- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.761
CanımHerkeslere hayırlı pazarlar, güzel bir gün olması dileğiyle
Yeni hamişlere bir sorum olacak, genital bölgenizi sürekli ıslak hissediyor musunuzsanki böyle sürekli akıntı olmuş veya adet olmuşsunuz gibi sürekli kontrol halindeyim, ama sonuç peçete silince gelen az bir ıslaklık bazen sarı sümüksü akıntı, çamaşırımda hiç bir şey yok. Sizde de bu var mı? @pozitifbiri demişti genital bölgem terliyor diye acaba bu öyle bir şey mi?
ekimm24 @Deepblues @Mervenur277 @Sirius2023 @bitliKedi @ElizabethHarmon
Canım sanki var gibi çizgimya hayırlısıyla olsubBugün yaptım böyle çıktı ama emin olamıyorum 2 gün öncede böyleydi çünkü
Amiin hayırlı artık günümü beklicemCanım sanki var gibi çizgimya hayırlısıyla olsub
Kızlar yüzünde sivilcelenme olan var mı ya. İki yanağımın da alt kısımlarında boynuma doğru sivilcelenme oldu benim yumurtlamadan sonra. Var mı yaşayan aranızda.
Kızlar yüzünde sivilcelenme olan var mı ya. İki yanağımın da alt kısımlarında boynuma doğru sivilcelenme oldu benim yumurtlamadan sonra. Var mı yaşayan aranızda.
Ya bilmiyorumNe zaman yapican
Ya sizi yiycem he
Benim de hiç çıkmazdı. Adet olacağıma yakın bi tane yanağımda çıkardı. Yumurtlamadan sonda 5-6 tane iki alt yanağımda boynuma doğru çıktı.Benim sırtımda 1 tane çenemde bir tane çıktı inşallah hamileliktendir sırtımda hiç çıkmazdı çünkü baya ağrılı bir sivilce
Çıkmayacak tabi çıkmayacak İnşallahYa sizi yiycem heinşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz
Hamile olup Çıkanları çok duydum amaBenim de hiç çıkmazdı. Adet olacağıma yakın bi tane yanağımda çıkardı. Yumurtlamadan sonda 5-6 tane iki alt yanağımda boynuma doğru çıktı.
Ne daralması duymamış olayım burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz çok seviyorum burayıİnşAllah öyledir bu belirsizlik beni bitirdi artık net bir şey görmek istiyorum ama olmuyorsizide darlıyorum burda helal edin hakkınızı strese girdim çünkü
Allah razı olsun sizdenNe daralması duymamış olayım burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz çok seviyorum burayırahat ol ne sormak istersen sorabilirsin ne yazmak istersen yazabilirsin. Her şey gönlünce olsun canım benim
Benim de hiç çıkmazdı. Adet olacağıma yakın bi tane yanağımda çıkardı. Yumurtlamadan sonda 5-6 tane iki alt yanağımda boynuma doğru çıktı.
Sancı normal bence kanaman yok sonuçta regl kaç gün kaldı başlamasınaTeşekkür ederum yorumları okudum a keşke erken test yapmasaydum.bu strese girmeseydim diyorum. Alt karında sancılarım var 2 gündür ama çok.hafif.
Bende çıktı ben hamileyim hiç yüzümde olmazdı bir tane de çok büyük omzuma yakın varKızlar yüzünde sivilcelenme olan var mı ya. İki yanağımın da alt kısımlarında boynuma doğru sivilcelenme oldu benim yumurtlamadan sonra. Var mı yaşayan aranızda.