Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Amin canım hepimiz için inşallah yoğun bir vitamin takviyesi keçi boynuzu özü e vitamini keçi boynuzu kürü falan ataştırdıklarımı zor bela yedirip içiriyorum q10 benim vardı ona da arada vermiştim bikaç kere ama bitti gene alayım ondan da ama sigarayı malesef bırakamaz teklif etmeye dilim bile varmıyor her yerde de yazıyor en önemlisi sigarayı bırakmak diye ama malesef o noktada elimden bişey gelmiyor. Bende içiyordum 22 senedir sağlam sigara içicisiydim 2 ay önce çat diye bir kere de bıraktım ve öyle böyle değil günde iki paket içiyordum . Gerisi Allah ın takdiri
Hayırlısı olsun hepimiz için

Maşallah maşallah ne güzel duruyor fasulye darısı bizlere ins.

Tşk ederim yorumun için inşallah öyle olur batı bekliyorum artik

Valla canim benim görümcem 2.ciye hamile şuan ilk bebeği evlendikten hemen 2 ay sonra oldu bunu da sordum korunmayı bıraktık hemen kaldım hamile diyor. Karı koca ikisi de baca gibi sigara içiyorlar sürekli. Diyeceğim o ki bazı şeyler nasip . Allah bizede nasip etsin ben bir yıl denedikten sonra Rabbim bir tane nasip etti şimdi ikincisi için uğraşıyoruz yine . Belki bu da yıllar sürecek bilmiyorum. Allah hayırlısını versin

Saol canım benim bakalım herşey nasip bu arada profil resmin çok tatlı şuan tamda o halde haldeyim aman ağzımızın tadı bozulmasin
Canım 3-4 gün kala negatif 2 gün kala silik gördüğüm bir ay olmuştu hatta gecikmeden sonra testte pozitif gören çok oldu bekle sen bat günü de bir test y

Aynen öyle canım varsa nasipte en olmaz denen zamanda bile gelir yoksa ne yapsak boş zaten Allah nasip etsin inşllah tez zamanda hayırlısıyla hepimize

Herkeslere hayırlı pazarlar, güzel bir gün olması dileğiyle
Yeni hamişlere bir sorum olacak, genital bölgenizi sürekli ıslak hissediyor musunuz sanki böyle sürekli akıntı olmuş veya adet olmuşsunuz gibi sürekli kontrol halindeyim, ama sonuç peçete silince gelen az bir ıslaklık bazen sarı sümüksü akıntı, çamaşırımda hiç bir şey yok. Sizde de bu var mı? pozitifbiri demişti genital bölgem terliyor diye acaba bu öyle bir şey mi?
ekimm24 @Deepblues Mervenur277 Sirius2023 bitliKedi ElizabethHarmon

Sarı sümüksü akıntı oluyor canım bazen bir anda geliveriyor hatta adet oluyorum saniyorum gidip WC ye bakıyorum hemen.

Bende de oluyor ıslak hissediyorum sürekli

Akıntı şelale hiç durmadı ki... Hep oldu hala da oluyor. Terlemesi ayrı o başka onda çamaşırın üst tarafı ve yanları ıslanıyor nemeriyor. bu bildiğin işiyor gibi akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…