Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben hiç ilişkide dışarı boşalma olması gerektiğini duymamıştım. Bir bilgi daha ama pek güvenilir bir bilgi değil bence, 2 çocuğum var hiç bir zaman böyle bir uyarı duymadım. Risk varsa eğer ilişkiyi tamamen yasaklıyorlar canım.
Anladım o zaman problem olmaz bugünü değerlendireyim

Evet canım 3. Mucizemi bekliyorum hayırslı ile bebek sevmeyi çok özledim en son 9 yıl önce dogum yaptım küçük kızımda çok istiyor kardeş bende eşimde alalhım isteyen herkese saglıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah seninkiler kız mı erkek mi
Banada 9 yıl oldu canım doğumdan sonra bir oğlum bir kızım var hayırlısı bakalım

Papatyamaviss Papatyamaviss canım seninki bir kaç kere mi olmuştu bir kereye mi mahsustu
Leke mı canım , adet gününe kadar hergun oldu hatta kesıldı herhalde dedım 6 haftalıktı gıttıgımde yine oluyordur progestan ıctım bı sure sonra 4-5 aya kadar çok yorulduğumda vs kan gelıyordu yanı

Birde her ay ben yumurtladıgımı anlardım kasıklarım agrırdı bu ay hayıt macunu aldım ondanmı acaba hiç karnım agrımadı anlamadım ovulasyon yaptım cızgi silik 14. Yumurtlardım bugun 15. Gunum melegim can melegim can
Yok canım onla alakası yok hayıt aksine adet sancılarına kasık agrılarına iyi geliyor

Ben doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablaları 😂 sizinle de paylaşayım mi tipini 😂 işte bu benim minnak tosbaaa. 😂bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.

Ya bu nedir buuu😍😍😍😍

Leke mı canım , adet gününe kadar hergun oldu hatta kesıldı herhalde dedım 6 haftalıktı gıttıgımde yine oluyordur progestan ıctım bı sure sonra 4-5 aya kadar çok yorulduğumda vs kan gelıyordu yanı
Hmm anladım kuzum benim henüz 4 haftalık bu hafta doktor progestan verir mi ki bence adetin gecmesini bekler değil mi güne az bir leke geliyor kesiliyor sonra benim de

Ben doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablaları 😂 sizinle de paylaşayım mi tipini 😂 işte bu benim minnak tosbaaa. 😂bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Yaaaa kuzummmm çok şükür bin şükür Allahım sağlıkla devam etsin miniğimiz gelsin dünyaya😍😍😍😍😍😍 dua et bize de gelsin bu minnoşlardan💜💜💜

Oyy oyyy Maşallah🧿 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu tablo yorumlanır mı?

Eklentiler

• Screenshot_20221224_212714_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221224_212714_com.android.gallery3d.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 54
X