- 9 Mart 2022
- 8.241
- 6.269
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.781
Bende çıktı ben hamileyim hiç yüzümde olmazdı bir tane de çok büyük omzuma yakın var
Ben hamile değilim canım. Sen nasılsın iyi misin?Kızlar ne zamandır uğrayamadım T TASUU @Safransari ve melisa ve diğer arkadaşlardan hamile olan var mı? Umarım vardır
Ya üzülmeye gerek yok inşallah ocak ayı getirsin bebişleri iyiyim canım sen nasılsın yeni bir ay umutla gelsinBen hamile değilim canım. Sen nasılsın iyi misin?
Sizinle de tarihlerimiz aynı yumurtlama belirtileriniz var mı ? Ne zaman test yapmalıyız18 Aralık canım. İnşallah
Bende de tik oldu, her dakika gidip silesim var ama bir o kadar da korkuyorum kırmızıları görücem diyeMerhabalarr bendede oluyor süreklı ıslaklık hıssı hatta Ağustos annelerınden okuyorum bazen ıste leke gördum falan fılan bır an acaba lekemı geldı kanmı geldi diye bi endıse duyuyorum wc gıdıyorum sadece akkntı kızların dddıgı gıbı sumuksu oluyo bazen bazen cok yogun ıslaklık oluyor . Takıntı oldu her wc gıttıgmde korkkaarak ındırıyorum ıc camasırı sankı bısı gorcek mısım gibidoktora henuz gıtmedıgmden ne durumdayız bılmıyorum
Ben de kızımda kurudum, ama oğlumda her dakika çamaşır değiştirirdimCanımbenim akıntı hiçbir gebelikte olmadı. Şimdi de kuruyum. Ama battan önce bir akıntım oldu. Regl geldi dedim, dediğin gibi akıntıydı
Ben umut vadediyorum canım,Kızlar ne zamandır uğrayamadım T TASUU @Safransari ve melisa ve diğer arkadaşlardan hamile olan var mı? Umarım vardır
Bugun test yaptınmıElizabethHarmon alt karın ağrısı bende çok yaşadım, adet öncesi ve geçtikten sonrada ara ara oluyor. Bence bebekten ziyade gaz sıkışmasından oluyor, çünkü sonrasında içimdeki kotülüklerden kurtuluyorum
Benimki de öyle çıkıyor erken gebelik yaptım böyle çıktıKızlar merhaba. Bat günüm 25 Aralık bugün.
En son 22 aralık perşembe gebelik testi yaptım negatifti.
Bat'a kadar test yok dedim bat'ta pazara denk geldi elimde gebelik testi yok ovulasyon yaptım bu şekilde çıkıyor. sizce gebelik olma ihtimali var mı yoksa tam bat günü yumurtluyor muyum?
Eki Görüntüle 3182161
Yaa üzüldüm adınıza inşallah ocak ayında hamile kalırsınız aminnnKızlar ben o kadar belirtiye ragmen kırmızlıları gördüm sabahda ateşim 36.2 ye düşmüştü 2 saat sonra adet oldum malesef ocak ayına transfer oldum
Merhabaaa gebelik testnizde silik çizgi mii var tam göremedim? Bat gününüz ne zamandı??Benimki de öyle çıkıyor erken gebelik yaptım böyle çıktı
Çok isterim size o haberi vermeyi. Hepinizin aynı anda içine mi doğdu noldu bilmiyorum. Hep beraber aynı şeyi söylüyorsunuzbebekheyecani ya ben sana en bastan me dıyorum senı pozıtıf görmeden rahat etmıyecegm cok degıl bırkacgune vereceksın o haberııu misafirim var sehırdısından cok aktıf olamadımm girip hamılemkalan var mı dıye bakıyorum güzel haberler beklıyorum
Canım benim 16 aralıkta çatladı yumurtam. Şimdi adet bekliyorum bakalım ya da hamilelik. Yanlış yazmışım 18i.yumurtlamadan 10 gün sonra çıkabilir diyorlar ama ben cesaret edemiyorumSizinle de tarihlerimiz aynı yumurtlama belirtileriniz var mı ? Ne zaman test yapmalıyız
Bakalım hayırlısı olsun 3-4 gün sonra erken gebelik yapmayı düşünüyorum 10 gün sonra pozitif olanlar oluyor diyeCanım benim 16 aralıkta çatladı yumurtam. Şimdi adet bekliyorum bakalım ya da hamilelik. Yanlış yazmışım 18i.yumurtlamadan 10 gün sonra çıkabilir diyorlar ama ben cesaret edemiyorum