Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ah o düzensizlik. Benim tiroid kendiliğinden düzeldi ya hipotirod vardı diyabet var pko var . İnşallah şifa olur canım.

Benim gittiğim Dr tamamen özeldi SGK anlaşması yok bahçeci Diyarbakır. Ama onun disinda eşim öğretmen MEB kartıyla yüzde 20 indirimli özel hastaneler..

Ah o düzensizlik. Benim tiroid kendiliğinden düzeldi ya hipotirod vardı diyabet var pko var . İnşallah şifa olur canım.
Benim de hipotiroidi. Ve 3 ay oldu teşhis konulalı. ve her zaman değerlerim kötü değildi. Ve cok hızlı düzeldi. Antikorlarım düştü hemen.benimki de zamanla düzelir mi sizce. Ne yaptınız düzelmesi için

Kendiliğinden düzeldi çünkü ekstra bir şey yapmadım.

Canım benimde kızımda başladı taki dogum edene kadar aşırı yoruluyordum uzandıgın yerde çarpıntım oluyordu inşallah seninkide bir belirtidir

Maşallah canım, hayırlı sonuçlar olsun inşallahbende bir şey gelmedi sonra ama akıntı, ıslaklık hissi var. Uyku düzensizliği var.

Kuzum ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım çok memnun kaldım bitmesine az kaldı fiyat ne çıksada yenilicem doğumuda dahil ettiriyorum ben ya tutarsa hesabı. Mesela ben sigortayı o zaman 3500 e yaptırmıştım 10 muayene hakkım vardı kürtaj olmam gerekiyordu hastane 4500 fiyat çıkardı sigortam şansıma karşıladı hiç para ödememiş oldum. O yüzden bitince direk yenilicem

Günaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.

Eklentiler

• IMG_20221226_064814.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20221226_072929.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20221226_065024.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2022-12-26-07-45-38-448_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 75
Günaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
Kuzum belki ateşe göre bidaha yumurtlama olmuştur senin 2 gün sonra ateş düşmezse bence testi yenile

Tamam bebişim. Ateş yükselmeye devam ediyor zaten
Aynen kuzum ateşin yüksek gidiyor bence umut vadediyorsun benim ateş düşüşe geçti karnımda ağrıyor geliyor gelmekte olan

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-26-07-49-21-374_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…