Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bende de tik oldu, her dakika gidip silesim var ama bir o kadar da korkuyorum kırmızıları görücem diye sağlıkla gelsin kuzular

Kızlar ne zamandır uğrayamadım T TASUU @Safransari ve melisa ve diğer arkadaşlardan hamile olan var mı? Umarım vardır
Ben umut vadediyorum canım, adetim 5 gün geçti. Testler silik ama takmıyoruz, içimizi ferah tutuyoruz, bebişi sağlıkla huzurla bekliyoruz sen nasılsın başladın mı çalışmalara

Hamile olanlara sorum olucaktı hiç kalp çarpıntısı yaşadınız mı? Ben 3 ay önce boş gebelik geçirmiştim o zamanlar da kalp çarpıntım oluyordu şimdide olmaya başladı sizler yaşadınız mı? Belirti midir bu

Merhaba eylül ayından beri yumurtlama günlerimi takip ediyorum ve değerlendiriyoruz. Bu ay kadın doğum uzmanına gidip hormon testi yaptırdım prolaktin 46 çıktı dostinex kullanmaya başladım beni de bu listeye dahil edebilir misiniz ? Eşim gemi kaptanı ve bu ay son şansımız eşim gemiye çıkacak ve biz 6 ay boyunca daha beklemek zorunda kalacağız beni asıl strese iten bu durum keşke sizler gibi eşim hep yanımda olsa her ay deneme şansımız olsa

Kızlar merhaba. Bat günüm 25 Aralık bugün.
En son 22 aralık perşembe gebelik testi yaptım negatifti.
Bat'a kadar test yok dedim bat'ta pazara denk geldi elimde gebelik testi yok ovulasyon yaptım bu şekilde çıkıyor. sizce gebelik olma ihtimali var mı yoksa tam bat günü yumurtluyor muyum?

Benimki de öyle çıkıyor erken gebelik yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20221224_140602_com.android.gallery3d.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20221225_113017.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 41
Çok isterim size o haberi vermeyi. Hepinizin aynı anda içine mi doğdu noldu bilmiyorum. Hep beraber aynı şeyi söylüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…