım.
Yaw örneklerle anlattım 😂 dur bı kere daha aticam resmi iki resim arasındaki farkı bul

Eklentiler

• IMG_20221221_223324.jpg
    IMG_20221221_223324.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 66
Amin canım inşallah değişik bir virüs tam iyi oluyor dedik tekrar ateş başladı ve daha dirençli oldu. Bu gece bir tık düştü ilaçsız. 4. gece dediğin gibi
Ya ben dönüşümlü ateş düşürücü veriyorum bir de bir şurup verdiler domuz gribi surubuymus onu kullanıyoruz. Korkuyorum havale falan bir de kulak sıkıntılı ya bizim o yüzden riske atamıyorum kullanıyorum ilaç 😔 doktor bugün onu söyledi ateş çok dirençli olur, geçer gibi olur birden yükselir dedi. Şurup alınca Birden de düşer dedi. Geçer sanarsın o ara tekrar birinden bulaşabilir hastalık yineleyebilir dedi. Değişik bir hastalık ya

Bugün bende çok yıkıldım açıkçası iş yerindeydim hatta birazda ağladım içimi boşalttım yarın yine negatif görüp biraz daha ağlarım sonra adetimi beklerimki tekrardan yumurtlama denemeler olsun napalım kuzum sabredip beklicez rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah 😍🤲🏻🥰
Ayy bebısm valla bak ya ya benımkı gıbı pozıtıf cıksaydıda sonra sabah kan ve 0 cıksaydı.ben 3 gunde zor kendıme geldım ya iş yerınde masamdan bıle kalkmadım kac gun.sıgaraya yenıden baslıyodum az kalsın.o yüzden hep hayırlısını dılıyoruz canım benım💕🌸🥰zaten bu ay test mest almadım.adetım gecerse dırek kan verrım bakarım.gecmezse yola devam en azından etkılenmem yanı

Şeyyy... Başınızın belası yine ben geldim 🙈 bir sorum daha olacaktı hamile olanlar ve daha önce hamilelik geçirenlere 🙈 gögüs ucu çevresi kahve rengi yerde beyaz leke çıktı bu hamilik belirtisi mi yaşayan oldu mu günlerdir gögüslerimi kontrol ederim bugün ilk defa gördüm bu beyaz lekeyi🤷🏼‍♀️

Şeyyy... Başınızın belası yine ben geldim 🙈 bir sorum daha olacaktı hamile olanlar ve daha önce hamilelik geçirenlere 🙈 gögüs ucu çevresi kahve rengi yerde beyaz leke çıktı bu hamilik belirtisi mi yaşayan oldu mu günlerdir gögüslerimi kontrol ederim bugün ilk defa gördüm bu beyaz lekeyi🤷🏼‍♀️
Canım boyle seylerı düşünme ve takma.hamıle cıksam ben cıkardım bu ay.hayatımda ılk kez gogsum yumurtlamadan sonra davulll gıbı sıstı damarları cıktı hatta ve asırı agrıyodu ama pıss yani.kendını umutlandırma.vucut bıze oyun oynuyo kafayı takınca 🤣relax ol ve kendını ınceleme çiçegm😘

Canım boyle seylerı düşünme ve takma.hamıle cıksam ben cıkardım bu ay.hayatımda ılk kez gogsum yumurtlamadan sonra davulll gıbı sıstı damarları cıktı hatta ve asırı agrıyodu ama pıss yani.kendını umutlandırma.vucut bıze oyun oynuyo kafayı takınca 🤣relax ol ve kendını ınceleme çiçegm😘
Yok göğüs hassasiyeti bende evlenmeden önce vardı evlendikten sonra bir süre devam etti artık yaşamıyorum o belirtileri, şuanda şiş vs değiller kafama onu takmıyorum çünkü boş gebeliğimde de göğüslerimde bir değişiklik olmamıştı🤷🏼‍♀️ sadece dikkatimi çekti yoktu çünkü bu zamana kadar tuhaf geldi

Kizz literatüre geçecek ne diyosun ovülasyon testi ile bir ayda 10 gün pik gördü bugün hamile kesinleşti hcg hep negatifti. maşallah benim arkadaşıma Tikabasa Tikabasa Rabbim ol der ve olur
Hiştt kankam ses ver... Tikabasa Tikabasa
Burdayım canım 💕
Walla bnımki Bi mucıze gibi

Zaten yazmıştım olursa Bi mucize
Ovü testim ayrı Bi olaydı zaten
Ve hamileliğim okdr erkn öğrendım ki
Persembe gunu 4.18 di
Dedim olabılır😀
P. Tesi ye kdr bekledım
Ama nasıl bekledim gelin bna sorun
Ve bugun kan verdım 30 çıktı
Şuan halaa şoktayım
Avare gibiyim evin içinde 🤭

Evlendikten sonra 1 kere geciktim onda da hamileydim 2 haftalık öğrendim düşük oldu maalesef 😔 cok yıprandım çok zor bi süreç
Haklısın canım anlıyorum seni Allah sabrını artırsın 3 gün gecikmişsin bir hafta olursa yine kan verirsin inşallah güzel haberler verirsin bize🤲 hiç kalamayan bile var düşük olsada gebe kalıyorsun buda bir umut sağlıklı bir şekilde olucak inşallah kalbini ferah tut 🌺❣️

Burdayım canım 💕
Walla bnımki Bi mucıze gibi

Zaten yazmıştım olursa Bi mucize
Ovü testim ayrı Bi olaydı zaten
Ve hamileliğim okdr erkn öğrendım ki
Persembe gunu 4.18 di
Dedim olabılır😀
P. Tesi ye kdr bekledım
Ama nasıl bekledim gelin bna sorun
Ve bugun kan verdım 30 çıktı
Şuan halaa şoktayım
Avare gibiyim evin içinde 🤭