- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.901
Valla herkes öyle diyo ne bileyim hepinizin içine mi doğdu nedirOlumsuz düşünme hiç canım ben senden umutluyum valla
Bakalımmm , ama minicik de gölge olmasıı gerekmez miKırmızılar gelene kadar umut vardır
Canım yumurtlama ve çatlamandan eminsen üzerindende 11-12 gün geçti hala pozitif görmediysen elveda malesefKızlar bugün normal şartlarda adet günü ama ben 30 günde 1 olduğum için 2 gün var. Sabah test negatif. Umutlara elveda mı bu ay sizce
Bazen olmuyo canım. Bat günü negatif çıkıp ertesi gün pozitif çıkan oluyorBakalımmm , ama minicik de gölge olmasıı gerekmez mi
Melooom bu ay kı pozıtıf patlamaları bızlerın olsuuunnnİnşallah canı yaa hayırlıs diyelim
AminnnMelooom bu ay kı pozıtıf patlamaları bızlerın olsuuunnn
Canım ateş dalgalanabilir benimde bekleme süresinde bir gün baya düşmüştü senin daha 1 hafta var, umut her zaman varAynen kuzum ateşin yüksek gidiyor bence umut vadediyorsun benim ateş düşüşe geçti karnımda ağrıyor geliyor gelmekte olan
Kuzum çatlamayı biliyorum ama ya 17 sinde çatladı bugün 10. Gün olsa çıkardı zaten karın ağrımda adet ağrısı gelecek yani belliCanım ateş dalgalanabilir benimde bekleme süresinde bir gün baya düşmüştü senin daha 1 hafta var, umut her zaman var
Canım sen hiç endişe etme benim doktorum kimyasal gebelik diyebilmek için kanamanın sökülmesi gerekiyor demişti tamamen sağlıklısın bence sende bebişinde28 i ama.adetlerim düzensizdir pko var bende..sancı da çok şiddetli değil. Ama korkuyorum
Askım barız gölge var nasıl gormedın acaba yınede bekle daha var yarın yap bıdahaGünaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
Sana verdiği yumurta ilacının ismi ne canımBen tüp bebek Dr una gidiyordum. Dr bana dedi eskiden gün aşırı ilişki öneriyordm 2 günde bir .şimdi her gün. Bana yumurta ilacı verdi ama.catlatma iğnesi vermedi artık onun da etkinliği yook dedi .cidden verdiği ilaci.kullandim. tüm günleri değerlendirdim. İlişkiden sonra ayağa kalkmadim ayıp olacak belimin altına kalcamin altına yastık koyup bacaklarımı duvara dayadım. Sabaha kadar duş almadım yani dikkat ettim. Dediklerini uyguladım. Sen de dikkat et.
Aminnnnn canoooo inşallah olsun artım yaaaaaMelooom bu ay kı pozıtıf patlamaları bızlerın olsuuunnn
Kuzum ben ora görüyorum çizgiyiGünaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
Aşkım efektten sonra gördüm de. Dikkate almıyım dedimAskım barız gölge var nasıl gormedın acaba yınede bekle daha var yarın yap bıdaha
İnşallah vardır. Efektli olduğu için kendimi inandırmıyım dedim.Kuzum ben ora görüyorum çizgiyi
Sen kendin dikkatli bakarsan efelsiz de görürsün canımİnşallah vardır. Efektli olduğu için kendimi inandırmıyım dedim.
Efektsiz mi gördün senSen kendin dikkatli bakarsan efelsiz de görürsün canım