- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 38
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.181
Kızlar şeytan dürttü uyandım test yaptım bu saatte erken gebelik silik çizgi çıktı kaset test yaptım sonra çizgi yok fnd_50 diğer kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet şurupla birden düşüyor 4 saat sonra 40 üstü ateş, adı ne şurubun olmadı ben de doktora söyleyeyim, inşallah kulağa vurmaz sizin de, okulda sınıfın yarısı yokmuş hastalıktanYa ben dönüşümlü ateş düşürücü veriyorum bir de bir şurup verdiler domuz gribi surubuymus onu kullanıyoruz. Korkuyorum havale falan bir de kulak sıkıntılı ya bizim o yüzden riske atamıyorum kullanıyorum ilaç doktor bugün onu söyledi ateş çok dirençli olur, geçer gibi olur birden yükselir dedi. Şurup alınca Birden de düşer dedi. Geçer sanarsın o ara tekrar birinden bulaşabilir hastalık yineleyebilir dedi. Değişik bir hastalık ya
Yarın tekrarla canım ben de gördüm kaç gün var bata?Kızlar şeytan dürttü uyandım test yaptım bu saatte erken gebelik silik çizgi çıktı kaset test yaptım sonra çizgi yok fnd_50 diğer kızlar
Erken gebelik bir tane daha vardı onu da yapıyorum şimdi dün battı canımYarın tekrarla canım ben de gördüm kaç gün var bata?
Şimdi mi bekliyorum canımErken gebelik bir tane daha vardı onu da yapıyorum şimdi dün battı canım
Ben de gördüm inşallah koyulaşırKızlar şeytan dürttü uyandım test yaptım bu saatte erken gebelik silik çizgi çıktı kaset test yaptım sonra çizgi yok fnd_50 diğer kızlar
Şimdi mi bekliyorum canım
Yani canlı yayın testte yapmadık demeyiz bu da aynı canlarBen de gördüm inşallah koyulaşır
Bu teste göre pozitif canım markaları pek bilmiyorum guvenilir testir inşallahYani canlı yayın testte yapmadık demeyiz bu da aynı canlar
Markası prodoctor değildir inşallah canım. İki kez de hata yapmaz herhalde olsa bile hayırlı olsun canım inşallah. var görünüyorYani canlı yayın testte yapmadık demeyiz bu da aynı canlar
Kurudukca belirginleşirErken gebelik comfort marka bilemiyorum bende çıplak gözle daha pembe çizgiler kaset test miratech onun test kısmında bir abukluk var ama
Bu teste göre pozitif canım markaları pek bilmiyorum guvenilir testir inşallah
Comfort days markasıMarkası prodoctor değildir inşallah canım. İki kez de hata yapmaz herhalde olsa bile hayırlı olsun canım inşallah. var görünüyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahErken gebelik comfort marka bilemiyorum bende çıplak gözle daha pembe çizgiler kaset test miratech onun test kısmında bir abukluk var ama
Canım sağolasın inanamıyorum ki halaHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben de gördüm inşallah koyulaşırKızlar şeytan dürttü uyandım test yaptım bu saatte erken gebelik silik çizgi çıktı kaset test yaptım sonra çizgi yok fnd_50 diğer kızlar
Hayırlı olsun inşallah güzelce artar kan verecek misinYani canlı yayın testte yapmadık demeyiz bu da aynı canlar
Canım bilemedim ki eczane açılınca başka marka alayım onda da çıkarsa vereyim kan diyorum çünkü benim troid bezim yok tedirgin olurum değerleri takip etmem gerekli sıkıca çok teşekkür ederim inşallah vardır isteyen herkesin kucağı dolsun inşallahBen de gördüm inşallah koyulaşır
Hayırlı olsun inşallah güzelce artar kan verecek misin
Tamam canımcım öyle yap bizi de haberdar et bekliyoruzCanım bilemedim ki eczane açılınca başka marka alayım onda da çıkarsa vereyim kan diyorum çünkü benim troid bezim yok tedirgin olurum değerleri takip etmem gerekli sıkıca çok teşekkür ederim inşallah vardır isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah
Güzellik senden test yok mu bu sabahBen de gördüm inşallah koyulaşır
Hayırlı olsun inşallah güzelce artar kan verecek misin
Yok yavrum yapmadım ya ateş takibiyle devam bakalımGüzellik senden test yok mu bu sabah
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallahCanım bilemedim ki eczane açılınca başka marka alayım onda da çıkarsa vereyim kan diyorum çünkü benim troid bezim yok tedirgin olurum değerleri takip etmem gerekli sıkıca çok teşekkür ederim inşallah vardır isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah