Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Herkeslere hayırlı pazarlar, güzel bir gün olması dileğiyle😍♥️♥️
Yeni hamişlere bir sorum olacak, genital bölgenizi sürekli ıslak hissediyor musunuz 🙈 sanki böyle sürekli akıntı olmuş veya adet olmuşsunuz gibi sürekli kontrol halindeyim, ama sonuç peçete silince gelen az bir ıslaklık bazen sarı sümüksü akıntı, çamaşırımda hiç bir şey yok. Sizde de bu var mı? @pozitifbiri demişti genital bölgem terliyor diye acaba bu öyle bir şey mi?
ekimm24 ekimm24 @Deepblues @Mervenur277 @Sirius2023 @bitliKedi @ElizabethHarmon
Canım 💓 benim akıntı hiçbir gebelikte olmadı. Şimdi de kuruyum. Ama battan önce bir akıntım oldu. Regl geldi dedim, dediğin gibi akıntıydı😘

Benim sırtımda 1 tane çenemde bir tane çıktı inşallah hamileliktendir sırtımda hiç çıkmazdı çünkü baya ağrılı bir sivilce
Kızlar yüzünde sivilcelenme olan var mı ya. İki yanağımın da alt kısımlarında boynuma doğru sivilcelenme oldu benim yumurtlamadan sonra. Var mı yaşayan aranızda.

Benim sırtımda 1 tane çenemde bir tane çıktı inşallah hamileliktendir sırtımda hiç çıkmazdı çünkü baya ağrılı bir sivilce
Benim de hiç çıkmazdı. Adet olacağıma yakın bi tane yanağımda çıkardı. Yumurtlamadan sonda 5-6 tane iki alt yanağımda boynuma doğru çıktı.

İnşAllah öyledir bu belirsizlik beni bitirdi artık net bir şey görmek istiyorum ama olmuyor 😔 sizide darlıyorum burda helal edin hakkınızı strese girdim çünkü 🥺
Ne daralması duymamış olayım burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz çok seviyorum burayı🥰 rahat ol ne sormak istersen sorabilirsin ne yazmak istersen yazabilirsin. Her şey gönlünce olsun canım benim

Ne daralması duymamış olayım burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz çok seviyorum burayı🥰 rahat ol ne sormak istersen sorabilirsin ne yazmak istersen yazabilirsin. Her şey gönlünce olsun canım benim
Allah razı olsun sizden 🤲🏻 bende burayı yakın bulduğum için soruyorum habire bir şeyler 😂 Allah sizlerinde gönlünüzden geçeni nasip etsin 🤲🏻🤍

Benim de hiç çıkmazdı. Adet olacağıma yakın bi tane yanağımda çıkardı. Yumurtlamadan sonda 5-6 tane iki alt yanağımda boynuma doğru çıktı.

Valla belirtimi bilmiyorum cnm ama kasim ayında benim de normalde adete yakın 1 tane çıkardı ama o dönem boynumda yanagimda dudağımın üstünde 5 6 tane sivilce çıktı ve o ay kasık bel ağrım çoktu hep aklımda soru işareti acaba kimyasal mi oldu çünkü çok belirtim vardi

Kızlar yüzünde sivilcelenme olan var mı ya. İki yanağımın da alt kısımlarında boynuma doğru sivilcelenme oldu benim yumurtlamadan sonra. Var mı yaşayan aranızda.
Bende çıktı ben hamileyim hiç yüzümde olmazdı bir tane de çok büyük omzuma yakın var

X