- 9 Mart 2022
- 8.241
- 6.269
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.741
Benim karışık biraz kürtajdan sonra regl düzenim bozuldu 33le 29 arası değişiyor 29a göre 2 günüm var 33e göre 6Bi çizgi var sankibat ne zaman canım
Ama iki gündür böyle hiç koyulaşmıyorCanım çizgi var
Ama iki gündür böyle hiç koyulaşmıyorpredictor early markası birde
Hemen çıkıyor ama gözümle zor seçiyorum acaba testim kendi çizgisi mi diyorumHmm anladım cnm peki hemen mi çıkıyor bu çizgi
Adetine kaç gün var kaset test yap birde
Övülasyon testimde devamlı böyle çıkıyorHmm anladım cnm peki hemen mi çıkıyor bu çizgi
Adetine kaç gün var kaset test yap birde
Sen bence hamilesin bak görÖvülasyon testimde devamlı böyle çıkıyor
İnşAllah öyledir bu belirsizlik beni bitirdi artık net bir şey görmek istiyorum ama olmuyorSen bence hamilesin bak gör
Hemen çıkıyor ama gözümle zor seçiyorum acaba testim kendi çizgisi mi diyorum33e göre 6 günüm var 29a göre 2 kürtajdan sonra regl düzenim böyle oldu
Övülasyon testimde devamlı böyle çıkıyor
Öyle yapıcam sarı akıntımda var azar azarYani ben bundan 1 kere kullanmıştım çok hafif çizgim vardı değer 12 çıkmıştı ama kimyasal olmuştu yanılma payı ne kadar bilmiyorum o yüzden cnm
Bekle bakalım adetine 3 gün kala kaset test yaparsın
Böyle oluyor önceki boş gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrenmiştim ama arkasından erken gebelik testi yapmıştın pozitif görmüştümKoyu cikinca birkaç konuda hamilelik olduğunu görmüştüm cnm ama yeterli koyulukta böyle olmasimi nasıl acaba
Böyle oluyor önceki boş gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrenmiştim ama arkasından erken gebelik testi yapmıştın pozitif görmüştüm
İnşallah tutmustur canım güzel haberlerini bekliyoruzYok artimed değildi başka markaydı ya dikkat etmedim. Salı günü erken gebelik yapacagim zaten başka da yapmam
Canım gebelik testi yapmış mıydın kaçırdım onu :/ inşallah hayırla vardırİnşAllah öyledir bu belirsizlik beni bitirdi artık net bir şey görmek istiyorum ama olmuyorsizide darlıyorum burda helal edin hakkınızı strese girdim çünkü
Bugün yaptım böyle çıktı ama emin olamıyorum 2 gün öncede böyleydi çünküCanım gebelik testi yapmış mıydın kaçırdım onu :/ inşallah hayırla vardır
İnsallaahhhİnşallah tutmustur canım güzel haberlerini bekliyoruz
Merhabalarr bendede oluyor süreklı ıslaklık hıssı hatta Ağustos annelerınden okuyorum bazen ıste leke gördum falan fılan bır an acaba lekemı geldı kanmı geldi diye bi endıse duyuyorum wc gıdıyorum sadece akkntı kızların dddıgı gıbı sumuksu oluyo bazen bazen cok yogun ıslaklık oluyor . Takıntı oldu her wc gıttıgmde korkkaarak ındırıyorum ıc camasırı sankı bısı gorcek mısım gibiHerkeslere hayırlı pazarlar, güzel bir gün olması dileğiyle
Yeni hamişlere bir sorum olacak, genital bölgenizi sürekli ıslak hissediyor musunuzsanki böyle sürekli akıntı olmuş veya adet olmuşsunuz gibi sürekli kontrol halindeyim, ama sonuç peçete silince gelen az bir ıslaklık bazen sarı sümüksü akıntı, çamaşırımda hiç bir şey yok. Sizde de bu var mı? @pozitifbiri demişti genital bölgem terliyor diye acaba bu öyle bir şey mi?
ekimm24 @Deepblues @Mervenur277 Sirius2023 @bitliKedi @ElizabethHarmon