- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.141
Rica ederim canımTamam canım çok teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımTamam canım çok teşekkürler
Ateş takibi yapıyorum bat tarihi ateşim yüksek çıkınca test yaptım düşük çıksaydı regli bekleyecektimYaa gercekten mi nasıl anladınız peki
İnşallah canım 10. gün negatifi görmüştüm önceki gebeliğimde testini erken yapmışsın benceAy inşallah kuzum ya belki yarın yükselir ve testim pozitife döner
İnşallah hayırlısı olsun en yakın zamanda çok dua ediyorum Allah bu duyguyu layık olan herkese tattırsınBugün bende çok yıkıldım açıkçası iş yerindeydim hatta birazda ağladım içimi boşalttım yarın yine negatif görüp biraz daha ağlarım sonra adetimi beklerimki tekrardan yumurtlama denemeler olsun napalım kuzum sabredip beklicez rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah
Kaybettiğim gebeliğimde 9. Gün pozitif görmüştüm canım onun şeyine kapıldımİnşallah canım 10. gün negatifi görmüştüm önceki gebeliğimde testini erken yapmışsın bence
Amin canım inşallahİnşallah hayırlısı olsun en yakın zamanda çok dua ediyorum Allah bu duyguyu layık olan herkese tattırsın
Daha erken olabilir okuyoruz buralarda 1 2 gün sonra bi daha yap istersen hayırlısı olsun inşallahKaybettiğim gebeliğimde 9. Gün pozitif görmüştüm canım onun şeyine kapıldım
Yarın ateşim yüksek gelirse bida yaparım canımDaha erken olabilir okuyoruz buralarda 1 2 gün sonra bi daha yap istersen hayırlısı olsun inşallah
Geciktim bu arada 3 gün geçtiCanım kendini negatif testlerle üzme herzaman yanılma payları vardır çıksada çıkmada reglin gelmedikçe adetlerinde düzenliyse gecikmeyi bekle ve kan ver bir hafta geciktikten sonra
Kuzum hayırlısıni dilemekten başka çaremiz yok. Vardır Rabbimin bir bildiği. Vaktini bekliyordur elbet.Ben ne heyecanlar yaptım
Etiketle benide yoksa dilimden kurtulamazsinYarın ateşim yüksek gelirse bida yaparım canım
İnşallah canım dua ediyorum tabiki. Ya hemen yelkenleri indiriyorsun. Tikabasa nin yarın bat günü ama bak bugün yeni öğrendi hamile olduğunu günlerdir negatifti. Tevekkül edeceğiz herşey Allah'tan canımAy dua et kız belki yarın bi mucize olur ve pozitif olur
Kızzz benim de bat günüm sahiiii unuttum ben yaa.İnşallah canım dua ediyorum tabiki. Ya hemen yelkenleri indiriyorsun. Tikabasa nin yarın bat günü ama bak bugün yeni öğrendi hamile olduğunu günlerdir negatifti. Tevekkül edeceğiz herşey Allah'tan canım
Çok sağ ol canım benim çok geçmiş olsun size de geçen hafta ben olduğumda yatakta ağlamıştım ama kendi acıma değil oğluma bulaşır da o bu acıları nasıl çekecek diye. Ve bu hafta da korktuğum başıma geldi maalesef 4. Gün hala ateş birden 39-40 olabiliyor Allahım korusun canım inşallah bulaşmadan en az etkiyle geçer gider sizin evden deÇok geçmiş olsun benim oğlumda 3 gündür 40 derece ateşli ve uyku uyumuyorum o kadar yoğun bir dönemki daha sırada küçük var inşallah bulaşmaz ama tahminimce kuluçka döneminde kendimi unuttum vallahi
Kuzum pozitif gelirse herkese etiket atarım zaten ama negatif gelirse zaten biraz depresyona girer gelirim hiz bişey olmemış gibiEtiketle benide yoksa dilimden kurtulamazsin
Ay umut olduİnşallah canım dua ediyorum tabiki. Ya hemen yelkenleri indiriyorsun. Tikabasa nin yarın bat günü ama bak bugün yeni öğrendi hamile olduğunu günlerdir negatifti. Tevekkül edeceğiz herşey Allah'tan canım
Kuzum korkma çocuklar küçük gözüksede büyüklerden çok daha dirençli oluyorlar rabbim şifa verir inşallah en kısa zamandaÇok sağ ol canım benim çok geçmiş olsun size de geçen hafta ben olduğumda yatakta ağlamıştım ama kendi acıma değil oğluma bulaşır da o bu acıları nasıl çekecek diye. Ve bu hafta da korktuğum başıma geldi maalesef 4. Gün hala ateş birden 39-40 olabiliyor Allahım korusun canım inşallah bulaşmadan en az etkiyle geçer gider sizin evden de
Kizz literatüre geçecek ne diyosun ovülasyon testi ile bir ayda 10 gün pik gördü bugün hamile kesinleşti hcg hep negatifti. maşallah benim arkadaşıma Tikabasa Rabbim ol der ve olurKuzum pozitif gelirse herkese etiket atarım zaten ama negatif gelirse zaten biraz depresyona girer gelirim hiz bişey olmemış gibi
Ay umut oldu
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim inşallah yaKuzum korkma çocuklar küçük gözüksede büyüklerden çok daha dirençli oluyorlar rabbim şifa verir inşallah en kısa zamanda
Evett hormon tedavisi başlayacaktı neredeyse. Hergun pik.. adeti bekliyordu. Hamile çıktı. Ama ben hep hamilesin dedim ona inanmaktan vazgeçmedimAy 9 gün pik olan bu arkadaşımızmıydı maşallah o zaman ya