Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben iyiyim canım ama oğlum çok kötüydü iki üç gündür 40 dereceyi gördük ateşte. Kucaklayıp kucaklayıp duşa soktum şuruplar veriyorum o kadar inatcı ateş ki zor indi. Dün gece ateşlendi en son gece acile gittik rapor aldım evdeyiz birkaç gün. Bugün çocuk doktoruna gideceğiz inşallah dinlenir toparlanır iştah yoktu zaten şimdi hiçbir şey yemiyor şurupları tok vermem gerekirken mecbur aç veriyorum 🤷🏻‍♀️ sabah uyandık Şuana kadar ateşi çıkmadı şükür takipteyim ama ara ara öksürük başladı
Çok geçmiş olsun benim oğlumda 3 gündür 40 derece ateşli ve uyku uyumuyorum o kadar yoğun bir dönemki daha sırada küçük var inşallah bulaşmaz ama tahminimce kuluçka döneminde kendimi unuttum vallahi

Benim de ateşim 10. Günde düştü ama hamileyim yarın yukselelirse şansın devam ediyordur :KK66:
Ay inşallah kuzum ya🥰😍😍😍 belki yarın yükselir ve testim pozitife döner

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-26-21-12-37-677_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-26-21-12-37-677_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 39
Canım kendini negatif testlerle üzme herzaman yanılma payları vardır çıksada çıkmada reglin gelmedikçe adetlerinde düzenliyse gecikmeyi bekle ve kan ver bir hafta geciktikten sonra
Evlendikten sonra 1 kere geciktim onda da hamileydim 2 haftalık öğrendim düşük oldu maalesef 😔 cok yıprandım çok zor bi süreç

İnsan üzülüyor gerçekten artık zorlanıyorum
Bugün bende çok yıkıldım açıkçası iş yerindeydim hatta birazda ağladım içimi boşalttım yarın yine negatif görüp biraz daha ağlarım sonra adetimi beklerimki tekrardan yumurtlama denemeler olsun napalım kuzum sabredip beklicez rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah 😍🤲🏻🥰

X