- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.941
Evde canım testler. Paketinde de artımed yazıyordu ama. Ona dikkat ettim ben de. Eczaneden aldım.Altıner böyle degıl dış pakedını atsanafnd_50 bın sahte pozıtıf çıkaran teste benziyor
Paketi de artımed canım. Ya demek ki insanın kendine hayrı olmuyo kim baksa gördüm dedi. Ben göremedim
Şu alttaki beyaz test artımedin sürekli çizgi çıkaran sahte testi nerede görsem tanırım benim ciğerimi iki ay yaktı çünkü. Ama inşallah sende gebelik oldugu için çıkmıştır o gölge canım yoksa bu testlerin piyasadan kökünü kurutmak gerekGünaydın kızlarım. Sabah bi test yapayım dedim kalbim kadar beyaz çıktı.sol göğsüm baya ağrıyo sadece dünden beri. Hamile değilim galiba.
Paketi artımed olup içi sahte çıkan da oldu canım ve bence bu sahtesi nerede görsem maalesef tanırımOh iyi paketi artimedse orijinal ürün canım
Valla ben bariz gördüm
Paketi artımed olup içi sahte çıkan da oldu canım ve bence bu sahtesi nerede görsem maalesef tanırım
Ay nolduuu değerin çıktı mı aşko senin ben baktım göremedim
Canım üzerine bir iki damla su damlat kaybolursa kuruma çizgisi kaybolmazsa hcg diyebiliriz ama yine de testi tekrarlamakta fayda varKızlar kuruma çizgisi oldugu nasıl anlaşılır
Siz anlıyomusunuz
Şu teste de bir bakabilir misiniz ?
Evett bebiş 41 çıkmışAy nolduuu değerin çıktı mı aşko senin ben baktım göremedim
Canım ben göremedim maalesef bat ne zamandıŞu teste de bir bakabilir misiniz ?
sahdbajhasfhasf yaaa her topıkte emojımı ıstıyorsun sennn