- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.101
Daha yeni mesaj attım ama ben elendim galiba kızlar bir damla kırmızı akıntı gibi bişey geldi . Regl oldum sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle bir garip oldu canımBnım Bi belirtim yok
Hatta yumurtladığımı bile hissetmedim bu ay
Çatlamanin kaçıncı günü oldu canim. Unutuyorum hep kusura bakma nolurValla artimedde almayın bildiğiniz gölge çıkarıyor sürekli bakın bugünkü yaptığım testi bırakıyorum resimde belki gözükmez ama canlıda görünüyor yani
Canım Allah razı olsun, en hayırlı vakitte nasip etsin RabbimAllahım bana da nasip et şöyle bir test görmeyi Amin hayırlı olsun canım
Cnm çok silik Bi çizgi var sanki fakatKızlar iyi akşamlar adetime 4 gün var öğürüntü falan oluyo ama kusma yok kasıklarımda ağrım var test yaptım şimdi erken gebelik bi bakar mısınız
10. Gün canım ama hamile değilim ateşim düştü karnım ağrıyor başka testte çıkmıyor bu gölgeÇatlamanin kaçıncı günü oldu canim. Unutuyorum hep kusura bakma nolur
Canım kaç dakikada çıktı bi çizgi var gözükenKızlar iyi akşamlar adetime 4 gün var öğürüntü falan oluyo ama kusma yok kasıklarımda ağrım var test yaptım şimdi erken gebelik bi bakar mısınız
Canım yarın sabah yaparsın hem daha iyi olur beni de etiketlemeyi unutma belirti olacak diye bir şey yok bu arada onu düşünme hiçBu sabah yapacaktım aslında sabah 6 da bir ter bir sıkışma zor attım kendimi banyoya sonrada uyuya kalmışım koştur koştur işe kısmet olmadı gelmezse yarın sabah yaparım artık dedim, hiç belirtim yok gerçi ne adet belirtisi ne gebelik anlamadım bu ay
Bekleyelim bakalım canim daha erken inşallah kırmızılar gelmez de hamile olmuşsundur10. Gün canım ama hamile değilim ateşim düştü karnım ağrıyor başka testte çıkmıyor bu gölge
Yarınki ateşim ve testim herşeyi belli eder kuzum hamile değilsemde inşallah adetim hemen gelirBekleyelim bakalım canim daha erken inşallah kırmızılar gelmez de hamile olmuşsundur
5 dakika da çıktıCanım kaç dakikada çıktı bi çizgi var gözüken
Canım var gibi duruyor yarın farklı bir marka ile tekrarla istersen ilk idrarla ondada çıkarsa gözün aydın5 dakika da çıktı
Ben çizgi görüyorum canım inşAllah yanıltıcı değildirKızlar iyi akşamlar adetime 4 gün var öğürüntü falan oluyo ama kusma yok kasıklarımda ağrım var test yaptım şimdi erken gebelik bi bakar mısınız
İnşallah hayırlısı olsun canım ama gönlümüzdekini Rabbim biliyor..Yarınki ateşim ve testim herşeyi belli eder kuzum hamile değilsemde inşallah adetim hemen gelir
Öyle tabi kuzumİnşallah hayırlısı olsun canım ama gönlümüzdekini Rabbim biliyor..
O silik çizgiyi bende gördümKızlar iyi akşamlar adetime 4 gün var öğürüntü falan oluyo ama kusma yok kasıklarımda ağrım var test yaptım şimdi erken gebelik bi bakar mısınız
Var canım bende gördüm inşallah hayırlısı olsunKızlar iyi akşamlar adetime 4 gün var öğürüntü falan oluyo ama kusma yok kasıklarımda ağrım var test yaptım şimdi erken gebelik bi bakar mısınız
Tamam canımCanım yarın sabah yaparsın hem daha iyi olur beni de etiketlemeyi unutma belirti olacak diye bir şey yok bu arada onu düşünme hiç