- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.961
YaaaEvett bebiş 41 çıkmış
Evet hakkım artık yanisahdbajhasfhasf yaaa her topıkte emojımı ıstıyorsun sennnmaşallah sana
30 Aralık canım Eylülde ölü doğum yaptım 24 haftalık. Gece yaptım içime bir şey düştü dayanamayıp bir erken üç kaset test aldım bata kadar da diğer kasetleri yaparım yumurtlama 16 çatlamayı 17 de gördümCanım ben göremedim maalesef bat ne zamandı
Çok sağol bebişimYaaahadi hayırlı olsun canım benim çok sevindim arkandan bizi de sürükle
Bn göremedim cnmEki Görüntüle 3182385 Eki Görüntüle 3182386 kizlar hayalet bir çizgi ben goruyormuyum yoksa yokmu sizce
Ben bat gününden 1 gün sonra 24 görmüştüm sonra arttı hiç canını sıkma canımArkadaşlar merhaba, bugün bat günüm ve kan verdim. Değerim 44.20 çıktı. Sizce düşük mü. Daha önce kimyasal geçirdim çok korkuyorum(
Bat gününde 100ün üzeri mi çıkması gerekiyordu?
Tamam bebişim inşallahbebekheyecani kuzum senin bata daha var gibi değil mi çıkmasa da daha var çünkü. Ateş yüksek gidiyor bata yakın yap bir de inşallah bebeğin seninledir
Göremedım cnm
Ben de göremedim canım kendi testimde de göremedim. Çok üzücü ama artık gözüm otomatik olarak koyuyor sanki oraya iyice kafam gittiEki Görüntüle 3182385 Eki Görüntüle 3182386 kizlar hayalet bir çizgi ben goruyormuyum yoksa yokmu sizce
Goremedim maalesef.Eki Görüntüle 3182385 Eki Görüntüle 3182386 kizlar hayalet bir çizgi ben goruyormuyum yoksa yokmu sizce
Aynen ya benimdeBen de göremedim canım kendi testimde de göremedim. Çok üzücü ama artık gözüm otomatik olarak koyuyor sanki oraya iyice kafam gitti
Deme yaŞu alttaki beyaz test artımedin sürekli çizgi çıkaran sahte testi nerede görsem tanırım benim ciğerimi iki ay yaktı çünkü. Ama inşallah sende gebelik oldugu için çıkmıştır o gölge canım yoksa bu testlerin piyasadan kökünü kurutmak gerekPapatyamaviss
Evet canım senin testte ben de görmedim.Ben de göremedim canım kendi testimde de göremedim. Çok üzücü ama artık gözüm otomatik olarak koyuyor sanki oraya iyice kafam gitti
Kan testi en iyisi.Aynen ya benimde10.gun bugün catlamadan sonra
bende oyuzden sordum kuzum malesef aynısı cunku sen farklı marka kaset al vaktın varsa onla yapDeme ya
Artımed hassas dediniz diye alayım demiştim. Eczaneden aldım. Baktım pakette artımed yazıyor. Şüphelenmedim açıkçası sahtedir diye. 5 tane aldım bi de. Neyse başka testle yaparım artıkbende oyuzden sordum kuzum malesef aynısı cunku sen farklı marka kaset al vaktın varsa onla yap
valla kuzum bızde gecen ay funda sayesınde farkettık orjınal artımed ıle bunun arasındakı farkı o kızcem de ıkı aydır onları yapıp yapıp kımyasal oldu dıye uzuluyordu megersem test yuzundemıs.Orjınal artımed t1 t2 lı olan kasetArtımed hassas dediniz diye alayım demiştim. Eczaneden aldım. Baktım pakette artımed yazıyor. Şüphelenmedim açıkçası sahtedir diye. 5 tane aldım bi de. Neyse başka testle yaparım artık
O zaman eczaneye söyliyimvalla kuzum bızde gecen ay funda sayesınde farkettık orjınal artımed ıle bunun arasındakı farkı o kızcem de ıkı aydır onları yapıp yapıp kımyasal oldu dıye uzuluyordu megersem test yuzundemıs.Orjınal artımed t1 t2 lı olan kaset