- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.721
Amin canım hepimiz için inşallah yoğun bir vitamin takviyesi keçi boynuzu özü e vitamini keçi boynuzu kürü falan ataştırdıklarımı zor bela yedirip içiriyorum q10 benim vardı ona da arada vermiştim bikaç kere ama bitti gene alayım ondan da ama sigarayı malesef bırakamaz teklif etmeye dilim bile varmıyor her yerde de yazıyor en önemlisi sigarayı bırakmak diye ama malesef o noktada elimden bişey gelmiyor. Bende içiyordum 22 senedir sağlam sigara içicisiydim 2 ay önce çat diye bir kere de bıraktım ve öyle böyle değil günde iki paket içiyordum . Gerisi Allah ın takdiriRabbim yardımcıniz olsun canım inşallah çok aratmadan gelir. amh 1.1 benim. Sağda ve solda 2 3 yumurta var benim ancak. Hatta aşılamada bile 1 yumurta yeteri büyüklüğe gelmişti.. Rabbimden umut kesilmez. Ama sigara kötü bir etken. Dr sordu sigara varsa olmaz sigara bırakılacak diye şükür bizde yok zaten. Erkekte en büyük etkenmis umarım çözersiniz. Omepa Q10 var onu bir araştır. Eczacı arkadaşım eşine kullandiriyor. aşılamada bende kullandım. Eşinin sıkıntısı neyse belki faydalı birşey olabilir. Hatta birlikte bile kullanabilirsiniz Vitamini
Hayırlısı olsun hepimiz için