Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım ateş dalgalanabilir benimde bekleme süresinde bir gün baya düşmüştü senin daha 1 hafta var, umut her zaman var
Kuzum çatlamayı biliyorum ama ya 17 sinde çatladı bugün 10. Gün olsa çıkardı zaten karın ağrımda adet ağrısı gelecek yani belli

28 i ama.adetlerim düzensizdir pko var bende..sancı da çok şiddetli değil. Ama korkuyorum 😟
Canım sen hiç endişe etme benim doktorum kimyasal gebelik diyebilmek için kanamanın sökülmesi gerekiyor demişti tamamen sağlıklısın bence sende bebişinde

Ben tüp bebek Dr una gidiyordum. Dr bana dedi eskiden gün aşırı ilişki öneriyordm 2 günde bir .şimdi her gün. Bana yumurta ilacı verdi ama.catlatma iğnesi vermedi artık onun da etkinliği yook dedi .cidden verdiği ilaci.kullandim. tüm günleri değerlendirdim. İlişkiden sonra ayağa kalkmadim ayıp olacak belimin altına kalcamin altına yastık koyup bacaklarımı duvara dayadım. Sabaha kadar duş almadım yani dikkat ettim. Dediklerini uyguladım. Sen de dikkat et.
Sana verdiği yumurta ilacının ismi ne canım

Ben de test yaptım bugün negatif. Yine hayaller hayal oldu. Bide 15 ine çekti ovulasyonu bı ara sonra yine 12 sine çekti. Bugün ayrıca yine akıntı geldi sabah yumurta akı gibi. Ama dunku ilişkiden kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum kızlar sizce?
Artij adet olsam 45 gündür olmuyorum düzenim bozuldu iyice 😥

Eklentiler

• IMG_20221226_085401.jpg
    IMG_20221226_085401.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 43
X