- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.201
Kızlar her ay aynı ateşle mi adet oluyoruz. Papatyamaviss ateşten anlayanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah
Hayır canım benim hep farklı bazen yüksek ateşte regl gelip, regl dönemi düşüyor, bazen bir kaç gün öncesindeKızlar her ay aynı ateşle mi adet oluyoruz. Papatyamaviss ateşten anlayanlar
Çok iyi hayırlı olsun tekrardanKızlar dün kan verdim sonucu çıkmış ayın
23 Aralık'ta 22.53
26 Aralık'ta 132 çıktı. 3 gun için de böyle artmış. Bat yarın.
Teşekkür ederim canimÇok iyi hayırlı olsun tekrardan
Tebrikler hayırlısı olsun MaşallahKızlar dün kan verdim sonucu çıkmış ayın
23 Aralık'ta 22.53
Çok güzel çıkmış değerin maşallah. Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahKızlar dün kan verdim sonucu çıkmış ayın
23 Aralık'ta 22.53
Hayır canım benim hep farklı bazen yüksek ateşte regl gelip, regl dönemi düşüyor, bazen bir kaç gün öncesinde
Benim sınıf öyleydi 4-5 çocuk geldi geçen hafta hep. “Enfluvir” şurubun adı kuzumEvet evet şurupla birden düşüyor 4 saat sonra 40 üstü ateş, adı ne şurubun olmadı ben de doktora söyleyeyim, inşallah kulağa vurmaz sizin de, okulda sınıfın yarısı yokmuş hastalıktan
Sağol canım bugün ateşi düştü şimdi küçük için endişeleniyorum aklımda bulunsunBenim sınıf öyleydi 4-5 çocuk geldi geçen hafta hep. “Enfluvir” şurubun adı kuzum
Ama bat tarihi geçmişse bir iki gün ve ateş yüksekse gebelikten kesin olarak suphelenebilirizTüh be ben kendimi çok inandırmıştım ateş düşmezse adet gelmez diye
İnşallah bebişin senledir canım benim kan ver verirsen beni yine etiketleKızlar şeytan dürttü uyandım test yaptım bu saatte erken gebelik silik çizgi çıktı kaset test yaptım sonra çizgi yok fnd_50 diğer kızlar
Bu yazdığım domuz gribi şurubu canım doktor yazarsa alırsın. Allah korusun zaten ne miktarda içmesi gerektiğini çocuğun yaş kilosuna göre söylüyor. Bir de 5. Gün bugün bizimkinin. Dün geçti sandım geceden sabaha kadar ateşi çıkmadı sabah da saatlerce olmadı ikindin birden 40 derece oldu doktor demişti zaten geçer gibi olur diye. Sen yine dikkat edersin takibini yaparsın inşallah atlatırız bir an önceSağol canım bugün ateşi düştü şimdi küçük için endişeleniyorum aklımda bulunsun
Comfort days, prodoctor, miratech yapmıştım bir ay, üçü de silik çıkmıştı sadece artımed erken gebelik olan silik çıkmamıştı negatif çıkmıştı ve ben o ay adet olmuştum o ay kimyasal mı oldum testler mi yine hatalıydı çünkü ben hep testlerden yana imtihan oluyorum bilmiyorum ama inşallah senin doğrudur bence kan ver canım direktComfort days markası
Tabiki asla zaten doktor yazmadan kullanmam, ilaç kullanmayı da çok zorda olmadığım sürece düşünmem, kızım geçen sene ilaç alerjisi yüzünden 3 gün hastanede yattı. Oğlum için de 3 gün bekledim ateşi düşsün diye bu sabahki randevuyu iptal ettim. Normalde düşmese gidecektik. Sadece doktorlar her ateşi grip olarak yorumlayıp antibiyotik yazıyorlar ama bu virüs kaynaklı ve ilacı farklı olan bir hastalık o nedenle aklımda bulunsun yazdım.Bu yazdığım domuz gribi şurubu canım doktor yazarsa alırsın. Allah korusun zaten ne miktarda içmesi gerektiğini çocuğun yaş kilosuna göre söylüyor. Bir de 5. Gün bugün bizimkinin. Dün geçti sandım geceden sabaha kadar ateşi çıkmadı sabah da saatlerce olmadı ikindin birden 40 derece oldu doktor demişti zaten geçer gibi olur diye. Sen yine dikkat edersin takibini yaparsın inşallah atlatırız bir an önce
Verdim gitti eczacıda ver dedi karşıda zaten sağlık ocağı vardı doktor ve ebe de iki testte de yanlışlık olamaz dedi gerekli bütün testleri yapacağız dedi 3 tüp kan verdim çıktım bakalım canım hayırlısı ben daha inanmadım ama betayı görmek zorundayımComfort days, prodoctor, miratech yapmıştım bir ay, üçü de silik çıkmıştı sadece artımed erken gebelik olan silik çıkmamıştı negatif çıkmıştı ve ben o ay adet olmuştum o ay kimyasal mı oldum testler mi yine hatalıydı çünkü ben hep testlerden yana imtihan oluyorum bilmiyorum ama inşallah senin doğrudur bence kan ver canım direkt
Hadi hayırlısı canım merakla bekliyoruzVerdim gitti eczacıda ver dedi karşıda zaten sağlık ocağı vardı doktor ve ebe de iki testte de yanlışlık olamaz dedi gerekli bütün testleri yapacağız dedi 3 tüp kan verdim çıktım bakalım canım hayırlısı ben daha inanmadım ama betayı görmek zorundayım