- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.721
Amin canım hepimiz için inşallahRabbim yardımcıniz olsun canıminşallah çok aratmadan gelir. amh 1.1 benim. Sağda ve solda 2 3 yumurta var benim ancak. Hatta aşılamada bile 1 yumurta yeteri büyüklüğe gelmişti.. Rabbimden umut kesilmez. Ama sigara kötü bir etken. Dr sordu sigara varsa olmaz sigara bırakılacak diye şükür bizde yok zaten. Erkekte en büyük etkenmis umarım çözersiniz. Omepa Q10 var onu bir araştır. Eczacı arkadaşım eşine kullandiriyor. aşılamada bende kullandım. Eşinin sıkıntısı neyse belki faydalı birşey olabilir. Hatta birlikte bile kullanabilirsiniz Vitamini
Maşallah maşallah ne güzel duruyor fasulyeBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Gözün aydın canım saglıkla kucagına al ınsallaaaaahhhhhHepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah burdaki hamilelerle birlikte sağslıkla kucaklamayı nasip etsin. Olması için uğraşan arkadaşlarıma da aratmadan bekletmeden en koşa sürede nasip etsin T TASUUfnd_50 Sirius2023 Mervenur277 melegim can bebekheyecani
Tşk ederim yorumun için inşallah öyle olur batı bekliyorum artikÖyle düşünme canım. Bu hamileliğimde bat a 1 hafta kala öğrendim ama ilk çocuğuma hamileyken testler hep negatif çıkıyordu hatta bat günü sabahı bile negatifti. Bat tan 2 gün sonra silik çizgi gördüm her hamilelik aynı değil üzme kendini. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur kuzum
Valla canim benim görümcem 2.ciye hamile şuan ilk bebeği evlendikten hemen 2 ay sonra oldu bunu da sordum korunmayı bıraktık hemen kaldım hamile diyor. Karı koca ikisi de baca gibi sigara içiyorlar sürekli. Diyeceğim o ki bazı şeyler nasip . Allah bizede nasip etsin ben bir yıl denedikten sonra Rabbim bir tane nasip etti şimdi ikincisi için uğraşıyoruz yine . Belki bu da yıllar sürecek bilmiyorum. Allah hayırlısını versinAmin canım hepimiz için inşallahyoğun bir vitamin takviyesi keçi boynuzu özü e vitamini keçi boynuzu kürü falan ataştırdıklarımı zor bela yedirip içiriyorum q10 benim vardı ona da arada vermiştim bikaç kere ama bitti gene alayım ondan da ama sigarayı malesef bırakamaz teklif etmeye dilim bile varmıyor her yerde de yazıyor en önemlisi sigarayı bırakmak diye ama malesef o noktada elimden bişey gelmiyor. Bende içiyordum 22 senedir sağlam sigara içicisiydim 2 ay önce çat diye bir kere de bıraktım ve öyle böyle değil günde iki paket içiyordum . Gerisi Allah ın takdiri
Hayırlısı olsun hepimiz için
Canım 3-4 gün kala negatif 2 gün kala silik gördüğüm bir ay olmuştu hatta gecikmeden sonra testte pozitif gören çok oldu bekle sen bat günü de bir test y
Aynen öyle canım varsa nasipte en olmaz denen zamanda bile gelir yoksa ne yapsak boş zaten Allah nasip etsin inşllah tez zamanda hayırlısıyla hepimizeValla canim benim görümcem 2.ciye hamile şuan ilk bebeği evlendikten hemen 2 ay sonra oldu bunu da sordum korunmayı bıraktık hemen kaldım hamile diyor. Karı koca ikisi de baca gibi sigara içiyorlar sürekli. Diyeceğim o ki bazı şeyler nasip . Allah bizede nasip etsin ben bir yıl denedikten sonra Rabbim bir tane nasip etti şimdi ikincisi için uğraşıyoruz yine . Belki bu da yıllar sürecek bilmiyorum. Allah hayırlısını versin
Canım başka marka test ile tekrarla bu artimed sanırım ama çakma olanı.Goruyormusunnn
Sarı sümüksü akıntı oluyor canım bazen bir anda geliveriyor hatta adet oluyorum saniyorum gidip WC ye bakıyorum hemen.Herkeslere hayırlı pazarlar, güzel bir gün olması dileğiyle
Yeni hamişlere bir sorum olacak, genital bölgenizi sürekli ıslak hissediyor musunuzsanki böyle sürekli akıntı olmuş veya adet olmuşsunuz gibi sürekli kontrol halindeyim, ama sonuç peçete silince gelen az bir ıslaklık bazen sarı sümüksü akıntı, çamaşırımda hiç bir şey yok. Sizde de bu var mı? pozitifbiri demişti genital bölgem terliyor diye acaba bu öyle bir şey mi?
ekimm24 @Deepblues Mervenur277 Sirius2023 bitliKedi ElizabethHarmon
Saol canım benim bakalım herşey nasip bu arada profil resmin çok tatlı şuan tamda o halde haldeyimaman ağzımızın tadı bozulmasin
Amiiiiiin canım benimmmmm inşallahHepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah burdaki hamilelerle birlikte sağslıkla kucaklamayı nasip etsin. Olması için uğraşan arkadaşlarıma da aratmadan bekletmeden en koşa sürede nasip etsin T TASUUfnd_50 Sirius2023 Mervenur277 melegim can bebekheyecani
Yok artimed değildi başka markaydı ya dikkat etmedim. Salı günü erken gebelik yapacagim zaten başka da yapmamCanım başka marka test ile tekrarla bu artimed sanırım ama çakma olanı.
Bende de oluyor ıslak hissediyorum sürekliHerkeslere hayırlı pazarlar, güzel bir gün olması dileğiyle
Yeni hamişlere bir sorum olacak, genital bölgenizi sürekli ıslak hissediyor musunuzsanki böyle sürekli akıntı olmuş veya adet olmuşsunuz gibi sürekli kontrol halindeyim, ama sonuç peçete silince gelen az bir ıslaklık bazen sarı sümüksü akıntı, çamaşırımda hiç bir şey yok. Sizde de bu var mı? pozitifbiri demişti genital bölgem terliyor diye acaba bu öyle bir şey mi?
Emin olmamakla birlikteBugün Aralık ayı grubunu sevemedim hani test yok mu
Bi çizgi var sankiEmin olmamakla birlikte
Herkeslere hayırlı pazarlar, güzel bir gün olması dileğiyle