Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Gördüm canım, kuruma gibi ama belli de olmaz bu işler, bazen sonradan çıkan ikinci cizgi ile hamile olduğunu öğrenenler olabiliyor
Kurumayla gebelik çizgisini nasıl ayırıyorsunuz yaw şuan heycanlandim bak midem bulaniyor heyecandan salı günü erken gebelik yapacagim cumada zaten kan verme günüm çok stresliyim çok

Bide arkadaşlar benim çok kasıklarım ağrıyo sanki böyle adet olucakmış gibi ama adetime daha çok var bel ağrım falan var hamile olabilir mi sizce göğüsüm ağrımıyo ama
Olabilir canım herkeste her belirti olacak diye bir şey yok, benim göğüsleri büyüdü ama ağrı yok mesela

Yaa duygulandım masallah o mınıge

Birde çipli mi ne aşılama yapılıyor sanırım tabi özel polikniklerde bemnde tahliller vs normal hersey önümüzdeki ay gidicez bakalm belki diyebilir aşılama hakkımzda hayırlısı
Canım çipliyi spermde sorun varsa öneriyorlar benim öğrendiğim kadarıyla yani spermler daha iyi yıkanıyor daha iyileri hızlıları kalitelileri falan ayıklanıyor gibi bişey
Ben de bir ihtimal önümüzdeki bir kaç ay içinde düşüneceğim

Bende tam anlamıyla bilmiyorumda duymuştum ve tabi özellikle ozellerde yapıyorlar biraz maliyetli diye herhalde bakalm önümüzdeki ay doktor ne diyecek

Beni eklememissin hala Papatyamaviss sat 3 Aralık. bat 31 Aralık

Canım bekleyelim, stres yapma varsa zaten görünecek inşallah stresle yorma vücudunu, dinleme kendini

O _okyanus bizimki cipli oldu kızlar. Sprem konusunda sıkıntı yoktu morfoloji iyiydi ama yinede yıkanıp ayiklaniyor ve en iyiler koyuluyor. Yikanmadan önce 104 milyondi yıkandı ayiklandi 28 milyona düştü. Başarılı olma şansını daha çok arttırıyor bence bu işlem

Duymuştum o çipliyi bakalm doktor ne diyecek hangi tedaviyi söyleyecek

Evet ben de öyle duydum okudum yani olasılığı da arttırıyormuş otomatikman bana da ondan lazım olacak sanırım biz de biraz problem çıktı malesef yıkıldık biraz ama nasip işte denemeye devam

Evet ben de öyle duydum okudum yani olasılığı da arttırıyormuş otomatikman bana da ondan lazım olacak sanırım biz de biraz problem çıktı malesef yıkıldık biraz ama nasip işte denemeye devam
Banada erken menopoz dediler yaş 30 neredeyse. Düşünsene erken menepoz... Ama Rabbim ol dedikten sonra herşey mümkün hayırlısı olsun inşallah canım

Banada erken menopoz dediler yaş 30 neredeyse. Düşünsene erken menepoz... Ama Rabbim ol dedikten sonra herşey mümkün hayırlısı olsun inşallah canım
( yaa neden öyle dedi doktor amh mı çok düşük
Ben de sap yumurtalığımı kaybettiğimde bir kaç sene sürmez menepoza girersin dedi doktorun teki böyle genç görünmene git olmana bakma dedi bide dalga geçer gibi eşim dövcekti adamı ne niçim konuşuyon diye tersledi ama adetlerim gayet düzenli devam ediyor çok şükür tek taraf ve yaşım olmasına rağmen her ay 4 5 yumurtam sadece sol tarafta oluşuyor buna da şükür herşey Allah tan ama eşiminde sıkıntısı olması biraz kırdı umudumu sigara da kullanıyor takviye falan başladım uygulamaya
Önceden hel kendim için araştırırdum son bir haftadır sadece erkek araştırıyorum artık nasip kısmet Allah büyük

Rabbim yardımcıniz olsun canım inşallah çok aratmadan gelir. amh 1.1 benim. Sağda ve solda 2 3 yumurta var benim ancak. Hatta aşılamada bile 1 yumurta yeteri büyüklüğe gelmişti.. Rabbimden umut kesilmez. Ama sigara kötü bir etken. Dr sordu sigara varsa olmaz sigara bırakılacak diye şükür bizde yok zaten. Erkekte en büyük etkenmis umarım çözersiniz. Omepa Q10 var onu bir araştır. Eczacı arkadaşım eşine kullandiriyor. aşılamada bende kullandım. Eşinin sıkıntısı neyse belki faydalı birşey olabilir. Hatta birlikte bile kullanabilirsiniz Vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…