- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.921
Hangisi yavrum iki tane var.bebekheyecani efektsiz de bellıde o testın markası ne
Letu. Canım ..Sana verdiği yumurta ilacının ismi ne canım
Ben de tam kaset olanda gölge gördüm ama.Hangisi yavrum iki tane var.
Ayyyyy inşallah valla ben hiç görmedimBen de tam kaset olanda gölge gördüm ama.
canım kaset testte gölge var efeksiz olanda var 2 gün bekle bence tekrar yap daha net görürüsünAyyyyy inşallah valla ben hiç görmedim
Ustekı ınnovıta zaten alttakı kuzumHangisi yavrum iki tane var.
Günaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
Daha çok erken canım ya ben senden çok umutluyum bu ay. Ama 31i değil miydi batGünaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
Yaaaaa ben asla görmedim. İnşallah öyledir yavrum tekrar yaparımcanım kaset testte gölge var efeksiz olanda var 2 gün bekle bence tekrar yap daha net görürüsün
Artımed canımUstekı ınnovıta zaten alttakı kuzum
Yaaaaa yiycem sizin umudunuzu ya. Hepiniz ağız birliği yapmış gibi aynı şeyi söylüyorsunuzDaha çok erken canım ya ben senden çok umutluyum bu ay. Ama 31i değil miydi bat
var var canım yani öyle görünüyor benim adet gelecek gibi bi türlü gelmedi her lavaboya gittiğimde camur gibi akıntı var anlamadım gitti normalde adetim geldiğinde direk kırmızıları görürüm dengemiz mi bozuldu bat günüm yarın bakalım ne olcakYaaaaa ben asla görmedim. İnşallah öyledir yavrum tekrar yaparım
İnşallah yerleşmedirvar var canım yani öyle görünüyor benim adet gelecek gibi bi türlü gelmedi her lavaboya gittiğimde camur gibi akıntı var anlamadım gitti normalde adetim geldiğinde direk kırmızıları görürüm dengemiz mi bozuldu bat günüm yarın bakalım ne olcak
Artımed canım
sanmam test negatifti canım beni uğraştıracak sonrada dökülçek kırmızılarİnşallah yerleşmedir
Paketi de artımed canım. Ya demek ki insanın kendine hayrı olmuyo kim baksa gördüm dedi. Ben göremedimfnd_50 yanlış sonuç veren testi bu canım sanırım paketi nasıldı bende efektsiz gördüm çizgiyi
Ateş yüksek ilerliyor İnşAllah düşmez. Hakkında en hayırlısı olsun İnşAllahGünaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
Amin canım benim inşallahAteş yüksek ilerliyor İnşAllah düşmez. Hakkında en hayırlısı olsun İnşAllah
Açıkçası bende gördüm ama pembe çizgi görmeden umutlanmak insanı üzüyor canımİnşallah vardır. Efektli olduğu için kendimi inandırmıyım dedim.
Altıner böyle degıl dış pakedını atsanaArtımed canım
Amin inşallah yavrumAçıkçası bende gördüm ama pembe çizgi görmeden umutlanmak insanı üzüyor canımİnşAllah gitgide pembeleşir