- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.881
Takılma olur mu bizdeki de can ovülasyon olmasa ayın her günü asla, 2 güne 1 bile zorAjsjsjdj cidden , doktorum da bana ovulasyona takılma 2 günde 1yap demisti . Sık olması her türlü iyi
Ah o düzensizlik. Benim tiroid kendiliğinden düzeldi ya hipotirod vardı diyabet var pko var . İnşallah şifa olur canım.Kilom iyi. Bende tiroid de var. İlaç kullanıyorum değerlerim şuan iyi o konuyu sabitledim. Ben de doğum kontrol hapıyla korunuyodum sonra ilaçsız bir döneme gireyim diye prezv. korunmsya geçtik. 6-7 ay gayet iyiydi adetlerim geçen ay yine cozuttu ilaçla adet gördüm. Bi de şuan arı sütlü polenli bi karışıma başladım. Hem yumurta kalitesine iyi geliyormuş hem de adet döngüsünü düzenliuyomuş
Benim gittiğim Dr tamamen özeldi SGK anlaşması yok bahçeci Diyarbakır. Ama onun disinda eşim öğretmen MEB kartıyla yüzde 20 indirimli özel hastaneler..Kızlar konu biraz değişik olacak ama biliyorsunuz bu hamilelik öncesi bile doktora sık gitme durumları falan filan bütçe meselesi. Özel sigortası olan var mı . Bende yaptırmak istiyorum ama zerre bilgim yok. Bilgisi olan
Benim de hipotiroidi. Ve 3 ay oldu teşhis konulalı. ve her zaman değerlerim kötü değildi. Ve cok hızlı düzeldi. Antikorlarım düştü hemen.benimki de zamanla düzelir mi sizce. Ne yaptınız düzelmesi içinAh o düzensizlik. Benim tiroid kendiliğinden düzeldi ya hipotirod vardı diyabet var pko var . İnşallah şifa olur canım.
Hsjddjdj aynen yoksa cidden perişan olur insan ahahahaAyın her günü değil şekerim yumurtlama haftası hergun sonra dinlenme. Haftada bir falan
Hala regl olmadım kızlar yarın test yapicam inşallah21 Aralık'ta yaptırdım uygulamaya göre bugün bat benim elle tuttuğum tavkime göre yarın
Kendiliğinden düzeldi çünkü ekstra bir şey yapmadım.Benim de hipotiroidi. Ve 3 ay oldu teşhis konulalı. ve her zaman değerlerim kötü değildi. Ve cok hızlı düzeldi. Antikorlarım düştü hemen.benimki de zamanla düzelir mi sizce. Ne yaptınız düzelmesi için
Canım benimde kızımda başladı taki dogum edene kadar aşırı yoruluyordum uzandıgın yerde çarpıntım oluyordu inşallah seninkide bir belirtidirHamile olanlara sorum olucaktı hiç kalp çarpıntısı yaşadınız mı? Ben 3 ay önce boş gebelik geçirmiştim o zamanlar da kalp çarpıntım oluyordu şimdide olmaya başladı sizler yaşadınız mı? Belirti midir bu
Maşallah canım, hayırlı sonuçlar olsun inşallahGünde bir kere gelip kesiliyor canım bugün de battı olmadım yarın da kan sonucu çıkıyor bakalım hayırlısı sen nasıl oldun sende var mı bir sıkıntı ondan sonra geldi mi bir şey kan vermeyi düşünüyor musun
İnşallah canım çok sağolMaşallah canım, hayırlı sonuçlar olsun inşallahbende bir şey gelmedi sonra ama akıntı, ıslaklık hissi var. Uyku düzensizliği var.
Kuzum ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım çok memnun kaldım bitmesine az kaldı fiyat ne çıksada yenilicem doğumuda dahil ettiriyorum ben ya tutarsa hesabı. Mesela ben sigortayı o zaman 3500 e yaptırmıştım 10 muayene hakkım vardı kürtaj olmam gerekiyordu hastane 4500 fiyat çıkardı sigortam şansıma karşıladı hiç para ödememiş oldum. O yüzden bitince direk yenilicemKızlar konu biraz değişik olacak ama biliyorsunuz bu hamilelik öncesi bile doktora sık gitme durumları falan filan bütçe meselesi. Özel sigortası olan var mı . Bende yaptırmak istiyorum ama zerre bilgim yok. Bilgisi olan
Günaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
Tamam bebişim. Ateş yükselmeye devam ediyor zatenKuzum belki ateşe göre bidaha yumurtlama olmuştur senin 2 gün sonra ateş düşmezse bence testi yenile
Aynen kuzum ateşin yüksek gidiyor bence umut vadediyorsun benim ateş düşüşe geçti karnımda ağrıyor geliyor gelmekte olanTamam bebişim. Ateş yükselmeye devam ediyor zaten
Valla bi umut diyorum ama. Çok da sanmıyorum bakalım hayırlısı artıkAynen kuzum ateşin yüksek gidiyor bence umut vadediyorsun benim ateş düşüşe geçti karnımda ağrıyor geliyor gelmekte olan
Kırmızılar gelene kadar umut vardırKızlar bugün normal şartlarda adet günü ama ben 30 günde 1 olduğum için 2 gün var. Sabah test negatif. Umutlara elveda mı bu ay sizce
Olumsuz düşünme hiç canım ben senden umutluyum vallaValla bi umut diyorum ama. Çok da sanmıyorum bakalım hayırlısı artık